Yeni Yıl Hediyeleri Teknosa'da!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1610 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 3,24 puan almıştır.
Sevdiklerinizi mutlu edecek yeni yıl hediyeleri Teknosa’da!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü markası Teknosa, bu yılbaşında sevdiklerinizin beklediği bir birinden güzel hediye seçeneklerini uygun fiyatlarla sunuyor. Son teknolojiye sahip TV’lerden akıllı telefonlara, çocukları sevindirecek Disney Collection ürünlerinden  notebooklara kadar pek çok ürün, TeknoSA mağazaları ve www.teknosa.com sitesinde uygun fiyatlar ile sunuluyor.

Çocuklar için Yılbaşı Hediyeleri
"Çocuklara yılbaşı hediyesi olarak ne alınır?" diye endişelenmeyin. Teknosa, yeni yılda da çocuk hediyeleri için çok özel seçenekler sunuyor. Yılbaşı hediyeleri paketten çıktığında ise çocukların yüzündeki sevinci görmek her şeye değiyor.

Yeni yıl indirimleri ve birbirinden cazip bilgisayar kampanyaları sayesinde çocuklara ve gençlere en yeni laptop modellerini hediye edebilirsiniz. Tablet kampanya ve indirimlerini takip ederek çok uygun fiyatlar ve Teknosa güvencesi ile performanslı taşınabilir bilgisayarlar ve tabletler satın alabilirsiniz.
Çocuklar için yılbaşına özel hediyeler bitmedi. Özel yılbaşı indirimleri ile sunulan birbirinden güzel Disney oyuncaklara, oyun konsollarına ve aksesuarlarına da yılbaşı fırsatları ile sahip olabilirsiniz. Yılbaşı kampanyaları ile sunulan mini gitar, org, dijital piyano, keman ve flüt gibi enstrümanlar sayesinde çocukların yaratıcılık ve sosyal becerilerinin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Erkeklere Yılbaşı Hediyeleri
Erkek sevgiliye hediye almak kadınların çoğu zaman zorluk yaşadığı konular arasında yer alıyor. Kafanız hiç karışmasın! Çünkü birbirinden eğlenceli seçenekler sayesinde erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi almak için düşünmenize dahi gerek kalmıyor. Örneğin, yeni nesil Playstation 4 modelleri ve en güncel PS oyunları, 2018 yılında da erkek arkadaşa hediye için verilebilecek en ideal ürünler içinde bulunuyor.

Sevgiliye hediye için tercih edebileceğiniz bir diğer ürün de en güncel teknolojiler ile donatılan drone modelleri oluyor. Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri listenize ekleyebileceğiniz drone çeşitleri, akıllı telefon modelleri ve oyun konsolları, her daim erkeklerin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Sadece kadınlar değil erkekler de kişisel bakımına özen gösteriyor. Tıraş makineleri, saç-sakal kesme makineleri ve groom cihazları da sevgiliye yılbaşı hediyesi seçmekte zorlananların imdadına yetişiyor.

Kadınlara Yılbaşı Hediyeleri
Kadınlara yılbaşı hediyesi seçmek için ince zevklere sahip olmak gerekiyor. Sevgiliye özel hediyeler seçerken hem fonksiyonel hem de kullanışlı ürünler tercih etmek ise seçilen hediyenin daha anlamlı olmasını sağlıyor.

Cilt bakım setleri, epilasyon cihazları, saç kurutma makineleri ve saç şekillendiricileri gibi kadınların sıkça kullandıkları aletleri de yılbaşında alınabilecek hediyeler listenize dahil edebilirsiniz.
Teknosa telefon kampanyaları içerisinde anneye yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz harika ürünler yer alıyor. Akıllı cep telefonları, geleneksel tuşlu cep telefonları, ankastre fırınlar ve fonksiyonel elektronik ev aletleri ile anneleri mutlu edebilirsiniz. Teknosa tarafından sunulan yeni yıl kampanyalarına karılarak en kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.



Haber Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 1610

Diğer Teknosa Haberleri

Benzer Haberler

  • Sony Sony PlayStation Classic Aralık Ayında Satışa Sunulacak

    Sony PlayStation Classic Aralık Ayında Satışa Sunulacak

    Sony Interactive Entertainment (SIE), ilk PlayStation®'ın görünümüne sahip olan, ancak boyut olarak daha minyatür oyun konsolu PlayStation®Classic'in, 20 oyun yüklü olarak sınırlı sayıda Ja...
    19 Eylül 20181409 defa incelendi
  • HP Hewlett-Packard HP'nin En Güçlü Oyun Dizüstü Bilgisayarı: OMEN X

    HP'nin En Güçlü Oyun Dizüstü Bilgisayarı: OMEN X

    Yeni donanım sayesinde oyun meraklıları dizüstü bilgisayarlarda masaüstü gücüne kavuşuyor   HP, bugüne kadarki en güçlü oyun dizüstü bilgisayarı olan OMEN X'i piyasaya sundu. Maksimum p...
    22 Ağustos 20171520 defa incelendi
  • Casper Casper ve n11.com'dan Türkiye'de Bir İlk

    Casper ve n11.com'dan Türkiye'de Bir İlk

    E-ticaret platformu n11.com ve Türkiye'nin teknoloji markası Casper Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. "Casper ile kendi bilgisayarını yarat" projesi kapsamında oyun severler n11.com üzer...
    16 Ekim 20171463 defa incelendi
  • Casper Casper Yeni Oyun Bilgisayarı Excalibur G900'u Satışa Sundu

    Casper Yeni Oyun Bilgisayarı Excalibur G900'u Satışa Sundu

    Türkiye’nin teknoloji markası Casper, en yüksek hız ve performansa sahip olmak isteyen rekabetçi oyuncular için yeni oyun bilgisayarı Excalibur G900’ü ön satışa sundu. NVDIA’nın güçlü ekran ...
    11 Mayıs 2020831 defa incelendi
  • Ada AVM Ada AVM PlayGarden'da Çocuklar Çok Mutlu!

    Ada AVM PlayGarden'da Çocuklar Çok Mutlu!

    Sakarya’ nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi ADA AVM, çocuk oyun alanını Playgarden ile genişletiyor, çocukların oyun keyfi katlanarak büyüyor! Çocuklara verdiği değeri yaptığı aktivi...
    13 Mayıs 20114363 defa incelendi