Silk & Cashmere Modanın Renk Haritasını Çıkardı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1396 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,65 puan almıştır.
Coğrafyalar ötesi bir giyim tarzının temsilcisi Silk & Cashmere; dünyanın en zengin saf kaşmir koleksiyonunu üreterek özgün ve evrensel olmanın sırrını yakaladı. 20 yıllık tecrübesinden hareketle Silk & Cashmere bu kez de modanın “renk haritası”nı çıkardı. Türkiye, Avrupa, Avustralya, Çin ve Türki Cumhuriyetler diye ayrılan harita ile çok farklı ve ilginç sonuçlar elde edildi. Özdemir Asaf’ın şiirini çağrıştıran bir şekilde Silk & Cashmere’de bütün renkler sevildi ama ipek kaşmirde birinciliği maviye verdiler…

12 aylık satış datalarından hareketle bu yılın en sevilen renkleri belirlendi
Türkiye’de mavi rengin her tonu, yurtdışında; özellikle Avrupa’da; “yeşil-pembe-haki” renkler kadınlar ve erkekler tarafından ilk tercih oluyor.

Avustralya’da “beyaz” uzak ara birinci olurken, Türki Cumhuriyetler de tıpkı Türkler gibi “mavi” rengi ilk tercih olarak seçiyor.

Çin ise her zamanki özgünlüğünü koruyor ve “kırmızı” diyor.
İlgi çekici bir diğer sonuç da çok renkli giyimin sevildiği düşünülen Rusya’da “siyah” rengin YAZ aylarında bile en çok satanlar listesinde ilk sıralarda yer alması.

Türkiye’nin renk haritasına yakından baktığımız zaman ise en sevilen rengin kadınlarda “saks mavi”, erkeklerde “açık mavi” olduğu belirlendi. Koyu renklerin tahtını sallayan mavi rengi lacivert ve siyah takip ediyor.

Kıyafetimizden yaşadığımız ve çalıştığımız mekanlara, kullandığımız arabadan yemek yediğimiz restoranlara kadar günün her saati iç içe olduğumuz renkler ve renk seçimlerimiz kişiliğimizi yansıtıyor, iş hayatımızdaki başarımızı olumlu ya da olumsuz etkiliyor. Silk & Cashmere markası da 20 yıldır modanın nabzını tutmayı sürdürüyor.




İlgili etiketler : Silk & Cashmere, Kaşmir, Moda,

Haber Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1396

Diğer Silk & Cashmere Haberleri

Benzer Haberler