Çevresine Güvenen 1V1Y.com'a Gelsin, Bedava Giyinsin

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2401 defa incelendi
  • Puan : star star 89 incelemede 2,26 puan almıştır.
1V1Y.COM, Moda Çevrem adlı yeni projesi ile internet alışverişine benzeri görülmeyen bir yenilik getiriyor. Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip olan Moda Çevrem ile giyinmeyi seven herkesin “bedava giyinme” hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Bir ödüllendirme sistemi olan Moda Çevrem’de, önce mevcut 1V1Y.COM üyeleri arkadaşlarını davet ediyor. Üyeler, davet ettiği kişilerin yaptığı her alışverişten ModaPara’lar kazanıyor ve bunları siteden bedava giyinmek için kullanabiliyor.
Üstelik, bu olanak üyelere tek seferliğine değil, üyelikleri devam ettiği sürece sunulmaya devam ediyor.

İçinden Moda Çıkan İnternet Sitesi 1V1Y.COM, yılın en heyecan verici internet yeniliği Moda Çevrem projesini 1 Kasım 2012 tarihinde duyurdu. Üyelerine moda ile iç içe bir yaşam tarzı sunan 1V1Y.COM’un Moda Çevrem projesiyle artık bedava giyinmek mümkün. 1V1Y.COM’un, müşteri odaklı vizyonuyla oluşturduğu Moda Çevrem, private shopping’de bir benzeri daha olmayan bir ödüllendirme sistemi.

Moda Çevrem’in ilk aşaması, sitenin mevcut üyelerinden gelen bir davet e-postasıyla başlıyor. Davet edilen üyeler alışveriş yaptıkça davet edilen kişinin yaptığı alışverişe göre, davet eden üye de, alışverişi yapan üye de ModaPara’lar kazanıyor ve hesaplarında biriken ModaPara’larla gardıroplarını 1V1Y.COM’dan bedavaya en seçkin markaların tasarımlarıyla yenilemeleri mümkün oluyor. Her üye kendine, üç seviyeye kadar arkadaş çevresi oluşturabiliyor. Her üyenin kendi davet ettiği arkadaşları, bu arkadaşlarının davet ettiği arkadaşları ve onların davet ettiği arkadaşlarından oluşan üç seviyeli geniş bir çevresi olabiliyor.

1V1Y.COM üyeleri ne kadar çok arkadaşlarını davet ederse, gardıroplarını hiç para harcamadan yenilemeleri de o kadar hızlı oluyor. Üstelik Moda Çevrem’in sunduğu olanaklar tek seferlik de değil. Üyeler, sitedeki üyelikleri durduğu sürece, bu olanaklardan yararlanabiliyor. Ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunan Moda Çevrem sayesinde 1V1Y.COM, üyelerine en seçkin markaları, en iyi fırsatlarla buluşturma fırsatı sunmaya devam edecek.

Sosyalleşerek yaşanan alışveriş deneyimi
Moda Çevrem’e katılanları bugüne dek karşılaştıkları en sosyal ve eğlenceli alışveriş deneyimi bekliyor. Üyeler kendi moda çevrelerinin alışveriş eğilimlerini takip edebiliyor, hatta arkadaşlarıyla aynı ürünü aldıklarında “pişti rozeti” kazanarak alışverişi oyun tadında yaşayabiliyor. Alışveriş deneyimlerine göre üyeler daha pek çok farklı rozet kazanabiliyor. Böylece sokak modasındaki eğilimleri anında takip ediyor ya da arkadaş çevrelerindeki alışveriş eğilimlerinden haberdar olabiliyor. 1V1Y.COM üyeleri Moda Çevrem sayesinde her gün yeni eğlenceler ve yepyeni bir sosyal deneyim keşfetme şansı bulunuyor.

ModaPara nedir?
Üyenin arkadaş çevresinde bulunanların yaptığı alışverişlerde hediye edilen ModaPara, sadece 1V1Y.COM’da geçerli bir para birimi. Arkadaş çevresinde bulunanların yaptığı her 100TL’lik alışveriş üyeye 5 ModaPara olarak geri dönüyor. Böylece ModaPara’lar hızla hesapta birikmeye başlıyor. Moda Çevrem’de en çok, üç seviyeye kadar arkadaş çevresi oluşuyor: Üyenin arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşları ve onların arkadaşları.

Yeni Sezon ve Günün Fırsatları bölümlerini “Tek Sepet”te topluyor, sınırları kaldırıyor
Moda Çevrem uygulamasından kısa bir süre önce, “Tek Sepet” uygulamasını başlatarak internet alışverişinde sınırları kaldıran 1V1Y.COM, açıldığı günden beri gerçekleştirdiği yeniliklerle moda tutkunlarından tam not almaya devam ediyor. 1V1Y.COM, bunların yanı sıra üyelerine sadece ürün değil, moda profesyonelleri tarafından hazırlanan online dergisi 1V1Y MAG ile yeni trendleri kendi tarzlarına göre kombinleyebilecekleri öneriler öneriyor ve beğendikleri ürünleri tek tık’la anında dergi üzerinden satın alma fırsatı veriyor.

Abercrombie&Fitch, Aerosoles, Converse, Columbia, Furla, Derimod, Desa, GözGrup, Hotiç, İpekyol, Twist, Kiğılı, Koton, Diesel, Batik, Faik Sönmez, Polin, Glocal, Saat&Saat, Tekin Acar Cosmetics, Jansport, Hollister, Samsonite, Sorel, Takanka, Triwa, Super güneş gözlükleri, Vetrina, Vitrin ve Zeki Triko markalarının sezon ürünleri arasından özel olarak seçilmiş ürünler, 2012-2013 Sonbahar Kış Sezonu’nun trendlerini yakından takip edenleri 1V1Y.COM’da bekliyor olacak.




İlgili etiketler : 1v1y.com, Moda Çevrem, Moda Para, Bedava Giyinme,

Haber Sahibi

1V1Y
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2401

Diğer 1V1Y Haberleri

Benzer Haberler