Silk&Cashmere Eylül Ayında Şehre Dönüşü Kutluyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1575 defa incelendi
  • Puan : star star star star 30 incelemede 4,2 puan almıştır.
İpek ve kaşmiri kullanarak yarattığı şık ve ayrıcalıklı koleksiyonları ile dünyada adından söz ettiren Silk and Cashmere artık her ay farklı bir hikaye ve o hikayeye özgün yepyeni tasarımlar ile karşımızda. Her koleksiyonun ve tasarımın kendine has bir anlatımı olduğuna inanan Silk and Cashmere tarafından yaratılacak hikayelerin yansımaları markanın mağazalarında ve internet sitesinde ön planda olacak. Eylül ayına özel ilk hikaye ‘şehre dönüş’ teması altında toplanıyor. Bu ay şıklıktan ve rahatlıktan vazgeçmeden günün her anı için ideal, farklı kalıplara ve tasarımlara sahip parçalar ön planda.

Eylül ayında şehre dönüşü kutluyoruz
Sonbaharın yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladığı ve şehir hayatına yeniden adapte olmaya çalıştığımız bugünlerde Silk and Cashmere, şıklık ve konfordan ödün vermeden günün her anında keyifle kullanabileceğiniz yepyeni koleksiyonları ilekarşımızda.

İpek ve kaşmirin zarafeti ve saflığını kalite ve şıklık ile harmanlayan bu yeni koleksiyon, şehirli kadının ve erkeğin rutin iş gününden hafta sonuna kadar rahatlıkla kullanabileceği parçalar ileön plana çıkıyor.

 Şık, romantik ve şehirli
Şehrin ve iş yaşamının yoğunluğuna geri dönüş yaparken, kendinizi rahat olduğu kadar şıkda hissedebileceğiniz Silk and Cashmere Hırka ve İpek Gömlek Takım her an, her yerde kurtarıcınız olmaya aday. Omuzları tamamen açıkta bırakan %100 ipek gömleği ile ya da omuzlarınızı dantelin gizemi ile sarmalayacak alternatif gömleği ile iki farklı kullanım sağlayan bu takım ile her an şık, romantik ve şehirli görünmeye hazır olun.Sedef düğmeleri ile dikkat çeken ipek gömlekler muhteşem kalıpları sayesinde günün her anında sizi sıkmadan konforunuzu da korumak için özel olarak tasarlanmış.

Şehir hayatının yalın ve şık kadını yeniden tanımlanıyor
Kaşmirin şehir hayatına uyarlanmış en hafif dokusunu sunan Pearl Border Takım adetayalın ve şık kadını yeniden tanımlıyor. Elde tek tek işlenen inci efektli boncukları ve diamond örgüsü takıma sade bir şıklık sağlıyor. Bu yıl modanın kalbinde olan ekru siyah harmanı, siyah alt parçalarla kullanıldığında döpiyes havası yaratmakta. Özelikle ekru üzeri siyah boncuklu şekilde tasarlanmış olan takım özel davetlerde dahi rahatlıkla kullanmaya uygunken, gri takım ise gri sedef formlu boncukları ile iş ve şehir hayatinin her anına uygun bir yalın bir kullanım sağlıyor.

Zarif, şık ve stil sahibi
Double Face Triko Palto, bu sonbaharın vazgeçemeyeceğiniz parçası olmaya aday. Çift taraflı tasarlanan iki farklı renkte, bir tarafı %100 kaşmir, diğer tarafıise yün ve kaşmir olarak örülen bu triko paltoyu, çelik örme dokusu sayesinde formu bozulmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. Silk and Cashmere’in yeni koleksiyonunda Double Face Triko paltonuzu kombinleyebileceğiniz birbirinden şık kazaklar da unutulmamış. Self-finish detaylı basic kalıptaki yuvarlak yaka, tek kat açık kullanılan balıkçı yaka ya da çift katlı iki renkli balıkçı yaka kazaklar her gün farklı bir şıklık yakalamanız için ideal.

İster şık, ister sportif günün her anında yanınızda
V yaka kazaklar erkekler için sonbaharın vazgeçilmez parçası. Kaşmir yün karışımlı iplik şimdi Silk and Cashmere ustalığında incecik bir kazağa dönüştü. Yumuşacık dokusu ile bu kazağı hafta içi gömlek ya da kravat üzerine giyip kendi tarzınızı yansıtabilir, hafta sonu ise direkt teninize giyerek özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz.

Özgürlüğün ve şıklığın tamamlayıcısı
Hafta sonu geldi ve yorucu şehir hayatından kaçış başladı. Silk and Cashmere Yelek bu sonbaharda özgür, şık ve stil sahibi bir tarz yaratmak isteyen erkeklerin yanlarından ayıramayacakları bir parça.Alt ve üstten iki taraflı açılabilen fermuarı ve kapüşonu ile modern ve kullanışlı. Bu şık ve çok amaçlı parçayı sonbaharda Silk and Cashmere Modal-cashmere t-shirtler ile, kışın ise kaşmir kazaklar ile kombinlemek mümkün.



 Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 1

Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 1

 Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 2

Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 2

 Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 3

Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 3

 Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 4

Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 4

 Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 5

Silk&Cashmere Şehre Dönüş - 5

İlgili etiketler : Silk&cashmere, Silk&cashmere Koleksiyonu, Giyim, Şehre Dönüş,

Haber Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Eylül 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 1575

Diğer Silk & Cashmere Haberleri

Benzer Haberler

  • Silk & Cashmere Silk & Cashmere 2014 Yaz Koleksiyonu

    Silk & Cashmere 2014 Yaz Koleksiyonu

    Sıcak yaz günlerinde serin tutan, serin yaz akşamlarında ise bir bulut gibi vücudu sararak kucaklayan yaz kaşmiri, Silk & Cashmere’in 2014 yaz sezonunda yeni modelleriyle yeni sezonu kar...
    7 Nisan 20142025 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk&Cashmere 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Silk&Cashmere 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

    Nesiller arasındaki kuşak farkı yıllar içinde keskinliğini kaybederken yaşam tarzında, giyim kuşamda yaşanan ayrışmalar günden güne azalıyor. Artık günümüzde anneler ve kızlar benzer tarzda ...
    3 Eylül 20122939 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk&Cashmere 2015 Yaz Kaşmiri Koleksiyonu

    Silk&Cashmere 2015 Yaz Kaşmiri Koleksiyonu

    Her yıl markasını ileri götürmek için özel ve yeni planlar hazırlayan araştıran, takip eden Silk and Cashmere Rönesansında getirdiği yeni bakış açısı ve şevkle Yaz Kaşmiri koleksiyonunu büyü...
    7 Nisan 20151989 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk and Cashmere'den 30. Yıl Tricennial Koleksiyonu

    Silk and Cashmere'den 30. Yıl Tricennial Koleksiyonu

    Kaşmir ve ipekten yaratılan özgün ve zaman ötesi tasarımlarıyla 30 yıldır Türkiye ve dünyada tutkuyla sevilen Silk and Cashmere, 30'uncu yılına özel üretilen koleksiyonu Tricennial'i modasev...
    19 Ekim 2022394 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk and Cashmere Reloved Cashmere Koleksiyonu

    Silk and Cashmere Reloved Cashmere Koleksiyonu

    Kaşmir ve ipekten yaratılan özgün ve zaman ötesi tasarımlarıyla 30 yıldır Türkiye ve dünyada tutkuyla sevilen Silk and Cashmere, çevreci, dönüştürülebilir, yüksek kaliteli ürünlerin yer aldı...
    22 Eylül 2022539 defa incelendi