Silk and Cashmere Kış Koleksiyonu ile Tarzınızı Sokağa Yansıtın

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1913 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 3,4 puan almıştır.
Her ay farklı bir hikaye ile takip ettiğimiz Silk and Cashmere, kışın kendini iyice hissettirmeye başladığı Aralık ayında, soğuklardan etkilenmeden hayatı sokakta yaşamayı sevenlere, vestiyerlerinin vazgeçilmezi olacak stil sahibi seçenekler sunuyor.

İpek ve kaşmiri kullanarak yarattığı ayrıcalıklı koleksiyonları ile dünyada adından söz ettiren Silk and Cashmere, kış koleksiyonu ile sokağın ruhunu canlandırıyor. Moda ve trendlere yön veren sokak stili Silk and Cashmere kalitesi ile yeniden yorumlanıyor. Birbirinden özel tasarımların yer aldığı Kış Koleksiyonu’ndaki her parça, markanın izlerini sokağa taşıyor. Pançodan hırkaya, yelekten paltoya uzanan birçok özel tasarım bu kış vestiyerinizdeki yerlerini almaya hazır.

Yanınızdan ayıramayacaksınız
Yün kaşmirin kürk detayıyla buluştuğu bu özel pelerini tüm kış boyunca yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Zarif kemeri ile son derece çarpıcı bir hareketlilik ve form kazanan Silk and Cashmere pelerin uzun yıllar vestiyerinizin vazgeçilmez parçalarından biri olacak.

Bu kışın bitmesini istemeyeceksiniz
Kaşmirin yumuşaklığını ipek astarın zarifliği ile birleştiren çarpıcı bir model. Hafif kumaşı sayesinde kendinizi son derece rahat hissedeceğiniz bu palto, tasarımı ve kaşmir dokusu ile de iddialı. Asimetrik yakası ve kruvaze kapanan ön kısmı sayesinde Silk and Cashmere palto, tarzı ile dikkat çekmeyi seven moda tutkunlarına bu kış bitmesin dedirtecek.

Silk and Cashmere ile hırkanın tanımı değişiyor
Silk and Cashmere, kışın en çok kullanılan parçalarından biri olan hırkalara yepyeni bir yorum getiriyor. Markanın kış koleksiyonundaki, omuzlara aplike edilmiş kürk detayları ile etol havası taşıyan yepyeni tasarımı, hırka tanımını adeta baştan yazıyor. Kış günlerinin en iddialı hırkası olmayaaday bu parça, yüksek yakası sayesinde sizi tamamen soğuktan koruyup ısıtırken, çok soğuk olmayan günlerde ise paltonuzun yerini alacak.

Dolgulu dudun yeleğe Silk and Cashmere yorumu
Son yılların en revaçta ürünü dolgulu dudun yelek Silk and Cashmere yorumuyla karşınızda. Dışı 100% kaşmir triko, içi ise 100% koton dolgu olarak tasarlanan yelek vestiyerin vazgeçilmezlerinden bir diğeri. Stilize edilmiş cepleri ile modern bir havaya sahip olan bu tasarım, uzun boyu sayesinde sizi baştan ayağa sarmalayıp içinizi ısıtacak kadar da iddialı.

Vestiyerde dahi aklınız onda kalacak
Bir centilmenin olmazsa olmazı; kaşmir palto. Silk and Cashmere kış koleksiyonunda yer alan yün kaşmir erkek paltosu, ister önemli bir iş toplantısında takım elbisenizin üzerine, ister hafta sonu dışarı çıkarken yıllarca severek kullanacağınız parçalar arasında... Tamamen kapanan ön paneli ve dilediğinizde kaldırıp rüzgardan korunabileceğiniz yakası ile bu özel paltoyu vestiyerebıraktığınızda aklınız onda kalacak!

Son yıllarda erkeklerin vazgeçilmezi; dudun yelek
Silk and Cashmere dolgulu dudun yeleklerde erkekleri de unutmuyor. Dışı 100% kaşmir triko, içi 100% koton dolgu ile Silk and Cashmere farkını yansıtan bu dudun yelek, ister hafta içi ister hafta sonu rahatlıkla kullanıma uygun. Son yıllarda ceketlerin üstüne de giyilen bu dudun yelek, tüm kış sizi soğuktan koruyan kurtarıcı parça olarak yanı başınızda olacak.



 Silk and Cashmere - 1

Silk and Cashmere - 1

 Silk and Cashmere - 2

Silk and Cashmere - 2

 Silk and Cashmere - 3

Silk and Cashmere - 3

 Silk and Cashmere - 4

Silk and Cashmere - 4

 Silk and Cashmere - 5

Silk and Cashmere - 5

 Silk and Cashmere - 6

Silk and Cashmere - 6

İlgili etiketler : Silk&cashmere, Silk&cashmere Panço, Hırka, Panço, Yelek, Palto,

Haber Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Aralık 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2016
  • Trafik

    : 1913

Diğer Silk & Cashmere Haberleri

Benzer Haberler

  • Silk & Cashmere Kışın En Güzel Hali Silk & Cashmere Mağazalarında

    Kışın En Güzel Hali Silk & Cashmere Mağazalarında

    Kış, büyük şehirlerin de kapısını çaldı. Kazaklar, hırkalar, paltolar derken “atkı, bere, eldiven” zamanı da geldi. Soğuklardan korurken, stilinizi yansıtan ve tamamlayan bu vazgeçilmez üçlü...
    12 Aralık 20131828 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk & Cashmere 2014 Yaz Koleksiyonu

    Silk & Cashmere 2014 Yaz Koleksiyonu

    Sıcak yaz günlerinde serin tutan, serin yaz akşamlarında ise bir bulut gibi vücudu sararak kucaklayan yaz kaşmiri, Silk & Cashmere’in 2014 yaz sezonunda yeni modelleriyle yeni sezonu kar...
    7 Nisan 20142025 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk&Cashmere Eylül Ayında Şehre Dönüşü Kutluyor

    Silk&Cashmere Eylül Ayında Şehre Dönüşü Kutluyor

    İpek ve kaşmiri kullanarak yarattığı şık ve ayrıcalıklı koleksiyonları ile dünyada adından söz ettiren Silk and Cashmere artık her ay farklı bir hikaye ve o hikayeye özgün yepyeni tasarımlar...
    14 Eylül 20151575 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk & Cashmere Almanya'da Amiral Mağazasını Açtı

    Silk & Cashmere Almanya'da Amiral Mağazasını Açtı

    SILK AND CASHMERE 25 Eylül’de Avrupa’nın en hızlı büyüyen turist odağı Berlin’de açtığı mağazası ile 10.dünya başkentine demir atmış oldu. Berlin’in merkezine inşaa edilen ve bir Avrupa başk...
    29 Eylül 20141641 defa incelendi
  • Silk & Cashmere Silk&Cashmere Yeni Mağazasını Londra'da Açtı

    Silk&Cashmere Yeni Mağazasını Londra'da Açtı

    Zamansız tasarımlarıyla her sezon kadın ve erkeklerin en önemli tercihi olan Silk&Cashmere, dünya çapına yayılan mağaza ve corner’larıyla coğrafyalar ötesi bir giyim tarzının temsilcisi ...
    11 Eylül 20122355 defa incelendi