Sephora Akasya AVM'de Açılıyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1987 defa incelendi
  • Puan : star star star 91 incelemede 3,18 puan almıştır.
Güzelliğin ve bakımlı kadınların vazgeçilmez markası Sephora, İstanbul’daki yeni mağazasını 6 Mart 2014 Perşembe günü  Acıbadem Akasya AVM’de açıyor.

Güzellik ve kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen güçlü kozmetik zinciri Sephora, Türkiye’deki 23. mağazasını 6 Mart 2014 Perşembe günü Acıbadem Akasya AVM’de açıyor. Givenchy sponsorluğunda gerçekleşecek açılışa özel etkinlikler, saat 12:00 itibariyle başlayacak. Açılışa özel süprizler Sephora tutkunlarını Acıbadem Akasya AVM’de bekliyor. 

İstanbul’un en iddialı güzellik mağazası olan Sephora Akasya, birbirinden renkli ve özel binlerce ürünle güzelliğine düşkün kadınlar için benzersiz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Sephora’nın Akasya AVM’de açılacak yeni mağazası ambiansı ile fark yaratırken, süprizleri ve enerji dolu dekorasyonuyla kozmetik tutkunlarını çıldına döndürecek.

Akasya AVM Sephora mağazasında cilt bakımı,  makyaj uygulaması,  Benefit kaş servisi gibi birçok özel uygulama  Sephora müşterilerini bekliyor.

Sephora ile çılgın, enerjik, rengarenk bir dünyaya yolculuk…
Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaj ürünlerine, aksesuardan banyo ürünlerine kadar binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Chanel, Clinique, Estee Lauder gibi  lüks kozmetik markalarının yanı sıra, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Benefit, Make Up For Ever, Nails Inc. OPI, Ciate, Algenist, Rexaline, Erborian, Glam Glow, Bumble and Bumble, Batiste gibi markaları da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.

Sephora’ya özel HOT NOW konsepti ile dünya trendleri elinizin altında...
Farklı konseptle kozmetikte yeni bir adım atan Sephora, HOT NOW konsepti ile de tüm dünyada en çok konuşulan, popüler, inovatif ürünleri güzellik tutkunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sephora bu konsepti ile dünya trendlerini her iki ayda bir müşterilerinin dikkatine sunarak kozmetik dünyasını takip eden kitlenin güzellik editörlüğünü üstleniyor.

Dünyanın en büyük parfümeri zinciri…
Dünya genelinde 4 kıtada yer alan tek kozmetik zinciri olan Sephora, 1928 mağazasıyla sektördeki en büyük oyuncuların başında geliyor. Yenilikçi, trendleri takip eden bir hayat tarzını benimseyen kitlelerin markası olan Sephora, 10.000’in üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor.
Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…

Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyen müşteriler, Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

Sephora White kart sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black karta sahip oluyor ve daha da avantajlı alışverişin keyfine varıyor. Sephora White ve Black kart sahipleri özel dönemlerde, sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığına da sahip oluyor.




İlgili etiketler : Acıbadem Akasya Avm, Sephorai Sephora Mağazaları, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1987

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler

  • Sephora Sephora'dan Esenyurt ve Florya'da İki Yeni Mağaza

    Sephora'dan Esenyurt ve Florya'da İki Yeni Mağaza

    Dünyaca ünlü lüks kozmetik zinciri Sephora, yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de 5. yılına giren Sephora, iki yeni mağazasını Esenyurt Marmara Park AVM ve Aqua Florya AVM’de...
    20 Ekim 20122864 defa incelendi
  • Sephora Sephora Yeni Mağazasını Akmerkez'de Açıyor!

    Sephora Yeni Mağazasını Akmerkez'de Açıyor!

    Güzelliğin ve bakımlı kadınların vazgeçilmez markası Sephora, İstanbul’daki yeni mağazasını 4 Aralık 2013 çarşamba günü Akmerkez’de açıyor. Dünya kadınlarının vazgeçilmezi haline gelen Fra...
    28 Kasım 20131708 defa incelendi
  • Sephora Sephora Bursa'daki İlk Mağazasını Korupark AVM'de Açıyor!

    Sephora Bursa'daki İlk Mağazasını Korupark AVM'de Açıyor!

    Güzelliğin kalp atışı Sephora, Bursalılarla buluşmaya hazırlanıyor. Kozmetik devi, Bursa’daki ilk  mağazasını, 24 Ocak 2017 Salı  günü, saat 14:00’de Bursa’nın  en gözde alışv...
    20 Ocak 20172579 defa incelendi
  • KİP KİP Armada AVM Mağazası Açıldı

    KİP Armada AVM Mağazası Açıldı

    KİP Armada Alışverişi Keyfe Dönüştüren Yeni Konseptiyle Sizleri Bekliyor... Kalitesi ve her sezon adından söz ettiren tasarımları ile moda tutkunlarının vazgeçilmez markası KİP’in yeni kons...
    4 Aralık 20123584 defa incelendi
  • Vatan Bilgisayar Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Hiperstore Mağazası Açıldı

    Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Hiperstore Mağazası Açıldı

    Vatan Bilgisayar , Ege Bölgesi’ndeki Atılımlarına Balçova-İzmir Hiperstore ile Devam Ediyor Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 36. mağa...
    18 Mart 201116510 defa incelendi