Sephora Yeni Mağazasını Akmerkez'de Açıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1708 defa incelendi
  • Puan : star star star star 52 incelemede 3,63 puan almıştır.
Güzelliğin ve bakımlı kadınların vazgeçilmez markası Sephora, İstanbul’daki yeni mağazasını 4 Aralık 2013 çarşamba günü Akmerkez’de açıyor.

Dünya kadınlarının vazgeçilmezi haline gelen Fransa’nın ünlü kozmetik zinciri Sephora, Türkiye’deki 22. mağazasını 4 Aralık çarşamba günü saat 10.00’da Akmerkez’de açıyor. İstanbul’da moda ve alışverişin kalbi olan Akmerkez’de, 198 m2’lik mağazasıyla yer alan Sephora, birbirinden renkli ve özel binlerce ürünle güzelliğine düşkün kadınlar için benzersiz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Sephora, açılışa özel ilk üç gün boyunca 2. ürüne %40 indirim fırsatını Sadakat Kartı açtıran Sephora severlere uygularken, müşterilere özel eşantiyon paketi de hediye edecek.

Akmerkez Sephora mağazasında cilt bakımından makyaj uygulamasına, acil tırnak bakımından, kaş servisine kadar birçok uygulama da Sephora müşterilerini bekliyor. Yalnızca seçili mağazalarda bulunan Benefit’in Brow Bar servisi ise Akmerkez mağazasında, kaş bakımı ve şekillendirme işlemlerini Sephora müşterilerine uyguluyor olacak.

Sephora ile rengarenk bir dünyaya yolculuk…
Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaj ürünlerine, aksesuardan banyo ürünlerine kadar binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Guerlain, Shiseido, Clinique, Estee Lauder, Strivectin gibi  lüks kozmetik markalarının yanı sıra, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Benefit, Nars, Make Up For Ever, Nails Inc. OPI, Ciate, Algenist, Rexaline, Erborian, Yes To, Bumble and Bumble gibi markaları da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.

Sephora’ya özel HOT NOW konsepti ile dünya trendleri elinizin altında...
Farklı konseptle kozmetikte yeni bir adım atan Sephora, HOT NOW konsepti ile de tüm dünyada en çok konuşulan, popüler, inovatif ürünleri güzellik tutkunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sephora bu konsepti ile dünya trendlerini her iki ayda bir müşterilerinin dikkatine sunarak kozmetik dünyasını takip eden kitlenin güzellik editörlüğünü üstleniyor.

Dünyanın en büyük parfümeri zinciri…
Dünya genelinde 4 kıtada yer alan tek kozmetik zinciri olan Sephora, 1785 mağazasıyla sektördeki en büyük oyuncuların başında geliyor. Yenilikçi, trendleri takip eden bir hayat tarzını benimseyen kitlelerin markası olan Sephora, 10.000’in üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor.

Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…
Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyen müşteriler, Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

Sephora White kart sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black karta sahip oluyor ve daha da avantajlı alışverişin keyfine varıyor. Sephora White ve Black kart sahipleri özel dönemlerde, sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığına da sahip oluyor.




İlgili etiketler : Sephora, Sephora Mağazaları, Akmerkez, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Kasım 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1708

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler

  • Sephora Sephora'dan Esenyurt ve Florya'da İki Yeni Mağaza

    Sephora'dan Esenyurt ve Florya'da İki Yeni Mağaza

    Dünyaca ünlü lüks kozmetik zinciri Sephora, yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de 5. yılına giren Sephora, iki yeni mağazasını Esenyurt Marmara Park AVM ve Aqua Florya AVM’de...
    20 Ekim 20122864 defa incelendi
  • Akmerkez AVM Akmerkez Yeni Pop-Up Mağazasıyla Yaz Sezonunu Açtı

    Akmerkez Yeni Pop-Up Mağazasıyla Yaz Sezonunu Açtı

    Akmerkez, büyük ses getiren Akmerkez FashiOnAir etkinliklerini çok özel bir koleksiyonla sürdürüyor. 60’a yakın genç tasarımcının ürünlerinden oluşan Akmerkez FashiON The Beach 2 Pop-Up mağ...
    21 Haziran 20113718 defa incelendi
  • Edwards Edwards Yeni Konsept Mağazasıyla Akmerkez'de

    Edwards Yeni Konsept Mağazasıyla Akmerkez'de

    Seçkin marka karması ve kişiye özel hizmetleri ile 1994 yılında bu yana moda tutkunlarının gözdesi Edwards, ayrıntılar, uyum ve kalıcı değerler ortaya koyma tutkusu ile, RMK Classic Giyim ça...
    14 Mayıs 20151781 defa incelendi
  • Sephora Sephora Akasya AVM'de Açılıyor!

    Sephora Akasya AVM'de Açılıyor!

    Güzelliğin ve bakımlı kadınların vazgeçilmez markası Sephora, İstanbul’daki yeni mağazasını 6 Mart 2014 Perşembe günü  Acıbadem Akasya AVM’de açıyor. Güzellik ve kozmetik tutkunlarını...
    5 Mart 20141991 defa incelendi
  • Vepa Vepa'62 Yeni Mağazasını Akmerkez'de Açtı!

    Vepa'62 Yeni Mağazasını Akmerkez'de Açtı!

    Havaların soğumaya başladığı bugünlerde şıklığın tamamlayıcısı botlar, renkleri, tasarımları ve detayları ile kışın en güzel yanını oluşturuyor. Ayakkabı Dünyası, yeni sezona damga vuracak, ...
    22 Ekim 20151662 defa incelendi