Şeker Kart'ta Yıllık Kart Ücreti Yok

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2280 defa incelendi
  • Puan : star star 29 incelemede 2,03 puan almıştır.
Şekerbank kart ücreti olmayan kredi kart dönemini başlatıyor. Şekerbank kredi kartı müşterilerine sunulan Şeker Kart, yıllık kredi kartı uygulamasını sona erdiriyor. Yıllık ücret ödemeden nakit taşıma riskinden kurtulma şansı yakalayan Şeker Kart sahipleri, kayıp/çalıntı sigortası avantajına da sahip olabilecekler. Şeker Kart'ın sunduğu ek kart özelliği ise, kart sahiplerine diledikleri yakınlarını bu imkanlardan faydalandırma olanağı tanıyor.

Şeker Kart sahipleri, kredi kartlarıyla yurtiçindeki ve yurtdışındaki POS'lardan alışveriş yapabiliyor ve tüm ATM'lerden nakit avans çekebiliyor. İnternet üzerinden alışveriş olanağı da sağlayan Şeker Kart, 100 TL ve üzeri alışverişlerin, komisyon karşılığı 6 eşit takside bölme avantajı da sunuyor. Şeker Kart sahipleri ayrıca, Şekerbank Şubelerinden, Şekerbank ATM'lerinden ve internet bankacılığından taksitli nakit avans kullanılabiliyor, elektrik, su, doğalgaz gibi faturaları için hiçbir ücret ve masraf olmaksızın otomatik ödeme avantajından yararlanabiliyor. Şeker Kart sahipleri ayrıca haftanın her günü ve günün her saati Çağrı Merkezi hizmetlerini de kullanabiliyor.

Özciğer: 'Şeker Kart ile müşterilerimize yıllık kart ücreti ödemeden kredi kartı sahibi olma fırsatı sunuyoruz'
Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, 'Bankacılık hizmetlerimizi, mümkün olduğunca geniş bir tabana yaymayı ve bu hizmetlerden yeterince faydalanamayan kesimlere ulaşmayı hedefliyoruz. Şeker Kart ürünümüz, dileyen müşterilerimize yıllık ücret ödemeden kredi kartı sahibi olma fırsatı sunuyor. Yeni ürünümüzle, nakit taşıma riskinden kurtulmak isteyen, ama yıllık kart ücreti ödemek istemeyen müşterilerimize bir çözüm sağlamış oluyoruz' dedi.


İlgili etiketler : Şeker Bank, Şeker Kart,

Haber Sahibi

Şekerbank
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2280

Diğer Şekerbank Haberleri