Şekerbank ile Dev Markalar Esnaf İçin El Ele Veriyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1902 defa incelendi
  • Puan : star star star 49 incelemede 3,04 puan almıştır.
Şekerbank ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında esnafın işlerini kolaylaştıracak, onları değişime, yeniliğe açacak yeni ürünlerimizin ilki olan AÇIK POS ürünümüz ile birlikte, Her Ayın 15’inde esnafa ve tüketicilere çeşitli kampanyalarla destek veren markalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kapımız Esnafa Açık Platformuna Dahil Olan Markalar:
COCA COLA İÇECEK
Coca Cola Kırmızı Kumbara (müşteri geliştirme programı) üzerinden her ayın 15’i haftasında esnafa ürün alımlarında 2 kat puan veriyor. Programa dahil olan esnaflar, yaptıkları alımlar karşılığında puan biriktirerek ve bu puanlarıyla çeşitli hediyeler kazanıyorlar.

Coca Cola eğitimlerinde Kapımız Esnafa Açık Platformu’nu tanıtarak, esnaflara özel düzenlenen eğitimlerde genel piyasa bilgileri, işletme yönetimi, farklılaşma, rekabet ortamında avantaj sağlayacak tüyoları paylaşarak gelişimlerine destek oluyor.

Esnaflara özel ürünler ve promosyonlar; şu an dönüşümlü 200 ml şişelerde yürütülen tüketici promosyonu esnafa özel promosyonlardan sadece birisi. Coca-Cola’nın önümüzdeki seneki planlarında esnafa ve esnaftan alışveriş yapan tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun, onlara özel, ürün ve promosyonlar da yer alıyor.

VODAFONE
Esnafa işlerinde kullanacakları iletişim hizmetleri ve non-GSM faydaları en iyi değerle sunarak esnafa destek oluyor;
-Sadece Esnafa özel indirimlerle ADSL Esnaf Paketi ve Esnafa Mobil İnternet Paketi,
-Vodafone Kurumsal müşterileri için özel hazırlanan online alışveriş portalı AlışverisOrtagim.com’da, her ayın 15’inde esnaflara özel indirimler.
Açık Platformu hem ESNAF ’a hem TÜKETİCİ ’ye kazandırıyor;
- Tüketicilerin esnaftan alışveriş yapmalarını teşvik etmek için, tüm Vodafone müşterileri, Şekerbank POS’larından yaptıkları alışveriş tutarı kadar şebeke içi dakika hediye kazanıyor.*

VISA
Visa POS Para ile esnaftan nakit çekime hediye...
Dünyanın dört bir yanında, milyonlarca noktada kabul edilen ödeme sistemi Visa da esnafın iş hacmine katkı sağlayacak bir kampanya ile 'Açık' platformuna dahil oldu. Bu kapsamda Visa, Şekerbank POS cihazlarından Visa banka kartı ile yapılacak, tutardan bağımsız olarak her nakit para çekim işleminde, esnafa 1 TL değerinde ödül kazandırıyor. Kazanılan ödüller her ayın 15’inde esnafa hediye edilecek. POS Para özelliği ile sunulan kampanya, Şekerbank POS’ları üzerinden tüm Visa banka kartları ile yapılacak nakit çekim işlemlerinde geçerli olacak. Mahallelinin acil nakit ihtiyacını esnaftan karşılaması ile esnafın iş hacminin artmasını hedefleyen uygulamada, Visa banka kartları için Şekerbank tarafından komisyon alınmayacak.

MİLANGAZ
Açık Platformuna özel olarak Milangaz bayilerinden Her ayın 15’inde tüp gaz alacak esnaf ve tüketicilere Kapımız Esnafa Açık Platformu’na özel %15 indirim.

PINAR
‘Açık’ platformuna Pınar markasıyla dahil olan Yaşar Birleşik Pazarlama, ‘bakkal sepeti’ adıyla başlattığı kampanya ile her ayın 15’inde bakkal esnafının belli ürünleri daha indirimli almasını sağlayacak. Bakkal esnafı, her ayın 15’inde Pınar’dan yapacağı tedariklerde ‘bakkal sepeti’nde yer alan ürünleri KDV bedeli kadar indirimli edinebilecek.

Kampanyaya katılım üç ay boyunca her ayın 15'inde (15 Aralık, 15 Ocak, 15 Şubat) yapılan işlemler için geçerli olacaktır. Vodafone müşterileri yaptıkları işlemlerde sliplerde yer alan kampanya kodları ile beraber işlemde kullandıkları kartların son 4 hanesini 28 Şubat 2014'e kadar 3785’e ücretsiz olarak göndererek kampanyadan faydalanabilir. Müşteriler hediye dakikalarını kendilerine gelecek bilgilendirme sms’inin akabinde kullanmaya baslayabilirler. Hediye dakikalar bilgilendirme SMS ‘inin gönderildiği tarihten itibaren Vodafone yönüne 1 gün geçerli olacaktır. Kampanya tüm Şekerbank POS’larından yapılan harcamalar için geçerlidir. Aynı gün içinde iptal edilen harcama işlemleri kampanyaya dahil olmayacaktır. Harcama tutarları hediye dakika yüklemelerinde yukarı yuvarlanacaktır. Müşteriler kampanya kapsamında maksimum 1440 dk kazanabilirler. Vodafone kampanya özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bilgi; vodafone.com.tr

Kampanyaya katılım üç ay boyunca (15Aralık 2013 – 28 Şubat 2014) yapılan işlemler için geçerli olacaktır. VISA Logolu Banka Kartları ile Şekerbank POSları üzerinden yapılan nakit para çekim işlemlerinde geçerlidir. Aynı gün içerisinde tek bir kart numarası ile yapılacak 3’ün üzerindeki cash-back (POS Para) işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir. Kampanyadan kazanılacak ödül tutarı kadar Vodafone dakikası hediye edilecektir.



İlgili etiketler : Şekerbank, Kapımız Esnafa Açık, Coca Cola, Vodafone, Visa, Milangaz, Pınar,

Haber Sahibi

Şekerbank
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1902

Diğer Şekerbank Haberleri

Benzer Haberler