Coca-Cola ile İlgili Merek Ettiğiniz Herşeyi Anında Öğrenin!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2021 defa incelendi
  • Puan : star star star star 57 incelemede 4,19 puan almıştır.
Coca-Cola ile ilgili tüm sorular artık ‘Merak Ettim’ adlı dijital platform üzerinden yanıt bulacak. ‘Merak Ettim’ kapsamında tüketiciler, video, infografik ve röportajlar gibi renkli içeriklerin yer aldığı web sitesi, markanın sosyal medya hesapları ve iletişim merkezi üzerinden Coca-Cola ile ilgili merak ettikleri her türlü bilginin gerçek yanıtına ulaşabilecekler.

Merak Ettim platformu kapsamında hizmet veren www.coca-colaturkiye.com/merakettim web sitesi, markanın sosyal medya hesapları ve 444 30 40 numaralı iletişim merkezi, Coca-Cola markası ile ilgili merak edilenlere en kolay şekilde, her hangi bir yerden, herhangi bir zamanda ve herhangi bir akıllı cihazdan ulaşmayı mümkün hale getiriyor.

Tüketicilerle birebir ve şeffaf iletişim yaklaşımıyla hayata geçirilen Merak Ettim platformu, Coca-Cola markasıyla ilgili ürün içeriklerinden kalori değerlerine, doğru bilinen yanlışlardan, çevre ve aktif yaşam alanında gerçekleştirilen toplumsal projelere kadar merak edilen birçok konuda tek bir adresten erişilecek geniş bir bilgi bankası olma özelliğini de taşıyor.

Kullanıcıların her türlü bilgiye hızlı ve kolayca ulaşmasını sağlamak üzere tasarlanan www.coca-colaturkiye.com/merakettim web sitesi üzerinden gelen sorular, video, infografik ve röportajlar gibi çeşitli ve renkli içeriklerle yanıtlanacak.

Coca-Cola fabrikaları ziyaretçilerini bekliyor
Coca-Cola ürünlerinin üretim süreçleri, ürün güvenliği ve kalitesi konusunda daha fazla bilgi edinmek isteyen Coca-Cola severler, www.coca-colafabrikasi.com sayfasından sanal fabrika turuna da katılabilecekler. Coca-Cola fabrikalarını bizzat ziyaret etmek isteyenler ise 444 30 40 numaralı Coca-Cola iletişim merkezini arayarak randevu alabilirler.




İlgili etiketler : Coca-cola, Merak Ettim, Coca-cola Bilgileri,

Haber Sahibi

Coca Cola
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 2021

Diğer Coca Cola Haberleri

Benzer Haberler