Odeabank'la Özel Bir Dünyanın Kapıları Açılıyor; Bank'O Card Axess

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2518 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,67 puan almıştır.
Bankacılık sektörünün yeni ve hızlı aktörü Odeabank da Axess Kredi Kartları ailesine katıldı. Müşterilerine Axess’in ayrıcalıklı dünyasının kapılarını aralayan Odeabank, “Ne istersen Bank’O Sende” dönemini başlattı.

Türk bankacılık sektörüne “kişiye özel bankacılık” vizyonuyla hızlı bir giriş yapan Odeabank, ayrıcalıklı hizmetlerine Bank’O Card Axess’i ekledi. Odeabank’ın yeni yıldızı Bank’O Card Axess, 23 Ekim günü, Odeabank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ve Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel’in katılımı ile Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

1 TL’ye 1 dünya avantaj
Bank’O Card Axess; Lansman dönemi kapsamında kart sahiplerinin tüketim ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir paketle merhaba diyor. 1 TL kampanyası ile pek çok avantajın kapılarını aralıyor. İki yüz elli bine yakın Axess üye işyerinde taksitli alışveriş ve chip-para kazanımı, 12 ay vadeye kadar faizsiz, masrafsız, bedava 1000 TL Taksitli Avans, ilk alışverişte 50 TL chip-para hediyesi ve yurtiçi ve yurtdışı peşin alışverişlerde 3 taksit fırsatları sadece 1 TL’ye kart sahiplerini bekliyor.

“Bank’O Card Axess ile ‘artık ne istersen Bank’O sende’
Odeabank’ın yeni yıldızı Bank’O Card Axess’i tanıtan Odeabank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu “Bugünden itibaren “Ne istersen Bank’O Sende” dönemi başlıyor! Bank’O Card Axess, renkli, dinamik, teknolojik, fırsatlarla dolu yapısıyla 250 bini aşkın Akbank üye işyerinde Axess kampanyalarından yararlanmanın yanı sıra; lansman döneminde çok kuvvetli bir kampanya ile kullanıcılarına merhaba diyecek” dedi.

Muratoğlu, Akbank ortaklığı hakkında ise “Odeabank Bank’O Card’ın yenilikçi ve fırsatlarla dolu dünyasıyla Axess’in büyük marka gücünü birleştirmeye karar verdik ve Bank’O Card Axess kredi kartı ürünümüzü ortaya çıkardık” şeklinde konuştu.

Kredi kartı pazarı hakkında da bilgi veren Cem Muratoğlu “Kredi kartları Türk bankacılığında gelişmiş alt yapısı ve teknolojisiyle, her zaman müşteri odaklı hizmetler sunan bir üründür. Bugün aktif ve kullanımda olan 57 milyon kredi kartına sahip bu pazarda Bank’O Card Axess markamızla müşteri kazanımımızı hızlandıracağız ” dedi.

“Hedefimiz ilk senede 100.000  Bank’O Card Axess”
Odeabank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu “Türk bankacılığının en genç isimlerinden birisi olarak Bireysel Bankacılık hizmetlerimizi her geçen gün büyütmekten mutluluk duyuyoruz. Sayısız avantajı ile Bank’O Card Axess bir kredi kartının sahip olması gerekenden fazlasını içeriyor. Hedefimiz doğru müşteriye ulaşmak, onların harcama değil aslında tüketim alışkanlıklarının kontrollü bir parçası olmayı sağlamak. Ürünümüze güvenimiz tam, 2013 sonuna kadar 100.000 müşterimizi Bank’O Card Axess’li yapacağız”  dedi.

“Bank’O Card Axess, tüketicinin her zaman yanında olmayı hedefliyor”
Bank’O Card Axess’in tüketicinin her zaman yanında olmayı hedeflediğini vurgulayan Cem Muratoğlu, “Bank’O Card Axess tüm özelliklerinin yanı sıra, kontrollü kredi kartı kullanımını destekleyen, müşterilerini bilinçli alışverişe yönlendiren harcama uyarı ve limit takip sistemi, güvenli kredi kartı kullanım platformu gibi uygulamalarıyla kredi kartı kullanımını çok daha keyifli ve güvenli hale getirecektir. Odeabank olarak, müşterilerin harcama ve ödeme performanslarını sarsmayacak limit kararları ile kart sahibi olmalarını sağlıyor olacak, her an tüketicilerin yanında olmaya gayret göstereceğiz. Bu anlamda hedefimiz doğru müşteriye ulaşmak; onların harcama değil aslında tüketim alışkanlıklarının kontrollü bir parçası olmayı sağlamak” dedi.

“Sektörü domine eden bir marka olarak işbirliklerinin önemine inanıyoruz”  
Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel de “Odeabank'ın Axess Ailesi'ne katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını vurguladığı konuşmasında; bankacılık sektörünü ilklerle buluşturan, kartlı ödeme sistemlerindeki yenilikleri domine eden ve müşteri adetleri ile sektörde öncü rolü bulunan bir banka olarak bugün burada Bank’O Card Axess için sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.  Sektörün güçlü markası Axess ile yakaladığımız başarı bu yolda ne kadar emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi!. Kredi kartı kullanıcıları ihtiyaçlarının ve beklentilerinin çok hızlı değiştiği bir devirde, bu hıza ayak uydurmak için tüm ekip olarak, sektöre dinamizm katacak ürün ve uygulamalar geliştirmekteyiz" dedi.

“Kampanyalarımızla öne çıkıyoruz”
Axess'in yaygın ağının yanı sıra düzenlediği kampanyalar ile sektörde öne çıktığını vurgulayan Mehmet Sindel, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla yaptıkları stratejik işbirlikleri sayesinde Axess markasının oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahip olduğuna dikkat çekti ve şöyle devam etti “Düzenlediğimiz ve sürekli yenilediğimiz kampanyaların da etkisi ile pazardaki öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Alanında uzman markalarla işbirliklerimize büyük önem veriyoruz. Axess markasıyla, CarrefourSA, Ikea ve Teknosa gibi Türkiye'nin önde gelen birçok zinciri ile devam eden başarılı ortaklıklar da Axess'in istikrarlı büyümesine destek olmakta 12. yılımızda yaklaşık 6 milyon adet kart ve %15,8 ciro pazar payı ile sektörün lider bankaları arasındayız. Her müşteri segmentine özel, ayrıştırılmış ürün ve hizmetlerimizle Akbank müşterilerine, mükemmel müşteri deneyimini sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.”

Bank’O Card Axess’in Lansman Kampanyası:
Bank’O Card Axess ile yılsonuna kadar sadece 1 TL’ye;
-    Kart sahipleri ilk alışverişlerinde kazanacakları 50TL chip-para hediyesi ile alışverişlerine “merhaba” diyecek.
-    Faizsiz masrafsız BEDAVA ve 12 ay vadeye kadar tam 1000 TL Taksitli Avans ile nakit ihtiyaçlarına çözümler getirilecek.
-    Ve tüm peşin harcamalarını 3 taksitle yapacaklar.

Bank’O Card Axess’in fark yaratan diğer özellikleri
•    Alışveriş Fırsatları
Bank’O Card Axess sahipleri, alışverişlerinde 250 bini aşın Akbank üye işyerlerinde taksit kampanyalarından faydalanabilecek.
•    Ücretsiz Otomatik Fatura Ödeme Talimatı
Bank’O Card Axess ile kart sahipleri anlaşmalı kurumlardaki fatura ödemeleri için ücretsiz otomatik ödeme talimatı verebiliyor.
•    Kişiye özel bankacılık kişiye özel asistan: Bank’O Servis
Bank’O Card Axess özel servis hizmetlerinden Concierge kullanıcıları için otel, tiyatro, sinema, yolculuk rezervasyonları yapıyor, kültürel aktiviteler ve daha birçok konu hakkında ihtiyaç olan bütün bilgileri sunuyor.

Çiçek, hediye, yiyecek siparişleri, 7 – 24 ulaştırma ve kurye servisi ile artık çok kolay hale geliyor. Üstelik Bank’O Card Axess’in ayrıcalıkları bununla da sınırlı değil.  Özel şoför, shuttle  ve VIP transfer hizmetleriyle 7/24 destek servisi Bank’O Card Axess’lilerin oluyor.

Bank’O Card sahibi olmak için başvuru kanalları
Bank’O Card Axess’e Odeabank Şubeleri, Odeabank ATM’leri, 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi, www.bankocard.com.tr’den başvurulabileceği gibi sadece “BANKO boşluk TC kimlik numarası” yazıp 8444’e SMS göndererek de başvuru yapılabiliyor.
Bank’O Card Axess sahipleri, Odeabank kanallarının yanı sıra 4000’i aşkın Akbank ATM’si ve PTT şubesinden kredi kartı borçlarını ödeyebilecek ve kolay bankacılığın keyfine varabilecekler.




İlgili etiketler : Bank'o Card, Bank'o Card Axess, Kredi Kartı,

Haber Sahibi

Bank'O Card Axess
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2518