Odeabank'tan Aidatsız Kredi Kartı; Bank'O Card

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2441 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 3,05 puan almıştır.
Odeabank, yıllık kart ücreti ödetmeyen, birbirinden cazip fırsatlar sunan kredi kartı “Bank’O Card”ı müşterileriyle buluşturuyor. Bank’O Card, kullanıcılarına, hem nakit ihtiyaçlarında hem alışverişlerde avantajlı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Türkiye’ye kişiye özel bankacılığı getiren Odeabank, müşterilerine sunduğu kredi kartı Bank’O Card’la fark yaratmaya hazırlanıyor. Yıllık kredi kartı ücreti bulunmayan Bank’O Card, kullanıcılarına hem alışverişlerde hem nakit ihtiyaçlarında keyifli fırsatlar sunuyor.

Yurt içi, yurt dışı ve internet üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılan Bank’O Card, nakit avans ve taksitli nakit avans ürünleri ile de ihtiyaçlara özel cazip çözümler sunuyor. Ayrıca Bank’O Card’lılara sunulan hizmet servisi, kart sahipleri için kişisel bir asistan gibi çalışarak hayatın her alanında ayrıcalık sağlıyor.

Kişiye özel bankacılık, kişiye özel asistan: Bank’O Servis
Bank’O Card özel servis hizmetlerinden Concierge, kullanıcıları için otel, tiyatro, sinema, yolculuk rezervasyonları yapıyor, kültürel aktiviteler ve daha birçok konu hakkında ihtiyaç olan bütün bilgileri sunuyor.

Bank’O Card sahipleri için çiçek, hediye, yiyecek siparişleri, 7/24 hizmetlerinde olacak ulaştırma ve kurye servisi ile artık çok kolay hale geliyor. Üstelik Bank’O Card’ın ayrıcalıkları bununla da sınırlı değil;  özel şoför, shuttle  ve VIP transfer hizmetleri de 7/24 Bank’O Card’lıların oluyor.

Bank’O Card sahibi olmak, şifre almak ve ödeme yapmak da çok kolay
Bank’O Card sahibi olmak için Bank’O boşluk TC Kimlik numarasını yazarak 8444’e SMS göndererek, www. odeabank.com.tr’den veya 444 8 444 telefon bankacılığından veya kartsız olarak Odeabank ATM’lerinden başvuru yapılabiliyor.

Bank’O Card şifre belirlemek gibi prosedürlü işlemlerde de kolaylık sunuyor. Bank’ O  Card şifresi oluşturmak için SIFRE boşluk, belirlenecek şifre boşluk, kredi kartının arkasındaki 7 haneli numaranın yazılarak 8444’e gönderilmesi yeterli. İstenirse 444 8 444 telefon bankacılığından da şifre belirlenebiliyor.

Bank O’Card ödemeleri ise Odeabank şubelerinden ve ATM’lerinden, internet bankacılığından, 444 8 444 telefon bankacılığından ya da EFT ve havale yolu ile yapılabiliyor. Ayrıca, kart sahipleri tüm PTT noktalarından da ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar.




İlgili etiketler : Odeabank, Bank'o Card, Kredi Kartı,

Haber Sahibi

Bank'O Card
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 2441