Samsung Galaxy S10e, S10 ve S10+ GittiGidiyor'da

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1340 defa incelendi
  • Puan : star star star 102 incelemede 2,52 puan almıştır.
Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Samsung'un en yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S10e, S10+ ve S10'u kullanıcılarıyla buluşturdu. Samsung'un bu iddialı akıllı telefonları ön siparişe özel 600 TL'lik hediye çeki ve Galaxy Buds kablosuz kulaklık fırsatıyla GittiGidiyor'da satışa sunuldu.

Teknoloji meraklılarının beklediği Samsung'un en yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S10e, S10 ve S10+ GittiGidiyor'da ön siparişle satışa çıktı. Galaxy S10e 5.499 TL'lik, S10 6.599 TL'lik ve S10+ 7.499 TL'lik satış fiyatıyla kullanıcılarla buluştu. Üstelik GittiGidiyor, Samsung'un en son teknoloji ürünü bu yeni akıllı telefonlarını ön siparişe özel 600 TL'lik hediye çeki ve Galaxy Buds kablosuz kulaklık fırsatıyla kullanıcılarına sunuyor.

Adaptif güç tasarruf moduyla Samsung Galaxy S10e
3100mAh pil kapasitesine sahip Galaxy S10e, günlük rutininizi ve kullanım düzeninizi öğrenerek ihtiyacınız olmayan uygulamaları kapatan adaptif güç tasarruf moduyla geliyor. Sinematik Sonsuz Ekran özelliği ve dinamik 5.8 Ouad HD+ AMOLED ekranıyla mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunan Galaxy S10e, çift arka kamera ve 1 ön kameraya sahip. Güç düğmesinde yer alan parmak izi tarayıcıya sahip bu cihaz, kablosuz güç paylaşımı özelliğiyle şarj etmek istediğiniz cihazı telefonun üzerine yerleştirerek kabloları bir kenara bırakmanızı sağlıyor. Galaxy S10e ayrıca 2D yüz tanıma özelliğiyle geliyor.

Sinematik Sonsuz Ekran özelliğiyle Samsung Galaxy S10
Görüntüdeki kesintileri gidermek için tamamen yeniden tasarlanan Samsung Galaxy S10'da çentik ve dikkat dağıtıcı öğeler bulunmuyor. Hassas lazer kesimli, ekran içine gömülü ultrasonik parmak izi sensörüyle gözleri yormayan dinamik 6.1 Quad HD+ AMOLED ekran, Sinematik Sonsuz Ekran özelliğinin şimdiye kadarki en yenilikçi Galaxy ekranı olarak öne çıkmasını sağlıyor. 3 arka kamerası ve 1 ön kamerası bulunan bu cihaz, arka yüzden ön yüze taşınan ultrasonik parmak izi sayesinde telefonunuzun güvenliğinin parmağınızın ucunda olmasını mümkün kılıyor. Sensör, ultrasonik dokunuşları kullanarak parmak izinin 3D şeklini algılıyor. Bu sayede telefonunuza yalnızca siz erişebiliyorsunuz.  Ayrıca Galaxy S10 ile kablosuz şarj cihazı gibi bazı Samsung giyilebilir teknolojilerini şarj edebilir; gelişmiş ısı borusu soğutma sistemi sayesinde sorunsuz kullanım deneyimini yaşayabilirsiniz. Üstelik Galaxy S serisinin tüm akıllı telefonlarında Dolby'nin gelişmiş oyun moduyla tüm dünyayı oyun alanına çevirebilirsiniz.

5 farklı lens özelliğiyle Samsung Galaxy S10+
Galaxy S10+, ultra geniş açılı ve 5 farklı lense sahip çoklu kamera özelliğiyle fotoğraf çekimlerinizde devrim yaratmanızı sağlıyor. Muhteşem zoom olanakları için telefoto kamera, günlük anlar için geniş açılı kamera ve panoramik manzaralar için ultra geniş kamera seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayrıca 8MP RGB canlı odak kamerası da yalnızca Galaxy S10+'da bulunuyor. 6.4 Quad HD+ dinamik AMOLED Sinematik Sonsuz Ekran özelliğiyle gelen bu cihaz, ultrasonik parmak izi sayesinde de güvenli ve kullanışlı olmasıyla öne çıkıyor. Bu özellikle istediğiniz uygulamayı kullanmak için kilidini açabilir, sürükleyebilir ve tutabilirsiniz. Galaxy S10+ modelinde ayrıca uzun saatler yetecek pil gücüyle her zaman ve her şeye hazır olmanız için akıllı pil gücü modu bulunuyor. 4100mAh pil kapasitesi sayesinde ise daha fazla zaman ve daha az şarj harcayabilirsiniz.


İlgili etiketler : Gittigidiyor, Gittigidiyor.com, Samsung S10, Samsung S10e, Cep Telefonu, Akıllı Telefon,

Haber Sahibi

GittiGidiyor
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Şubat 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2019
  • Trafik

    : 1340

Diğer GittiGidiyor Haberleri

Benzer Haberler