Profilo Yeni Blackstar Buzdolabı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1909 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 2,53 puan almıştır.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri evliliğe hazırlanan ve alışverişte sınır tanımayan çiftlere,
estetik, fonksiyonellik ve teknolojiye dair birçok yenilik getiren BlackStar BD3057B3SN buzdolabını sunuyor.

Profilo BlackStar buzdolabı; zarif tasarımı ve asalet kazandıran siyah rengiyle özgür bir kullanım alanı sunuyor!
Baharın gelmesiyle hızlanan evlilik alışverişlerinde demirbaşlardan biri de dayanıklı bir buzdolabıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin BlackStar serisinden sunduğu ilk ürün olan BD3057B3SN No Frost Buzdolabı, siyah rengi ile mutfaklara yepyeni bir atmosfer katarken geniş kapasitesiyle yeni evli çiftler için uzun vadeli bir yatırım niteliği taşıyor.

BlackStar BD3057B3SN NoFrost buzdolabı sadece siyah cam kapıları ve inox görünümü ile değil, soğutucu bölümündeki LED aydınlatması ve iç tasarımındaki metal uygulamalarıyla da dikkat çekiyor.

Yeni evli çiftlerin mutfaklarına modern bir tarz getiren Profilo BlackStar NoFrost buzdolabı, SuperNett şeffaf iç donanımı, metal uygulamalı şık rafları, ChillerPlus ve HydroPlus özellikleriyle herkesin tercih ettiği ürün olmayı hedefliyor. Geniş İç hacmiyle de dikkatleri üzerine çeken Profilo’nun yepyeni buzdolabı Profilo BlackStar BD3057B3SN; A++ sınıfı ile yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlıyor ve kullanırken de kazandırıyor.

A++ sınıfında yüksek enerji tasarrufu sağlayan yeni Profilo BlackStar BD3057B3SN buzdolabı, NoFrost özelliği ile manuel buz çözme işlemine son vererek daha konforlu ve kolay bir kullanım sunuyor. Buzdolabında soğutucu ve derin dondurucu bölmeleri için ayrı ayrı ısı ayarı yapılabiliyor. Süper soğutma ve süper dondurma özellikleri buzdolabının ve derin dondurucu bölümünün performansını artırırken, ısı yükseldiğinde devreye giren optik ve akustik alarm, kapı kapanma yardımı özelliği bu yeni modelde hiçbir şeyin şansa bırakılmadığını gözler önüne seriyor.

SuperNett İç Donanım ile Mutfaklara Gelen Ferahlık
BlackStar BD3057B3SN NoFrost buzdolabının en ayırt edici özelliklerinden biri şeffaf iç donanımı. Profilo’nun yaptığı tüketici araştırmaları sonucu geliştirdiği ve SuperNett adı verilen iç tasarım anlayışı ile hazırlanan şeffaf iç raflar buzdolabının içine daha net ve ferah bir görünüm kazandırıyor. Siyahın asaletini, yenilikçi ve ferah iç tasarımıyla güçlendiren BlackStar NoFrost buzdolabında ergonomik kullanım için de tüm detaylar düşünülmüş.

Profilo buzdolaplarında bulunan "HydroPlus" çekmecesi, normal buzdolaplarındaki sebze çekmecelerine oranla sebze ve meyvelerin tazeliğini iki kat daha uzun süre koruyor.  “ChillerPlus” bölümü ise buzdolabının diğer bölümlerinden daha düşük bir ısıya sahip olduğu için et ve süt ürünleri gibi hassas besinlerin daha uzun süre tazeliğini korumasını sağlıyor.

BlackStar BD3057B3SN Buzdolabında Her Yiyeceğe Yer Var
Alışverişte sınır tanımayan annelerin tanışınca vazgeçemeyeceği Profilo BD3057B3SN NoFrost buzdolabı, net 364 lt. hacme sahip soğutucu bölümü ve 86 lt. kapasiteli dondurucu bölümü ile tüm yiyeceklere geniş bir alan sağlıyor. Elektrik kesintilerinde 20 saat kesintisiz çalışma performansı gösteren Profilo BlackStar NoFrost buzdolabı yiyeceklerin tazeliğini güvence altına alan derin dondurucu bölümü, biri büyük olmak üzere iki şeffaf çekmecesi ile mutfakların yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Çıkarılabilir kahvaltı kutusu ve çekmece, dondurucu takvimi, ilave şişelik gibi aksesuarlar da tüketicilerin ihtiyaçları düşünülerek bu yeni modelde bir arada sunuluyor.



İlgili etiketler : Profilo, Profilo Buzdolabı, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 1909

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler

  • Profilo Profilo BD3157W2NN NoFrost Buzdolabı

    Profilo BD3157W2NN NoFrost Buzdolabı

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, buzlanmayı engelleyen NoFrost özelliği, geniş iç hacmi, A+ enerji tasarruf sınıfı, farklı türde gıdaları en uygun şekilde taze saklamanızı sağlayan bölmeleri, ...
    7 Haziran 20141894 defa incelendi
  • Profilo Profilo Çocuklar İçin Online Resim Yarışma Düzenliyor.

    Profilo Çocuklar İçin Online Resim Yarışma Düzenliyor.

    23 Nisan’da Çocuklar Enerjisini Topluyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri , çocuklarda enerji tasarrufu bilinci oluşturmak ve Profilo’nun bu alandaki çalışmalarını bir adım daha ileri göt...
    25 Mart 20117207 defa incelendi
  • Profilo Profilo’nun Yeni Ankastre Bulaşık Makineleri ile Mutfaklar Artık Daha da Şık

    Profilo’nun Yeni Ankastre Bulaşık Makineleri ile Mutfaklar Artık

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ankastre çelik bulaşık makineleri modern tasarımıyla mutfaklara şıklık katıyor, esnek rafları ile kullanım kolaylığı sunuyor. A enerji sınıfı özelliği...
    11 Nisan 20114782 defa incelendi
  • Profilo Profilo İle Okul Süresi Boyunca Çamaşır Kurutma Derdine Son

    Profilo İle Okul Süresi Boyunca Çamaşır Kurutma Derdine Son

    7 kg kapasiteli Profilo KM7410 CTR ve 8 kg kapasiteli KM8431 CTR çamaşır kurutma makineleri, okulların açılmasıyla birlikte kara kara çocuklarının sürekli yıkanan önlüğünü, formasını, gömleğ...
    27 Ağustos 20122457 defa incelendi
  • Profilo Profilo 8 Kg Kapasiteli Çamaşır Makinesi Reklamında Kirli Çamaşırlar Her Şeyi Anlatıyor!

    Profilo 8 Kg Kapasiteli Çamaşır Makinesi Reklamında Kirli Çamaşır

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, 8 kg kapasitesi ile dağ gibi kirli çamaşırı tek seferde deviren CM101K0TR çamaşır makinesi reklamında, giysilerindeki lekeler nedeniyle  beyaz yalanla...
    11 Kasım 20132564 defa incelendi