Profilo 8 Kg Kapasiteli Çamaşır Makinesi Reklamında Kirli Çamaşırlar Her Şeyi Anlatıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2561 defa incelendi
  • Puan : star star star star 143 incelemede 3,5 puan almıştır.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, 8 kg kapasitesi ile dağ gibi kirli çamaşırı tek seferde deviren CM101K0TR çamaşır makinesi reklamında, giysilerindeki lekeler nedeniyle  beyaz yalanları su yüzüne çıkan bir çocukla annesinin hikayesi anlatılıyor.

Yakayı ele veren çocuğun dağ gibi kirli çamaşırlarını ise tabii ki Profilo’nun 8 kg. kapasiteli çamaşır makinesi yıkıyor.

Hangimiz okul yıllarında irili ufaklı beyaz yalanlara sığınarak biraz eğlenmek istemedik ki? Profilo Dayanıklı Ev Aletleri de yeni 8 kg kapasiteli CM101K0TR çamaşır makinesinin reklam kampanyasında beyaz yalanları oraya buraya gizlenmiş kirli çamaşırlar aracılığıyla annesi tarafından keşfedilen bir çocuğun hikayesini anlatıyor.  Çocuğun kirli çamaşırları saymakla bitmezken, makineye giren her çamaşır annelerden hiçbir şeyin gizli kalamayacağını gösteriyor!

Profilo’nun yeni 8 kg. kapasiteli Super 8 serisi çamaşır makineleri, dağ gibi çamaşırı tek seferde yıkarken, A+++ -%10 enerji sınıfı ile enerji tasarrufundan da ödün vermiyor.  HijyenEkstra, çamaşır türüne özel hazırlanmış programlar ve zamanı kıymetli olanlar için düşünülmüş kısa yıkama programları çamaşırlarınızın tam istediğiniz gibi yıkanmasını sağlıyor!

Profilo Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, Rafineri Reklam Ajansı imzalı yeni reklam filmi ile ilgili olarak "Müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış ile onların beklenti ve ihtiyaçlarına kulak vererek geliştirdiğimiz ürünler, temel başarı faktörlerimizden biri. Yeni 8 kg’lik çamaşır makinemiz de özellikle çocuklu ve kalabalık ailelerin ya da temizliğe çok önem veren herkesin hayatına önemli bir kolaylık getiriyor. Yeni Super 8 serisi çamaşır makinelerimiz ile çok çamaşırı olanlara çamaşır yığınlarının altından tek seferde kalkabilecekleri bir ürün serisi sunuyoruz. Yeni Super 8 serisi çamaşır makinelerimizi, eğlenceli ve sıcak bir anlatımla tanıtmak istedik. Çoğumuzun küçükken başından geçen bir sahneyi, eğlenceli bir şekilde işlediğimiz reklam filmimizin tüketicilerimiz tarafından sevileceğine inanıyorum.” dedi.

Profilo CM101K0TR Çamaşır Makinesi Kampanyası Reklam Künyesi
Reklamveren:     Profilo
Reklam Ajansı:     Rafineri
Yaratıcı Yönetmen:     Ufuk Uslu, Orkun Demirelli, Ayşe Bali
Yaratıcı Ekip:     Setenay Özcan Yıldırım
Müşteri İlişkileri:     Ebru Halitağaoğlu, Erbek Onur, Büşra Keskin
Stratejik Planlama:     Canan Pehlivanoglu, Can Çalışkan  
Ajans Prodüktörü:     Kerem İlbeyli  
Prodüksiyon Şirketi:     Anima
Yönetmen:     Walky Talky
Müzik:     Emre Irmak




İlgili etiketler : Profilo, Çamaşır Makinesi, Profilo Reklamı, Reklam, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2013
  • Trafik

    : 2561

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler