Erkekler Ütü Yarışması İstanbul Optimum AVM'de

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2014 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,58 puan almıştır.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri tarafından 8 Mart Pazar günü Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, kadınlar ütüyü erkeklere bırakıp Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor. Ütüde hünerlerini gösteren erkekler, eşleri için 380 buhar delikli Profilo SuperAir ütü kazanma şansını yakalayacak.

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile çamaşır makinelerinden bulaşık makinelerine, buzdolaplarından küçük ev aletlerine birçok kategoride çeşitli ürünler sunan Profilo, 8 Mart’ta ütü işini erkeklere devredecek. Dünya Kadınlar Günü’nde en hızlı ütü yapmak için ter döken, birbirleriyle yarışan erkekler eşleri için Profilo’nun kumaş üzerinde dans eden yeni şok buharlı ütüsü Profilo SuperAir PSI20600’u kazanma şansını yakalayacak.

Yarışmaya katılmak için 8 Mart Pazar günü, 14.00-18.00 saatleri arasında Optimum AVM’de kurulacak Profilo standına uğramanız yeterli. Ayrıca, yarışma fotoğraflarını ve ilgili diğer paylaşımları Profilo Ev Aletleri Facebook ve Instagram sayfalarından da takip edebilirsiniz.
 
4 talihliye 380 Buhar Delikli Profilo SuperAir PSI20600
SuperAir PSI20600, 2300 watt’lık gücü, kumaşın en derinine işleyen ideal buhar dağılımını sağlayan tam 380 adet buhar deliği ve pürüzsüz, kaygan seranium 380 tabanıyla her türlü kırışıklığı rahatlıkla düzeltiyor. Kapağı içinde yerleşik anti-kireç aparatı ile kireçlenme sıkıntısına son vermenin yanı sıra kendi kendini temizleyen ütü, 360 derece dönen kablosuyla da konforlu bir kullanım sunuyor.




İlgili etiketler : Erkekler Ütü Yarışması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Profilo,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2015
  • Trafik

    : 2014

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler