Dünya Kadınlar Günü'nde Tüm Optimum'larda Kadınlar Konuşacak

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2165 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4,21 puan almıştır.
İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde özel konukların katılacağı söyleşi programları ve sergi düzenliyor.

Optimum Outlet’ler bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ünlü isimleri ziyaretçileri ile buluşturacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri söyleşilerden imza günlerine, sergiden kadınları özel hissettirecek hediyelere kadar birçok etkinlikte kadınları bir araya getirecek.

İstanbul Optimum Outlet’te Saba Tümer ve Nilgün Belgün Sahnede…
Ekranların sevilen iki yüzü Saba Tümer ve Nilgün Belgün’ü, Dünya Kadınlar Günü kapsamında ağırlayacak olan İstanbul Optimum Outlet, 7 Mart Cumartesi günü saat 15:30’da kahkaha dolu keyifli bir söyleşiye ev sahipliği yapacak.

Toplumsal yaşamda kadının rolü, kariyer, sosyal ilişkiler, göz önünde kadınlar olmanın avantaj ve dezavantajları gibi konularda ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak olan ünlü konuklar, söyleşinin ardından imza günü etkinliğine katılacaklar.

Ankara Optimum Outlet’te İclal Aydın Kadınlara Seslenecek…
Yazdığı kitaplar, televizyon programları ve oyunculuğu ile Türk halkının sevdiği isimlerden biri olan İclal Aydın, 8 Mart Pazar günü saat 15:00’da Ankaralı kadınlarla buluşuyor. Ankara Optimum Outlet’in ev sahipliği yapacağı söyleşi ve imza günü etkinliğinde İclal Aydın, kadınlara hikayeleri ile seslenecek, kadınların sorularını yanıtlayacak.

Adana’da Pakize Suda ve Oya Aydoğan Rüzgarı Esecek…
Deneyimli gazeteci Pakize Suda ve Türk sinemasının sevilen ismi Oya Aydoğan, Adana Optimum Outlet’te 8 Mart Pazar günü saat 15:00’da ziyaretçilerle buluşacak. İnteraktif bir etkinliğe ev sahipliği yapacak Adana Optimum’da ziyaretçiler ve konuklar kadının toplumdaki yeri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler.

Eda Taşpınar ve Cumhuriyet Kadınları Defilesi İzmir Optimum’da…
İzmir Optimum Outlet Dünya Kadınlar Günü kapsamında 7 ve 8 Mart tarihlerinde iki etkinliğe ev sahipliği yapacak. 7 Mart Cumartesi günü Eda Taşpınar’ın ziyaretçilerle keyifli interaktif bir ortam sunacağı söyleşi saat 16:00’da başlayacak. Eda Taşpınar, moda ve şık giyinmeye dair tüyolarını ziyaretçilerle paylaşarak modaya dair tüm merak edilenlere ışık tutacak.

İzmir Optimum Outlet 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise anlamlı bir defileyle ziyaretçileri karşılayacak. Saat 17:00’da başlayacak Cumhuriyet Kadınları Defilesi’nde 100. Yıl Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan koleksiyonlar sergilenecek. Koleksiyonlar kapsamında Halide Edip Adıvar ve Sabiha Gökçen’in de kıyafetleri sergilenecek. Etkinlik vals gösterisi ile son bulacak.



İlgili etiketler : Dünya Kadınlar Günü, Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Optimum İstanbul, İzmir Optimum, Ankara Optimum, Adana Optimum, Saba Tümer, Nilgün Belgün, İclal Aydın, Oya Aydoğan, Pakize Suda, Eda Taşpınar,

Haber Sahibi

Optimum Outlet Ankara
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2015
  • Trafik

    : 2165

Diğer Optimum Outlet Ankara Haberleri

Benzer Haberler