Profilo İle Okul Süresi Boyunca Çamaşır Kurutma Derdine Son

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2456 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,14 puan almıştır.
7 kg kapasiteli Profilo KM7410 CTR ve 8 kg kapasiteli KM8431 CTR çamaşır kurutma makineleri, okulların açılmasıyla birlikte kara kara çocuklarının sürekli yıkanan önlüğünü, formasını, gömleğini kurutmayı düşünen annelerin imdadına yetişiyor. Çamaşırı kurutmak için kışın öncelikle süre sıkıntısından, sonrasında doğru yeri bulma probleminden ve asma toplama zahmetinden kurtaran, bununla birlikte ütü için ayrılan zamandan tasarruf ettiren ve çamaşırların kuruması esnasında hijyen endişesini ortadan kaldıran Profilo çamaşır kurutma makineleri, çocuklarını okula hazırlayan ailelerin en akıllı yardımcısı oluyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, gelişmiş teknolojisi sayesinde hem zamandan kazandıran hem de çamaşırların ömrünü uzatan kurutma makineleri ile özellikle çocuklarıyla birlikte yoğun bir okul dönemine hazırlanan velileri sevindiriyor. Okulların açılması ile birlikte sıkça yıkanan önlük, forma, eşofman ve gömleklerle karşıya karşıya kalan anneler başta olmak üzere aileler aradıkları kolaylığı Profilo çamaşır kurutma makinelerinde buluyor.

Çamaşır yorgunluğuna ve kurumadığı için istemediğiniz kıyafeti giymeye son!
Profilo kurutma makineleri, çamaşırları yıkadıktan sonra balkona ya da çek-as’lara taşımak, asmak ve toplamak derdine son vererek, hem çocuklar hem de aileleri için son derece yorucu bir dönem olan okul boyunca çamaşır yorgunluğunu üzerinizden alıyor. Ayrıca, 8 kg kapasiteli KM8431 CTR modelinde bulunan Ekspres 40’ programı sayesinde Profilo çamaşır makineleriyle 15 dakikada yıkayabileceğiniz çamaşırları sadece 40 dakikada giymeye hazır hale getirmeniz mümkün. Bu özellik son anda bile farketseniz çocuğunuzu zahmetsizce ve pırıl pırıl okula hazırlamanıza imkan tanıyor!

Eviniz her zaman düzenli, keyfiniz hep yerinde
Profilo kurutma makineleri sayesinde aileler, kurutacağım diye çocukların okul eşyalarını, kalorifer peteği, sandalye ya da kapı üzeri gibi yerlere asmak zorunda kalmıyor, evler her zaman düzenli görünüyor, nemlenmiyor ve rutubetlenmiyor. Ayrıca çamaşırlar açık havada kurutulduğundaki gibi sürekli hava durumunu takip edip, “yağmur yağar mı?”, “çamaşırlar ıslanır mı?” diye dertlenmeye de gerek kalmıyor. KM7410 CTR modelinin sahip olduğu program akışını gösteren dijital gösterge ve KM8431 CTR modelinde bulunan LCD gösterge, kurutma esnasında kalan zamanı gösterirken, evden çıkma gerekliliği gibi acil durumlarda zaman erteleme imkanı da sunuyor.

Çamaşırlar yıpranmıyor, az enerji harcanıyor, alerjiler son buluyor
Profilo kurutma makineleri, özel dokulu tambur sistemi ve çamaşırları koruyan büyük özel çelik kazan ve palet tasarımı ile kurutma esnasında oluşan yıpranmayı engellediği gibi çamaşırların en mükemmel şekilde kurutulması ve deforme olmamalarını da sağlıyor. Her iki modelde de bulunan nem kontrollü akıllı kurutma sistemiyle program bittikten sonra sensörler çamaşırlardaki nemi kontrol ediyor ve nem algıladığında kurutmaya devam ediyor. Böylece çamaşırlar en hassas şekilde ve sadece gerektiği kadar kurutularak hem çamaşırların yıpranmasını engelleniyor hem de gerektiğinden çok enerji harcanmamış oluyor. Ayrıca, evin içindeki çamaşır kokusundan ve nemden rahatsız olan özellikle hassas ciltliler, alerjik bünyeliler ve yaşlılar artık rahat birer nefes alıyor. Çünkü evler çamaşır yüzünden rutubetlenmiyor.

Okul eşyalarını ütülemek artık eskisinden çok daha kolay
Profilo kurutma makinelerinde bulunan “Kırışık Azaltma Fonksiyonu”, program sona erdikten sonra 120 dakika çamaşırları kırıştırmadan muhafaza etme özelliğine sahip. Bu sayede çamaşırlar çok daha az kırışıyor, ev ekonomisine daha çok katkı sağlanıyor ve ütü için ayrılan vakit de enerji de çocuklarla birlikte geçirilecek keyifli zamanlara kalıyor. Üstelik balkonda değil kurutma makinesinde kurutulan çamaşırlar çok daha yumuşak oluyor.

Çok sessiz çalışıyor, ders çalışan çocukları da komşuları da rahatsız etmiyor
Profilo kurutma makineleri, yapımında kullanılan yalıtım malzemeleri sayesinde çok sessiz çalışıyor. Çok düşük olan ses düzeyi sayesinde geceleri de çok rahat çalıştırılabiliyor. Böylece okul döneminde sürekli ders çalışan çocukları, evde uyuyan bebek ve yaşlıları ya da komşuları rahatsız etme kaygısı olmadan günün her saati çamaşırlar kurutulabiliyor.

“Kule” montaj ile yerden de tasarruf ediliyor
Profilo, “kurutma makinesi için evimde yer yok” diyenlere, kurutma makinesini, banyoda çamaşır makinesinin üstüne “kule” şeklinde monte etmeyi öneriyor. Bu sayede kurutma makinesi için evde ayrıca bir alan yaratmaya gerek kalmıyor. Üstelik Profilo, bu sistemin montajı için gerekli olan çubuğu ücretsiz olarak sunuyor.




İlgili etiketler : Profilo, Profilo Km7410 Ctr, Km8431 Ctr, Kurutma Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2456

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler

  • Profilo Profilo’nun Yeni Ankastre Bulaşık Makineleri ile Mutfaklar Artık Daha da Şık

    Profilo’nun Yeni Ankastre Bulaşık Makineleri ile Mutfaklar Artık

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ankastre çelik bulaşık makineleri modern tasarımıyla mutfaklara şıklık katıyor, esnek rafları ile kullanım kolaylığı sunuyor. A enerji sınıfı özelliği...
    11 Nisan 20114782 defa incelendi
  • Profilo Evinizdeki Kuaför Starshine İle Yıldızlaşmaya Hazır Mısınız?

    Evinizdeki Kuaför Starshine İle Yıldızlaşmaya Hazır Mısınız?

    Profilo kuaföre gitmeden, her an bakımlı ve güzel görünen saçlara sahip olmak isteyen kadınların hayalini gerçekleştiren StarShine Ürün Serisi için bir tanıtım turu düzenliyor. 8 Mart’ta For...
    8 Mart 20123334 defa incelendi
  • Siemens Ev Aletleri Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens Ev Aletleri’nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir a...
    5 Nisan 20123680 defa incelendi
  • Profilo Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nden Dört Dörtlük Başarı!

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nden Dört Dörtlük Başarı!

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin dört ürünü, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan red dot ile ödüllendirildi. Profilo CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri,...
    4 Nisan 20131668 defa incelendi
  • Siemens Siemens'ten  9 kg Kapasiteli Kurutma Makinesi

    Siemens'ten 9 kg Kapasiteli Kurutma Makinesi

    Siemens Ev Aletleri, özellikle çamaşır kurutmanın daha güçleştiği kış aylarına hazırlanırken, IQ800 serisi yeni WT46Y810TR kurutma makinesi ile ideal bir çözüm sunuyor. A+ sınıfı ile yüksek ...
    30 Ekim 20132257 defa incelendi