Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3676 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,52 puan almıştır.
Siemens Ev Aletleri’nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir araya getiriyor. IQ 800 serisi çamaşır ve kurutma makinesi, kolay açılır kapanır manyetik kilitli dekoratif kapağı, kullanımı kolay, daha okunaklı TFT ekran,  kullanıcıyı farklı tonlarda uyaran çok sesli sinyal sistemi gibi yenilikçi fonksiyonlarının yanı sıra düşük enerji tüketim değerleri ile de dikkat çekiyor.

Yeni Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi, kullanım kolaylığı ve yüksek performansın yanı sıra, “Premium” segmentte üst düzeyde enerji tasarrufu sunuyor.

8 kg kapasiteli, 1400 devirli Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi, kolay açılır kapanır, manyetik kilitli dekoratif kapak, ilgili program seçildiğinde yanan ışıklı program seçimi (jogDial) düğmesi, daha okunaklı, çözünürlüğü yüksek, daha kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikleri ile farklılaşıyor, banyonuzun havasını değiştiriyor.

A+++ enerji sınıfındaki çamaşır makinesi A enerji sınıfından yüzde 30 daha  tasarruflu bir performans sergiliyor. Siemens WM14Y760TR model çamaşır makinesi varioPerfect özelliği sayesinde yıkama sırasında üst düzeyde enerji verimi, zamandan tasarruf ve kullanım kolaylığı sunuyor. varioPerfect tüketiciye, yıkayacağı çamaşır için en doğru fonksiyonu seçme olanağı, dolayısıyla rahatlık sağlıyor. ecoPerfect ve speedPerfect özellikleri ile çamaşırlarınızı ister ekonomik isterseniz hızlı yoldan yıkama seçeneği sunarken aynı zamanda mükemmel temizliği garanti ediyor.Yüksek performansı  ve sessizliğiyle iQdrive motor, mükemmel yıkama ve enerji tasarrufu sağlıyor. Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi sentetikler- özel,  kuş tüyü, iç giyim, gömlek- özel, süper- kısa 15’, outdoor, açık hava, mix,hassas yıkama, 30oC, hassas/ ipek gibi yenilikçi programları ile dikkat çekiyor.

Komple bir yıkama programı olan Süper-Kısa 15’ programı, 15 dakika gibi çok kısa bir sürede 2 kilograma kadar olan hafif çamaşırların (t-shirt,bluz,gömlek gibi) yıkanmasına olanak sağlıyor.

Otomatik leke çıkarma programı sayesinde ise 16 farklı lekenin her biri özel uygulamaya tabi tutuluyor. Böylece lekeler, fazladan leke giderici deterjanlara gerek kalmadan kolay bir şekilde çıkarılıyor.

Siemens WT46Y860TR kurutma makinesi, yüksek enerji verimliliği, performans, kolay kullanım

Siemens’in yenilikçi, 8 kg kapasiteli  WT46Y860TR kurutma makinesi A sınıfı enerji tüketimi ile özellikle çevre dostu ürünler kullanmaya dikkat edenlerin ilgisini hak ediyor. A+++ enerji sınıfındaki kurutma makinesi, cihazın verimliliğini ve performansını koruyan  kendini temizleyen kondanser özelliği sayesinde A- 50% enerji verimliliği sunuyor ve kendi sınıfında dünyanın enerji verimliliği en yüksek makinesi olma özelliğini taşıyor. Makine yünlüler- sepette, sepette ayakkabı kurutma, outdoor, havlu, yorgan, yastık, kot, süreli program kurutma, süreli program havalandırma, süper kısa 40’, gömlek/ bluz gibi özel programlarıyla kulacılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Kolay açılır kapanır, manyetik kilitli dekoratif kapak,ilgili pogram seçildiğinde yanan ışıklı program seçimi (jogDial) düğmesi, daha okunaklı ,çözünürlüğü yüksek, daha  kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikler yeni IQ800 kurutma makinelerinde de aynen bulunuyor.

Siemens WT46Y860TR kurutma makinesi güvenlik konusunda da zengin bir donanıma sahip. Makinede bulunan çocuk kilidi ve program bitiminde akustik sinyal gibi özellikler güvenli bir kullanım sunuyor.




İlgili etiketler : Siemens, Iq 800 Serisi, Çamaşır Makinesi, kurutma Makinesi, Otomatik Çamaşır Makinesi, Wt46y860tr Kurutma Makinesi, Siemens Wm14y760tr,

Haber Sahibi

Siemens Ev Aletleri
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 3676

Diğer Siemens Ev Aletleri Haberleri

Benzer Haberler

  • Arçelik Arçelik Piano Serisi ile Evinizi Güzelleştirin!

    Arçelik Piano Serisi ile Evinizi Güzelleştirin!

    Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketicilerle buluşturuyor. Ankastre Fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, buzdolabı, kurutucu ...
    14 Ocak 20151914 defa incelendi
  • Gaggenau Gaggenau Çamaşır Ve Kurutma Makineleri Geleceğin Tasarımlarını Yansıtıyor

    Gaggenau Çamaşır Ve Kurutma Makineleri Geleceğin Tasarımlarını Ya

    Gaggenau, moda ve trendlerin üstündeki tasarım anlayışını çamaşır ve kurutma makinesine yansıtıyor. İster ayrı ayrı solo, isterse üst üste monte edilerek kullanılabilen makineler, estetik çi...
    8 Mart 20142691 defa incelendi
  • Beko Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’nun akıllı çözümler sunan yeni buzdolabı ve çamaşır makinesi, üstün teknoloji ve tasarımlarıyla beğeni topluyor. Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, akıllı çözümler sunan yeni ...
    11 Mayıs 20117622 defa incelendi
  • LG LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Electronics, CES 2015’te kullanıcıların beğenisine sunduğu TWIN Wash™, TurboWash™ 2.0 ve TurboSteam™ gibi üstün teknolojilere sahip makinelerle çamaşır yıkama sürecini yeniden yorumluyor....
    8 Ocak 20152775 defa incelendi
  • Vestel Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı

    Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yap

    Yüksek Enerji Verimliliğine Sahip Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı Bir teknoloji ve tasarım harikası olan Vestel Twinjet çamaşır makinesi, İngiltere’...
    21 Mart 20115115 defa incelendi