Siemens'in 8 Kg Kapasiteli A+++ -10% Sınıfı Çamaşır Makineleri Geniş Aileler İçin İdeal

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3063 defa incelendi
  • Puan : star star star 86 incelemede 3 puan almıştır.
Siemens Ev Aletleri, 8 kg kapasiteli üç yeni iQ500 varioPerfect çamaşır makinesi ile özellikle çevreye duyarlı, geniş ailelerin beklentilerine yanıt veriyor. A+++ -10% enerji sınıfı ile yüksek su ve elektrik tasarrufu sağlayan yeni Siemens, WM10Q311TR, WM10Q36XTR ve WM12Q310TR çamaşır makineleri, ileri teknoloji ürünü konfor ve güvenlik sağlayan özellikleri ile dikkat çekiyor.

Siemens Ev Aletleri 8 kg kapasiteli varioPerferct çamaşır makinelerine üç yeni model ekledi. A+++ -10% sınıfındaki yeni Siemens WM10Q311TR, WM10Q36XTR ve WM12Q310TR çamaşır makineleri üst düzeyde su ve enerji tasarrufu sağlıyor. Makineler ayrıca suyun en verimli şekilde kullanan Active Water özelliğine de sahip. Yüksek kapasitesi ile özellikle kalabalık aileler için ideal bir çözüm sunan makineler özel program ve fonksiyonları ile güvenli ve konforlu bir kullanım sunuyor.

Siemens WM10Q311TR, WM10Q36XTR ve WM12Q310TR makinelerdeki varioPerfect özelliği çamaşırların optimum süre ve enerji ile mükemmel temizlik elde edilmesini sağlıyor. antiVibration özellikli yan duvarları sayesinde titreşimler ortadan kaldırılarak mükemmel yıkama büyük bir sessizlik içinde gerçekleştiriliyor. Son derece sessiz olan cihaz, bu özelliği ile geceleri de gönül rahatlığı ile çalıştırılabiliyor.

Çamaşırların yıkanması konusunda acelesi olmayan aynı zamanda enerjiden tasarruf etmek isteyen kullanıcılara uygun olan ecoPerfect, mükemmel temizlikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufuna olanak tanıyor ve çamaşırları en iyi şekilde temizliyor. ecoPerfect, yıkama programını otomatik olarak ayarlıyor ve daha az enerji kullanarak 8 kg ağırlığa kadar olan çamaşırları mükemmel bir şekilde yıkıyor. ecoPerfect ile enerji kullanımı yüzde 50’ye kadar azaltılıyor. speedPerfect ise çok meşgul veya çamaşırlarını en kısa sürede yıkamak isteyenler için uygun bir seçenek. speedPerfect opsiyonu etkinleştirildiğinde, standart veya seçilen programın yıkama süresi otomatik olarak yüzde 65’e kadar azaltılıyor. Çamaşırların 15 dakika gibi çok kısa bir sürede yıkanmasına olanak sağlayan ve komple bir yıkama programı olan Süper-Kısa 15’ da çamaşır makinelerinin hayatı kolaylaştıran ayrıntılardan bazıları.

Çamaşırların daha hassas ve etkin yıkanmasını sağlayan Wavedrum tambur ile kırışıklık önleme, hassas durulama gibi fonksiyonlar, kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi gibi donanımlar  çamaşır makinelerinin kullanım konforunu daha da artırıyor.




İlgili etiketler : Siemens, Wm10q311tr, Wm10q36xtr, Wm12q310tr, Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Siemens Ev Aletleri
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 3063

Diğer Siemens Ev Aletleri Haberleri