Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütü

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1987 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,38 puan almıştır.
Isı ve buharın mükemmel kombinasyonu ile 2 kat daha hızlı ütüleme sağlayan Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütüler ile yeni yılda ütü yapmaya ayıracağınız vakit azalsın, size daha çok özel zaman kalsın.
Kumaşları cinsine göre ayıran ve ısı ayarı yapma derdini ortadan kaldıran Philips OptimalTEMPT teknolojisi, ütüye ayrılan vakti yarı yarıya azaltıyor. Tüm kumaşlar için tek bir ayar seçeneği sunan ve ipek gibi hassas kumaşlarda güvenle kullanılabilen Philips Viva, bağımsız tekstil uzmanları tarafından da test edilerek onaylandı.

Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütüler, çizilmeye karşı son derece dayanıklı, rahatça hareket ettirilen ve temizlemesi kolay SteamGlide tabana sahip. Dakikada 120 gr buhar çıkışı sağlayan Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütüler’in 5 bara kadar da pompa basıncı çıkışı bulunuyor. Calc Clean adı verilen kolay kireç temizleme sistemi, ütünün kirecinin temizlenmesi gerektiği zaman ışık ve ses ile uyarı veriyor. Ütünün kireç temizleme tankında biriken kireci ise tek bir tuşla boşaltmak mümkün. Uzun süreli ütülemeyi mümkün kılan geniş su tankı, 1.700 litreye kadar su alabiliyor. Kullanılmadığı zaman taşıma kilidi sayesinde güvenle saklanabilen Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütüler, yüzde 10 enerji tasarrufu sağlıyor.

Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütü GC7031; 599,90 TL’den, GC7035 ise 619,90 TL’den satışa sunuluyor.



 Philips Viva - 1

Philips Viva - 1

 Philips Viva - 2

Philips Viva - 2

 Philips Viva - 3

Philips Viva - 3

 Philips Viva - 4

Philips Viva - 4

 Philips Viva - 5

Philips Viva - 5

İlgili etiketler : Philips, Kazanlı Ütü, Ütü, Küçük Ev Aletleri,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1987

Diğer Philips Haberleri

Benzer Haberler