Philips Küçük Ev Aletleri Sektörünün Lideri Oldu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1389 defa incelendi
  • Puan : star star star 27 incelemede 3,44 puan almıştır.
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 yılı ikinci çeyrek sonuçlarına göre Philips Küçük Ev Aletleri, sektörünün lider markası oldu.

Yirmiyi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen ulusal müşteri memnuniyeti endekslerinin Türkiye uygulaması olan TMME, 2005 yılından beri değişik sektörleri ve bu sektörlerdeki kurumları kapsayacak şekilde her 3 aylık dönemde yapılıyor. 2013 yılı ikinci çeyreğinde de, Türkiye çapında 81 ilde 7 bin 449 tüketiciyle görüşülerek 29 markanın ve diğer kategorilerinin müşteri memnuniyeti ölçüldü. Bu sonuçlara göre, tüketici teknolojisi ürünleri pazarının en yenilikçi sektörlerinden biri olan Küçük Ev Aletleri sektöründe Philips Küçük Ev Aletleri ilk sırada yer alarak lider oldu.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Philips Tüketici Ürünleri Genel Müdürü Elvan Özkal, “Küçük Ev Aletleri pazarındaki lider konumumuzu, TMME araştırmasının sonuçları ile pekiştirmenin ve elde ettiğimiz liderliğin haklı gururunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin karşılığını almak çok güzel. Çıtamızı yükselterek, tüketicilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.
 
Tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden memnuniyetini sayısal olarak gözler önüne seren TMME, ölçülen kuruluşlara, sektöründe kendi konumu ve rakiplerinin konumunu görme ve strateji geliştirme imkânı sunarken ülke genelinde müşteri memnuniyeti bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor.



İlgili etiketler : Philips, Küçük Ev Aletleri,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1389

Diğer Philips Haberleri