Philips Avent Klasik + Biberonlar Bebeklerde Gaz Sancısına Son Veriyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1934 defa incelendi
  • Puan : star star 34 incelemede 1,88 puan almıştır.
Kolik oluşumunu ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanmış, BPA içermeyen Philips Avent Klasik + Seri Biberonlar ile bebekler sağlıklı beslenirken, anneler de rahat ediyor. Philips Avent biberonlar, özellikle geceleri artan kolik sancısına bağlı huzursuzluğu ortadan kaldırıyor.

Philips Avent Klasik + Biberon Serisi emziklerinde bulunan kenarlar ve valf, biberon içine hava girişini sağlamak için esneyerek, oluşabilecek hava boşluklarına engel oluyor. Bu da bebeğinizin emzirmedeki gibi beslenebilmesini sağlıyor. Hava yutmadan beslenen bebeklerde kolik sancısının şiddeti de önemli ölçüde azaltılmış oluyor.

Philips Avent biberonlarda, bebeğin doğal emme ritmi ile birlikte çalışan ve bebeğin memeden biberona geçişini kolaylaştıran “Airflex Emzik” bulunuyor. Tatsız ve kokusuz silikon malzemeden üretilen Philips Avent biberon emzikleri, bebeğinizin yaşına ve beslenme ihtiyacına göre farklı seçenekler sunuyor. Doldurmayı ve temizlemeyi kolaylaştıran geniş ağız yapısına sahip Philips Avent biberonların süt, su ve küçük parçalı mama için ideal emziklerinin yanı sıra büyük parçalı ve yoğun kıvamlı mama için de ideal emzikleri bulunuyor. Klasik + serisi biberonlar 125 ml, 260 ml ve 330 ml olmak üzere 3 ayrı boyutta annelere destek oluyor

Yeni doğan seti ile koliksiz başlangıç
Kolik ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanmış Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti, 4 adet klasik biberon, 1 adet biberon ve biberon emziği fırçası ve 0-6 aylık bebekler için uygun beyaz şeffaf emzikten oluşuyor. Philips Avent serisi ile uyumlu ve farklı emzik akış hızlarında kullanılabilen bu set, özellikle bebeklerin gece huzursuzluklarının azaltılmasına katkıda bulunuyor. Mide ve bağırsak gazını azaltacak şekilde süt akışını kontrol eden biberonlar, kolay tutuş için ergonomik şekle sahip. Az sayıda parçası hızlı bir şekilde birleştirilebilen, yıkaması çok kolay Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti, BPA içermiyor.

Bebeğinizin bardağa geçişini kolaylaştırın
Philips Avent SCF625/02 eğitim kiti, bebeğinizin dördüncü aydan itibaren bardağa kolaylıkla geçmesine yardımcı oluyor. Tutması kolay sapları sayesinde bebeğinizin tek başına tutabildiği bardağın, kulpları da çıkarılabiliyor. Philips Avent biberonlarla uyumlu, tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilen Philips Avent eğitim kiti, BPA içermiyor.

Ürün kodu

Ürün adı

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı

SCF560/61

Klasik + PP Biberon 125 ml tekli

26,30TL

SCF560/62

Klasik + PP Biberon 125 ml ikili

45,70TL

SCF563/61

Klasik + PP Biberon 260 ml tekli

29,60TL

SCF563/62

Klasik + PP Biberon 260 ml ikili

51,60TL

SCF566/61

Klasik + PP PP Biberon 330 ml tekli

39,90TL

SCF625/02

0% BPA PP Klasik + Biberon Eğitici Biberon Seti 125ml

39,50TL

SCD371/60

Klasik + PP Yenidoğan Hediye Seti

129,90TL




İlgili etiketler : Philips Avent, Biberon,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1934

Diğer Philips Haberleri