Tasarım Ödüllü Yeni Arçelik InLove Küçük Ev Aletleri Piyasada

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3144 defa incelendi
  • Puan : star star star 163 incelemede 2,68 puan almıştır.
Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumu Arçelik InLove Serisi Küçük Ev Aletleri, hayatınıza kolaylık ve şıklık katıyor.

Teknoloji ile tasarımı buluşturmaya devam eden Çelik ve Çeliknaz, yeni yılın trendi Arçelik Yeni Küçük Ev Aletleri Serisi InLove ile hayatınıza kolaylık ve şıklık katıyor. Arçelik’in yeni reklam filminde, yemek yapmayı çok seven; ancak yoğunluğu nedeniyle buna pek vakit ayıramayan Tülin Şahin’e getirdikleri bu çok şık ve pratik yardımcılar mutfakta harikalar yaratıyor.

Arçelik InLove Serisi Küçük Ev Aletleri özel tasarımları ile “Design Turkey 2012 Endüstriyel Tasarım Ödülleri” Yarışmasında 4 ödül aldı. Ekmek Kızartma Makinesi, Kahve Makinesi ve Su Isıtıcı “İyi Tasarım” ödüllerine layık görülürken, El Blender Seti de “Üstün Tasarım” ödülü aldı.

7 kademeli LED vision sıcaklık ayarı ve ekstra geniş kızartma yuvası ile Arçelik InLove Ekmek Kızartma Makinesi kahvaltılara keyif katıyor. Güne, sıcacık ekmeklerle güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak. InLove Ekmek Kızartma Makinesi buz çözme, durdurma ve ısıtma fonksiyonu, kırıntı çekmecesi ve masaya servis imkanı sunan çörek/sandviç ısıtıcı özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Arçelik InLove Kahve Makinesi dijital kontrol panel ve LCD ekran, sıcak tutma fonksiyonuna sahip cam karaf, zamanlayıcı ve ekstra aroma ayarı ile kahve severlerin vazgeçilmezi olacak. Zamanlama ayarı sayesinde arzu edilen ve dijital ekrandan kurulan zamanda kahveniz hazır oluyor, aroma ayarı sayesinde istenilen sertlikte  kahve aromasını ayarlama olanağı sağlıyor.12 fincan kahve yapabilme imkânı sunan Inlove Kahve Makinesi, 1,8 litre cam hazne, kolay sökülebilir su tankı, autoshutoff özelliği, damlama önleyici fonksiyon ve sökülebilir kahve filtresine sahip.

2400 W gücündeki Arçelik InLoveSu Isıtıcı4 kademeli sıcaklık ayarlama özelliği sayesinde 40 derece mama hazırlama, 60 derece bitki çayı, 80 derece kahve hazırlama, 100 derece su kaynatma olacak şekilde suyu  istenilen sıcaklıkta ayarlama olanağı sağlıyor.Sıcak tutma moduna da ayarlandığında, seçilen sıcaklıkta  su sıcaklığının sabit kalmasını sağlıyor. Dijital kontrol paneli, enerji tasarrufu sağlayan güvenli, ergonomik kapak mekanizması ve kablo saklama özelliği ile mutfaklarınızın vazgeçilmezi olacak. 1.6 litre hacmi bulunan su ısıtıcı, gizli ısıtıcı, kablosuz kullanım, sökülebilir ve temizlenebilir filtre ve autoshutoff özelliklerine de sahip.

Arçelik InLove El Blender Seti doğrama, parçalama ve çırpma özelliği yanında 6 kademeli ledvision hız ayarı, yıldız bıçaklı komple metal parçalayıcı ayak ve tek tuşla kolay sökülebilen parçalara sahip. Inloveel blender setinde kapaklı, kaymaz ölçek kabı, kilitli ve kaymaz tabanlı doğrayıcı haznesi, softtouchscroll ve duvar askı aparatı da bulunuyor.

Arçelik InLoveEl Blenderı, 700 W gücü, turbo fonksiyonu, yıldız bıçaklı komple metal parçalayıcı ayağı ve kapaklı, kaymaz ölçek kabı ile mutfakta geçirilen zamanı keyife dönüştürüyor. InLoveEl Blenderı tek tuşla kolay sökülebilen parçaları sayesinde zamandan da tasarruf sağlıyor.

Arçelik InLoveValsogeniş bıçak sistemi, cam haznesi, motor altında gizli kablo sarma yeri, kaymaz taban ve spatula aparatı ile mutfakta en büyük yardımcınız olmaya aday.

1,5 litre cam sürahisi bulunanArçelik InLove Blender rahatça çıkarılıp yıkanabilen yıldız bıçak, buz kırma fonksiyonu,  75 ml ölçek kabı, 4 kademeli LEDvision hız ayarı ve pulse fonksiyonu ve esnek - sızdırmaz üst kapak ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Arçelik InLove Tost Grill1600 W güç ve 3 kademe sıcaklık ayarına sahip. 180º açılarak grill olarak da kullanılabilme imkanı sunan bu ürün sökülebilir çift kat kaplamalı plakalar, gizli yağ toplama haznesi, güvenlik kilidi, dikey saklama imkanı ve ekstra waffle plakası ile de hayatınızı kolaylaştırıyor.




 Arçelik InLove - 1

Arçelik InLove - 1

 Arçelik InLove - 2

Arçelik InLove - 2

 Arçelik InLove - 3

Arçelik InLove - 3

 Arçelik InLove - 4

Arçelik InLove - 4

 Arçelik InLove - 5

Arçelik InLove - 5

 Arçelik InLove - 6

Arçelik InLove - 6

 Arçelik InLove - 7

Arçelik InLove - 7

İlgili etiketler : Arçelik, Inlove, Küçük Ev Aletleri,

Haber Sahibi

Arçelik
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Aralık 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 3144

Diğer Arçelik Haberleri

Benzer Haberler

  • Siemens Siemens VSX7XTRM Kendi Kendini Temizleyen Elektrikli Süpürge

    Siemens VSX7XTRM Kendi Kendini Temizleyen Elektrikli Süpürge

    Siemens Ev Aletleri'nin VSX7XTRM toz torbasız elektrikli süpürgesi, toza temas etmeden filtre temizliği sağlayan SelfClean sistemi ile alanında bir ilki gerçekleştiriyor. En yüksek emiş güc...
    22 Ekim 20191083 defa incelendi
  • Vestel Vestel’den Ortalığı Karıştıracak Bir Buluş: Mix&Go!

    Vestel’den Ortalığı Karıştıracak Bir Buluş: Mix&Go!

    Vestel Mix&Go Blender serisinin eğlenceli yeni reklam filminde, mutfakta ortalık karışıyor ve eski küçük ev aletleri arasında büyük bir gıybet başlıyor. Vestel’in Mix&Go Blender ser...
    20 Mayıs 20171538 defa incelendi
  • Philips Philips Küçük Ev Aletleri Sektörünün Lideri Oldu

    Philips Küçük Ev Aletleri Sektörünün Lideri Oldu

    Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 yılı ikinci çeyrek...
    6 Kasım 20131389 defa incelendi
  • Profilo Profilo EBL4565B El Blenderi

    Profilo EBL4565B El Blenderi

    Profilo’nun Yepyeni Blenderi EBL4565B mutfaklardaki yeni yardımcınız ! “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler s...
    4 Ağustos 20141554 defa incelendi
  • Philips Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütü

    Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütü

    Isı ve buharın mükemmel kombinasyonu ile 2 kat daha hızlı ütüleme sağlayan Philips Viva Akıllı Kazanlı Ütüler ile yeni yılda ütü yapmaya ayıracağınız vakit azalsın, size daha çok özel zaman ...
    22 Aralık 20142000 defa incelendi