P&G'nin Olimpiyat Oyunları Kampanyasının Yeni Filmi "Çocuklar"

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2726 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,15 puan almıştır.
Teşekkürler Anne kampanyası ile tüm dünyadaki sporcu annelerini onurlandıran Procter&Gamble (P&G), kampanyanın “Çocuklar” adlı ikinci reklam filmini bugün yayına soktu. “2000’lerin en iyi yönetmeni” seçilen Daniel Kleinman tarafından çekilen filmde Olimpiyat sporcuları, annelerinin gözünden farklı bir bakış açısıyla sunuluyor. P&G ayrıca sporcuları ve annelerini özel anne filmlerinde bir araya getiriyor.

Olimpiyat Oyunları’nın global sponsoru olan ve Prima, Gillette ve Pantene gibi markaları bünyesinde barındıran P&G, 'Teşekkürler Anne' kampanyasının 'Çocuklar' adlı ikinci reklam filmini bugün yayına soktu. Film, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları açılış töreninde televizyonlarda yayına girmeden önce ilk olarak tüm dünyada internet üzerinde gösterime girdi. 

'Çocuklar' reklam filmi, P&G’nin Olimpiyat Oyunları kampanyasının yeni filmi. Bundan önce çekilen 'Dünyanın En Güzel İşi' filmi (http://www.facebook.com/pgturkiye ) ve 'Bir Olimpiyat SporcusuYetiştirmek' (http://www.youtube.com/watch?v=hHA-EamxybA) serisi, P&G’nin 'Teşekkürler Anne' kampanyasını başlattığı Nisan ayından beri tüm dünyada 19,5 milyon kez izlendi.

“Olimpiyat sporcularının anneleriyle konuşmalarımız sırasında sıkça duyduğumuz gibi, her biri dünya çapında sporcu olsa da, annelerin gözünde hâlâ çocuklar,” diyen P&G Global Pazarlama ve Marka Yönetimi Başkanı Pritchard şöyle devam etti: 'Tüm dünyanın gözünü Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na çevirdiği günlerde gösterime giren ‘Çocuklar’ reklam filminde bize ilham veren de bu oldu.'

P&G, reklam filmi için Adweek tarafından '2000’lerin en iyileri' ödülleri kapsamında en iyi yönetmen seçilen Daniel Kleinman ile çalıştı. Kleinman’ın anlattığı öyküde, Olimpiyat sporcuları, annelerinin gözünden farklı bir bakış açısıyla sergileniyor. Reklam filminde 16 ülkeden 245 çocuğun yer aldığı yedi farklı Olimpiyat oyunu konu ediliyor.

Nevin Yanıt ve Rıza Kayaalp anneleri ile aynı filmde

Sporcuların arkasındaki en büyük güç olan anneleri kutlayan ve bugüne kadar yaptıkları tüm fedakarlıklar için annelere teşekkür eden 'Teşekkürler Anne' kampanyası kapsamında reklam filmleri dışında P&G sporcuların ve annelerinin hayatlarından kesitler sunmak için, milli atlet Nevin Yanıt ve annesi Semire Yanıt ile milli güreşçi Rıza Kayaalp ve annesi Sevgi Kayaalp’in filmlerinin de aralarında bulunduğu 70’ten fazla kısa film yayınlayacak. Filmlerin amacı, her bir harika sporcunun arkasında daha da harika bir anne bulunduğunu herkese hatırlatmak.

Türkiye’de Ariel markasının desteklediği Milli Atlet Nevin Yanıt, annesi Semire Yanıt ile oynadığı filmde, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na hazırlanırken, kendisini bu yolculukta en çok destekleyen isimlerden birinin annesi olduğunu söylüyor. Duygusal anlara sahne olan filmde milli atlet Nevin Yanıt şöyle devam ediyor : 'Atletizme ilk başladığımda annem ve antrenörüm haricinde kimseden destek almadım. Spor kariyerimde annemin desteği benim için çok önemli. Barselona'daki 2010 Avrupa Şampiyonası sona erdiğinde telefonu ilk elime aldığımda annemle konuştum.'

Bu yaz Londra’da Türkiye adına 100 metre engellide yarışacak olan ve geçtiğimiz haftalarda Helsinki’de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 100 metre engellide altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Nevin Yanıt’ın annesi Semire Yanıt ise filmde, kızının Türkiye’yi dünyanın en büyük sahnesinde temsil etme hayalini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor.

P&G’nin çektiği diğer filmde ise Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, annesi Sevgi Kayaalp ile aynı filmde oynuyor. Türkiye’ye önemli başarılar getiren Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, filmde annesi Sevgi Kayaalp’e 'Annem şampiyon olmamı çok istiyordu; hem onun hayallerini gerçekleştirdim hem de kendi hayallerimi gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye devam ediyorum' diyerek teşekkür ediyor.





İlgili etiketler : P&g, Olimpiyat Oyunları, Çocuklar, Teşekkürler Anne,

Haber Sahibi

P&G
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 2726

Diğer P&G Haberleri

Benzer Haberler