P&G Evi, İstinyepark'ta Ziyaretçileri Eğlence Ve Sürprizlerle Dolu Bir Haftaya Davet Ediyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1893 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4,05 puan almıştır.
Dünyada 175., Türkiye’de 25. yılını kutlayan P&G, Türkiye’de yaşamlarını iyileştirdiği ve evlerine girdiği tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla markaların hikayeleri ile kurgulanmış, sürprizlerle dolu P&G Evi’ni ziyarete açıyor. 11-17 Aralık 2012 tarihleri arasında İstinyePark ana aktivite alanında ziyarete açık olacak P&G Evi’nde Prima, Pantene ve Max Factor gibi markalar tarafından düzenlenecek etkinliklerde sürpriz hediyeler ziyaretçileri bekliyor.

Ariel, Prima, Gillette, Orkid ve İpana gibi lider markalarıyla tüm dünyada 4.6 milyar tüketicinin yaşamlarını iyileştiren P&G (Procter & Gamble), bu yıl tüm dünyada kuruluşunun 175’inci yılını kutluyor.

Türkiye’de ise 25. yılını kutlayan P&G, markaları ve hizmetleriyle yaşamları nasıl iyileştirdiğini sergilemek için İstinyePark’ta P&G Evi açmaya hazırlanıyor. Türkiye’yi ilk hazır bebek bezi Prima, ilk tıraş bıçağı Permatik, ilk şampuan Blendax, ilk hijyenik ped Orkid ile tanıştıran P&G, 25 yıldır markalarına evlerinde yer açan tüketicilerine P&G Evi’nde çeşitli sürprizlerle teşekkür etmeyi hedefliyor. Alo, İpana, Blendax ve Max Factor gibi sevilen P&G markalarının eski gazete ve TV reklamlarının da yer alacağı P&G Evi, ziyaret edenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

İstinyePark’taki P&G Evi’nde annelerle çocuklarına sürprizlerle dolu etkinlikler
İstinyePark’ta 11-17 Aralık tarihlerinde ziyarete açık olacak P&G Evi’nde yedi gün boyunca özellikle kadın ve çocuklar için sürprizlerle dolu oyun, yarışma ve bakım etkinlikleri düzenlenecek.  

P&G Evi’nde kurulacak Prima Dünyası’nda ebeveynler beşikte bebeklerinin fotoğraflarını çektirdikten sonra istedikleri kahraman kılığında karikatürize edebilecekler. Çekilen fotoğraflar Prima Dünyası Facebook sayfasına yüklenirken, katılımcılara Prima ürünleri hediye edilecek.
Max Factor standında kadınlar, sezonun modası renkler ve trendlere uygun makyaj uygulamaları yaptırabilecek.

Pantene standında ise alana kurulacak özel fotoğraf makineleri, kadınların saçlarını savururken verdikleri pozları yakalayacak. En güzel pozun sahiplerine Pantene ürünleri hediye edilecek. Ayrıca saçlarını savuran kadınlar, Şubat 2013’e kadar Pantene Facebook sayfasında devam edecek olan “Pantene ile Savur Saçlarını” yarışmasına katılma hakkı elde edecek. Dereceye giren kadınları unutulmaz bir fotoğraf çekimi bekliyor. Ardından bu fotoğraflar Vogue Türkiye Mart 2013 sayısında yayımlanacak.

15 Aralık tarihinde düzenlenecek “Çocuklar Günü”nde ise ünlü anneler çocukları ile beraber özel etkinlik alanlarında eğlenirken, 15-16 Aralık’ta PACE sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar dev heykellerle killler ve taşlardan çiçekler yapacak.  

Tüm hafta boyunca ise P&G’nin Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile beraber yürüttüğü Hayalden Gerçeğe projesi kapsamında çocuklar için birbirinden eğlenceli ve eğitici aktiviteler gerçekleştirilecek.  




İlgili etiketler : P&g, İstinye Park, P&g Evi,

Haber Sahibi

P&G
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 1893

Diğer P&G Haberleri

Benzer Haberler

  • Boyner İstanbul Shopping Fest 2011 Boyner İstinye Park

    İstanbul Shopping Fest 2011 Boyner İstinye Park

    Boyner 18 Mart-26 Nisan boyunca sürecek olan İstanbul Shopping Fest’in ilk akşamına damgasını vuruyor.İstanbul Shopping Fest’in ilk akşamında Boyner İstinyePark Mağazası’nda DENİZ MARŞAN ve...
    16 Mart 20115660 defa incelendi
  • Sephora Sephora

    Sephora "En İyi Makyaj Artistini" İstinye Park AVM'de Seçiyor!

    Dünyanın en büyük kozmetik zincirlerinden Sephora’nın bu yıl 2.’sini düzenlediği Make Up Masters yarışmasının finali 13 Kasım Salı akşamı İstinye Park AVM’de düzenleniyor. Yves Saint Laurent...
    9 Kasım 20123105 defa incelendi
  • İstinyePark AVM İstinyePark Fashion’s Night Out 2014

    İstinyePark Fashion’s Night Out 2014

    İstinyePark, bu yıl da şehri tam anlamıyla bir alışveriş karnavalına dönüştürecek olan ‘Vogue Fashion’s Night Out’a 4. kez ev sahipliği yapacak. 17 Eylül Çarşamba akşamı, gece yarısına kadar...
    13 Eylül 20142067 defa incelendi
  • Sephora VFNO'ya Sephora'yla Hazırlananlar Gecenin Yıldızı Olacak

    VFNO'ya Sephora'yla Hazırlananlar Gecenin Yıldızı Olacak

    Sephora İstinye Park Mağazası birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en eğlenceli en trendy etkinlik alanı olacak! Güzellik ve bakım tutkunları...
    8 Eylül 20141445 defa incelendi
  • Penti Alışveriş Gecesine Penti'den Başla!

    Alışveriş Gecesine Penti'den Başla!

    Penti, birbirinden özel sürprizleri ve çok özel fırsatları ile Vogue Fashion’s Night Out’ın en çrpıcı etkinlik alanı olacak! Penti, tüm kadınları 17 Eylül Çarşamba gecesi gerçekleştirilecek...
    8 Eylül 20141391 defa incelendi