Mustafa Sandal, "Teşekkürler Anne" Şarkısını P&G Türkiye Facebook Sayfasında Seslendiriyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2671 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 3,53 puan almıştır.
Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Türkiye’deki Facebook sayfasında Mustafa Sandal’ın yeni şarkılarını seslendireceği mini akustik konser düzenliyor. Türkiye’nin Olimpiyat Elçisi Mustafa Sandal’ın P&G için özel olarak bestelediği 'Teşekkürler Anne' adlı Olimpiyat şarkısını da söyleyeceği konser, 13 Ağustos 2012’de saat 22:00’da P&G Türkiye Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

 Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru P&G, Türkiye’deki Facebook sayfasında sanatçı Mustafa Sandal’ın 'Teşekkürler Anne' adlı yeni Olimpiyat şarkısını ve son albümünden şarkıları seslendireceği mini akustik konseri canlı olarak yayınlayacak. 13 Ağustos 2012’de saat 22:00’da başlayacak konseri, Mustafa Sandal hayranları P&G Türkiye’nin http://www.facebook.com/pgturkiye adresindeki Facebook sayfasından canlı olarak izleyebilecekler.

Mustafa Sandal, Olimpiyat şarkısını ilk kez Facebook’ta canlı söyleyecek
Çocukları spor ve Olimpiyat Oyunları ruhu ile buluşturmak için kurulan Rüya Takım’a katılarak P&G Türkiye’nin 'Teşekkürler Anne' projesine destek veren Olimpiyat Elçisi Mustafa Sandal, proje için özel olarak bestelediği 'Teşekkürler Anne' şarkısını ilk kez bu konserde seslendirecek. Sporcu annelerine ithafen bestelenen ve gençleri spor yapmaya davet eden 'Teşekkürler Anne' şarkısının video klibi de önümüzdeki günlerde yayına girecek.

P&G Türkiye Facebook sayfasında Olimpiyat Oyunları ile ilgili sorulara doğru yanıt verenler arasında yapılan çekilişle belirlenen 10 şanslı kişi ise konseri stüdyoda izleme şansı bulacak. Mustafa Sandal ile önce özel bir akşam yemeği yiyecek olan 10 kişi, ardından konser alanına geçerek sanatçının yeni albümünün şarkılarını canlı olarak dinleyecekler. P&G Türkiye çalışanlarının da katılacağı akustik konserde, sanatçı hayranları ile özel fotoğraflar çektirip, çeşitli hediyeler sunacak.



İlgili etiketler : P&g Türkiye, Teşekkürler Anne, Mustafa Sandal, Şarkı, Konser, P&g Facebook,

Haber Sahibi

P&G
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2671

Diğer P&G Haberleri

Benzer Haberler