Mustafa Sandal Yeni Albüm Sonrası İlk İnteraktif Konserini Turkcell Müzik için Verdi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2993 defa incelendi
  • Puan : star star 55 incelemede 1,82 puan almıştır.
Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, sadece internetten canlı yayınlanan konserde yeni albümünün en güzel şarkılarını Turkcell Müzik kullanıcıları için seslendirdi.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in dijital müzik platformu Turkcell Müzik, sadece internetten yayınlanan canlı konserler dizisiyle müzikseverleri müziğe doyurmaya devam ediyor.

Türkiye’de  bir ilk olan interaktif canlı konserler dizisinde dün Türk Popunun star ismi Mustafa Sandal Turkcell Müzik ‘sahnesine’ çıktı. Ünlü sanatçı, yeni albümü “Organik” sonrası ilk interaktif konserinde en sevilen şarkılarını Turkcell Müzik dinleyicileri için seslendirdi. Müzikseverler, sadece www.turkcellmuzik.com üzerinden canlı yayınlanan konserde Mustafa Sandal’ın birbirinden güzel şarkılarını dinlemekle kalmadı, yorum ve sorularını anında Mustafa Sandal’a iletti.

Türkiye’nin dijital müzik platformu Turkcell Müzik

İnternetten ya da cep telefonlarından ulaşılabilen Turkcell Müzik sayesinde tüm müzikseverler; 3 milyondan fazla şarkı içinden istedikleri şarkı, albüm ya da sanatçıyı arayarak ücretsiz dinleyebiliyor, sevdikleri sanatçı adını kaydederek sanatçı radyolarına ulaşabiliyor, en iyi ve en yeni şarkı listelerine erişebiliyor ve16 radyo türü arasından seçim yaparak müzik zevklerine uygun olarak önerilen şarkıları dinleyebiliyor. Dileyenler başka hiçbir yerde bulamayacakları fiyatlarla sevdikleri şarkıları cep telefonu ve bilgisayarlarına da indirebiliyor.
www.turkcellmuzik.com web adresi ve m.turkcellmuzik.com WAP adresi ya da iPhone ve Android cihazları için geliştirilen Turkcell Müzik mobil uygulamasıüzerinden erişilebilen Turkcell Müzik’le hemen müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. iPhone ve Android uygulamalarını indirmek için CEP yazıp 1040’a göndermek yeterli.



İlgili etiketler : Mustafa Sandal, Turkcell Müzik, Konser,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 2993

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler