Michelin Kalitesi Tek Tuşla Sürücülerin Hizmetinde

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1561 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,19 puan almıştır.
Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, sürücülere sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için dijital alandaki faaliyetlerini yoğunlaştıran Michelin, Türkiye’deki resmi web sitesinin mobil versiyonunu devreye sokuyor. Michelin kalitesine ve ürünlerine her an ulaşabilme kolaylığı sunan mobil site, sürücülerle Michelin arasındaki zaman ve mekân sınırlamasını kaldırıyor.

Resmi web sitesinin mobil versiyonuyla lastik sektöründe bir ilki gerçekleştiren Michelin, mobil sitesi ile sürücülere cep telefonları kadar yakınlaşıyor. Resmi web sitenin kompakt versiyonu olan “mobil site” ile sürücüler, zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın istedikleri her an Michelin bayilerine, ürün fiyatlarına ve araçlarına uygun lastik bilgisine ulaşabiliyor.

michelin.com.tr resmi web sitesinde en popüler butonlar olan ‘bayi bulucu’, ‘lastik bulucu’ ve ‘öğren-paylaş’ın yer aldığı mobil site, kullanıcı dostu ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor.

En yakın bayiyi tek tuşla öğren
‘Bayi bulucu’ uygulaması ile kullanıcı, bulunduğu noktaya en yakın bayiinin adresini öğrenilebiliyor. Kullanıcı dilerse; cihazının navigasyon özelliğini aktif hale getirerek kendisine en yakın noktadan en uzak olana doğru sıralanmış şekilde de bayi adreslerine ulaşabiliyor.
Navigasyon özelliğini aktif hale getirmek istemeyen kullanıcılar ise yalnızca bulundukları noktanın adres bilgilerini girerek aradıkları bayiinin bilgisini edinebiliyor.

Aracınıza en uygun lastik Michelin mobil sitesinde
‘Lastik seçici’ uygulaması ise; kullanıcıları araçları için en uygun ve kullanışlı lastiğin hangisi olduğu hakkında bilgilendiriyor. Sürücüler akıllı telefonlarından sadece birkaç saniyede araçlarının veya aradıkları lastiğin ebatlarını girerek beklentilerini en üst seviyede karşılayacak lastiği öğrenebiliyor.




İlgili etiketler : Michelin, Michelim Mobil Uygulama, Michelin Lastik,

Haber Sahibi

Michelin
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1561

Diğer Michelin Haberleri

Benzer Haberler