Lumix- G3 Fotoğraf Makinelerinde Bir Devrim Açıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2723 defa incelendi
  • Puan : star star star 53 incelemede 2,68 puan almıştır.
Panasonic Lumix- G3 profesyonel makinelerin görüntü kalitesiyle kompakt makinelerin pratikliği ve hafifliğini bir araya getiriyor.

16 mp çözünürlüğe sahip bu makine elektronik vizörlü, değiştirilebilir lensli sistem fotoğraf makinelerinin en küçük ve en hafifi (115 x 84 x 47 mm boyutlarında ve 336 gram ağırlığında). 3.0 dokunmatik Lcd ekranı hareket kabiliyetine sahip ve Full HD video çekimlerinde kolaylık sağlıyor. Saniyede 4 kare çekebilme özelliğine sahip bu makine (4mp ayarlandıgında saniyede 20 kare çekilebiliyor) odaklama ve netlikte dünyanın en iyi makinesi olarak üretildi. Lumix G Micro System teknolojisi 0,18 saniye ile dünyadaki en hızlı otomatik odaklama yapabiliyor ve Pinpoint AF özelliği de isabetli odaklamaya katkı sağlıyor. Tam zamanlı otomatik odaklama ve otomatik odaklama takibi gibi işlevler sayesinde ekrandaki bir nesneye tek dokunuşla odaklanılabiliyor ve o nesne hareket halinde olsa bile odak korunabiliyor. Yüksek kalitesi ve teknolojisi sayesinde nesnenin netleme işlemini nesne hareket etse dahi AF takip fonksiyonu aracılığıyla takip ederek sürdürüyor ve çekimde nesnenin net çıkmasını garantiliyor. G3 ile Full HD AVCHD 1920 x 1080, 50i kalitesinde filmler çekilebiliyor.

Bunun dışında uygun lensler ile 3D videolar çekebilme ve Live MOS görüntü sensörü ve güçlü Venus Engine FHD görüntü işlemcisi sayesinde yüksek kalitede dijital fotoğraflar ve video görüntüler çekilmesine olanak tanıyor. ‘Akıllı Otomatik (Intelligent Auto)’ seçeneği, sahne modları ve Creative Control Mode (Yaratıcı Kontrol Modu) gibi ekstra özelliklere de sahip Panasonic Lumix- G3 dijital fotoğraf ve video görüntü kalitesini geliştiren yeni teknolojileriyle her seviyeden kullanıcının sıra dışı bir görüntü kalitesi elde etmesini sağlıyor. Özellikleri bunlarla bitmek bilmiyen ve uzun pil ömrü ile alüminyum gövde yapısına sahip olan Panasonic Lumix- G3 dijital fotoğraf makinesi siyah, kırmızı, kahverengi ve beyaz renk seçeneklerine sahip. Temmuz’da ülkemizde satışa girecek olan bu makine en uygun fiyatı ile ilk defa online alışverişin keyifli adresi alisveriskeyfim.com’da sizlerle buluşuyor.


İlgili etiketler : Panasonic, Lumix- G3, Fotoğraf Makinesi,

Haber Sahibi

Panasonic
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 2723

Diğer Panasonic Haberleri

Benzer Haberler