Sony, Yeni Cyber-shot HX300 Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1957 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 43 incelemede 4,51 puan almıştır.
Sony, yeniCyber-shot™ HX300kompakt dijital fotoğraf makinesini fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. Ultra güçlü 50x optik zumu, geliştirilmiş Optik SteadyShot görüntü sabitleme özelliği ve 20 megapiksellik Exmor R™ CMOS sensörü ile öne çıkan Cyber-shot™ HX300, DSLR tarzı kullanımı,manuel kontrolleri ve hızlı otomatik netlemesi ile de çok ayrıcalıklı.

Sony, birçok yeni gelişmiş özelliğinin yanı sıra şıklığı ile göz kamaştıran yeni Cyber-shot™ HX300kompakt dijital fotoğraf makinesi ile fotoğraflarınızı daha da ileri bir düzeye taşıma imkanı sunuyor.Geliştirilen optik görüntü sabitleme ve daha hızlı otomatik odaklama sayesindeHX300, yüksek zum yapmış olsanız bile o kısa anları yakalamakta bugüne kadar hiç olmadığı kadar etkili .

50x optik zum aralığı ile Cyber-shot™ HX300 ek lens taşıma derdine son veriyor
DSLR tarzı görünüm ve kullanımı ile dikkat çeken bu son derece güçlü Cyber-shot™ HX300, beraberinizde ek lenstaşıma derdi olmaksızın hafif yükle seyahat etmenize de imkan veriyor. Bir kompakt fotoğraf makinesi için en yüksek düzeyde olan muazzam 50x optik zum aralığı ile Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lenstatiller ve safari seyahatlerinden, spor ve açık hava konserlerine kadar çok geniş bir aralıktaki çekim fırsatlarını kapsıyor. Lensyüzeyindeki T* kaplama yansımaları ve ‘parlama’yı keserken Super ED ve ED cam elemanları ise tatminkâr ölçüde keskin, yüksek kontrastlı görüntüler için kromatik sapmayı asgari düzeye çekiyor.

Geliştirilmiş Optik SteadyShot ileyüksek zum ayarında bile daha net fotoğraflar
Cyber-shot™’ta ilk defa, HX300 yüksek zum ayarlarında dahi stressiz kompozisyon ve daha net fotoğraflar için yeni geliştirilmiş Optik SteadyShot’u sunuyor. İkinci lenselemanları grubunun konumu eldeki ince titremeleri düzeltmek için hızla hareket ederek çekimleri rahat şekilde çerçevelemeyi iki kat daha kolaylaştırıyor.1

Yine 2013 yılı için geliştirilen telefoto ayarlarındaki yüksek hızlı otomatik netleme, fotoğrafını çekmek istediğiniz nesne veya kişiye bir önceki model olan Cyber-shot™ HX200V’nin iki katı hızda kilitleniyor. Net, bulanıklığın bulunmadığı sonuçlar almanın ve kendiliğinden oluşan anları yakalamanın hiç olmadığı kadar kolay olduğunu gösteriyor.

Fotoğraf makinesinin dengeli DSLR tarzı gövdesi ve elinize rahatlıkla oturan kalıplı ergonomik tutma yeri sayesinde en uzun çekimlerbile keyif haline geliyor. Tıpkı bir DSLR fotoğraf makinesinden bekleyeceğiniz gibi aralarında manuel daire, özel ayar düğmesi, jog kadranı ve Memory Recall modunun da bulunduğu, sezgisel olarak yerleştirilmiş eksiksiz kontrol yelpazesi de yer alıyor.

HX300 üzerinde aynı zamanda fotoğraf makinesi ile gitgide büyüyen çekim aksesuarları arasında akıllı iletişime imkan veren çok yönlü yeni ‘Çoklu Terminal’ ara yüzü de bulunuyor.

20 megapiksellik Exmor R™ CMOS sensör ile pırıl pırıl görüntü kalitesi
Cyber-shot™ HX300’de bulunan Exmor R™ CMOS sensör, akşam karanlığında veya loş ışıklı iç mekanlarda çekim yapıyor olsanız dahi, son derece düşük gürültülüzengin detaylı fotoğraflar ve Full HD videolar elde ediyor.

En zorlu çekim koşullarında bile etkileyici sonuçlar elde etmek için uzman bir fotoğrafçı olmak zorunda olmadığınızı kanıtlıyor. Tüm modellerdeki Superior Auto Mod, loş ışıktaki aksiyonu yakalamanıza yardımcı olduğu gibi çekimini yaptığınız kişi veya nesnenin hareketini dahi fark ediyor. Fotoğraf makinesi, güneş ışığına boğulmuş kumsallardan kasvetli iç mekanlara ve alacakaranlık sahnelerine kadar her ortamda, her seferinde net, bulanıklığın olmadığı resimler elde etmek için otomatik olarak ayarlanıyor.

Resim Efekti ise Toy Camera, PopColour, Soft High Key ve Partial Colour gibi eğlenceli, etkileyici sanatsal işlemler ile fotoğraflarınıza, videolarınıza ve panoramalarınıza renk katmayı kolaylaştırıyor. Her şey anında ve otomatik olarak yapılırken, akıllı telefon uygulamaları veya görüntü düzenleme programları indirmek için uğraşmaya da gerek bırakmıyor.

Cyber-shot™ HX300’de, aynı zamanda, fotoğraf makinesinin hassasiyetini artırarak uzaktaki nesnelerin daha parlak görünmesi sağlamak için flaş uzaklığını etkin şekilde genişleten bir Gelişmiş Flaş bulunuyor. Fotoğraf makinesinin dahili flaşının aksiyona ulaşmakta zorlanabileceği parti çekimleri, iç mekanlar veya karanlık ortamlar için ideal.

Triluminos™ Colour özelliği ise Triluminos™ Colour Ekran desteğine sahip, uyumlu BRAVIA Televizyonunuzda fotoğraflarınızı izlerken son derece doğal renklerden oluşan zengin, canlı bir renk paleti sunuyor.

HX300kompakt dijital fotoğraf makinesi 1299 TL’den satışa sunuldu.

1 30x optik zumda DSC-HX200V ile kıyaslandığında. LCD panelin yüzdesi cinsinden titreme miktarının kıyaslaması (Sony tarafından yapılan ölçüm).



 Sony Cyber-Shot HX300 Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi
Sony Cyber-Shot HX300 Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi

İlgili etiketler : Sony, Sony Cyber-shot Hx300, Fotoğraf Makinesi, Dijital Fotoğraf Makinesi,

Haber Sahibi

Sony
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Nisan 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1957

Diğer Sony Haberleri

Benzer Haberler

  • Sony Sony Kompakt NEX-5N Dijital Fotoğraf Makinesi

    Sony Kompakt NEX-5N Dijital Fotoğraf Makinesi

    Sony’nin yeni NEX-5N modeli, odaklanma ve çekme arasındaki süresi ve hızlı ve hassas otomatik odaklamada dünyanın en iyisi. Sahip olduğu etkin 16.1 megapiksellik Exmor APS HD CMOS sensörü ve...
    8 Eylül 20114124 defa incelendi
  • Pentax Pentax'tan Çocuklara Karne Hediyesi

    Pentax'tan Çocuklara Karne Hediyesi

    Okul döneminin sonunda çocuklarını mutlu etmek isteyen anne-babalar için dijital fotoğraf makinesi hem eğlenceli hem de öğretici bir hediye seçeneği. Su ve toz geçirmez, darbelere dayanıklı ...
    29 Mayıs 20122227 defa incelendi
  • Sony Sony NEX-6 Fotoğrafçılar İçin Tasarlandı

    Sony NEX-6 Fotoğrafçılar İçin Tasarlandı

    Sony, NEX-6 kompakt fotoğraf makinesi ile DSLR’ın sunduğu gücü cebinize taşıyor. NEX-6, yeni geliştirilen büyük 16,1 efektif megapiksel Exmor APS HD CMOS sensörün yanı sıra ISO 25.600’e kada...
    14 Eylül 20122304 defa incelendi
  • Panasonic Panasonic Lumix FT3 ile Mavi Derinliklerin Tüm Zenginlikleri Su Yüzüne Çıkıyor

    Panasonic Lumix FT3 ile Mavi Derinliklerin Tüm Zenginlikleri Su Y

    Yaz tatilinde deniz ve havuz keyfinin tüm anlarını ömür boyu saklamak isteyenlerin tercihi Panasonic Lumix FT3, 12 metre derinliğe kadar suya dayanıklı. FT3’ün ayrıca dahili GPS, pusula, yü...
    29 Haziran 20113418 defa incelendi
  • Samsung Yılbaşı Akşamının En Eğlenceli Anlarını,  Samsung WB150F İle Yakalayın ve Paylaşın

    Yılbaşı Akşamının En Eğlenceli Anlarını, Samsung WB150F İle Yaka

    Samsung WB150F ile çektiğiniz en eğlenceli yılbaşı fotoğraflarını, Smart Wi-Fi teknolojisi sayesinde anında paylaşın. WB150F’nin akıllı özellikleri ile, en eğlenceli ve yaratıcı yılbaşı foto...
    6 Aralık 20121735 defa incelendi