Panasonic HW13 Kompakt Saç Şekillendiricisi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2886 defa incelendi
  • Puan : star star star 64 incelemede 2,83 puan almıştır.
Saç şekillendiricisi çantada taşınamaz, makyaj tazelenir gibi gün içinde saçlara yeniden şekil verilemez diye düşünenlerdenseniz, henüz Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisiyle tanışmamışsınız demektir! Saçlara zarar vermeyen, aksine parlaklık kazandıran Panasonic HW13 kompakt boyutları sayesinde çantada kolaylıkla taşınıyor ve özel kapama kabıyla kullanımdan hemen sonra çantaya konabiliyor. Size de her zaman, her yerde bakımlı saçların keyfini çıkarmak kalıyor.

Köpüklü ve kuru epilasyon/tıraş imkanı tanıyan epilatör ve tıraş makinelerinin yanı sıra saç şekillendiricileriyle de Türkiye kişisel bakım pazarına güçlü bir giriş yapan Panasonic, her zaman, her yerde bakımlı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar için HW13 kompakt saç şekillendiricisini sunuyor.

Panasonic HW13’ü çantana at, gün boyu bakımlı saçların keyfini çıkart
Geliştirilmiş dizaynıyla düz ve kıvırcık saç seçeneği sunan Panasonic HW13, kompakt boyutları sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilmesinin yanı sıra özel kapama kabı sayesinde de kullanımdan hemen sonra çantaya konabiliyor. Çabuk ısınan Panasonic HW13’ün seramik kaplı plakaları saça zarar vermiyor, aksine parlaklık kazandırıyor. Evrensel voltaj tipine uyumlu Panasonic HW13, dünyanın her yerinde kullanılabiliyor. Prizde unutulduğunda veya fazla ısındığında kendi kendine kapanma özelliği olan Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisinin kullanımı da son derece güvenli.

Türkiye genelindeki tüm elektronik mağazalarda bulabileceğiniz Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisinin fiyatı: 99 TL (KDV dahil)



İlgili etiketler : Panasonic Hw13, Saç Şekillendirici,

Haber Sahibi

Panasonic
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 2886

Diğer Panasonic Haberleri