Panasonic "Akıllı Çözümlerini" Tanıttı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2391 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 3,14 puan almıştır.
Panasonic Convention 2012 etkinliğinde Panasonic’in en son SmartViera TV, Lumix fotoğraf makineleri ve kameralar, ev sinema ve ses sistemleri, yeni aydınlatma ürünleri tanıtıldı ve akıllı telefon lansmanı yapıldı. Etkinlik, Panasonic’in Avrupa’daki 50. yılı şerefine Almanya’nın Hamburg şehrinde gerçekleşiyor.

Avrupa “Akıllı Telefon” Lansmanı
Panasonic, ilkbaharda Avrupa’da lansmanını yapmayı planladığı yeni akıllı telefonunu tanıtıyor. Böylece Panasonic akıllı telefonlar Japonya’nın dışına da genişlemiş olacak. Panasonic, 2015 yılına kadar denizaşırı 15 milyon telefon satışı planlıyor.

SmartViera
Panasonic, gelecek nesil TV deneyimi sunan 2012 SmartViera LED LCD  ve Plazma ürün portföyünü tanıtıyor. Görüntü kalitesinin önemli özellikleri sayesinde (bağlantı, kolay kullanım, dizayn ve eco) Panasonic’in SmartViera TV’leri televizyon izlemeyi, internette gezinmeyi, sohbeti ve paylaşımı daha kolay hale getiriyor. Tüm bu teknolojiler şık ve çevre dostu seyir keyfine olanak sağlıyor.

Aralarında Panasonic’in bugüne kadarki en büyük LED TV’si olan 55 inç WT50’nin de içinde bulunduğu LED LCD ve Panasonic’in sıra dışı görüntü kalitesini hem 2D hem 3D Full HD olarak sunan amiral gemisi VT50’nin de aralarında bulunduğu Plazma ürün yelpazesi tanıtılıyor.

LUMIX
Etkinlikte LUMIX ürün grubunun tamamı, yeni kompakt dijital kameralar ve popüler LUMIX G ürünleri tanıtılıyor. Kompakt kamera ürün grubu, Panasonic’in bugüne kadarki en gelişmiş fotoğraf ve video hibrit kompakt fotoğraf makineleri olan LUMIX FT20 ve LUMIX TZ30 ürünlerini de içeriyor.

Panasonic ayrıca yeni performans özellikleri ve fonksiyonları sunan HD video kameralarını da tanıtıyor. En önemli ürünler olan HC-X900, X900M ve X800 modelleri ile nano yüzey kaplama teknolojine sahip Leica Dicomar Lens 3MOS Pro ve Crystal Engine Pro II kombinasyonu Panasonic’in şimdiye kadarki en yüksek görüntü kalitesini sunuyor.

Home AV
Yeni tanıtılan ev sinema ve ses sistemleri ürünleri arasında 3D Full HD  Blu-ray Disk oynatıcılar, 3D Full HD Blu-ray ev sinema sistemleri, mikro ses sistemleri ve hoparlör sistemleri bulunuyor. Panasonic’in yeni 3D Blu-ray Disc oynatıcısı BDT320 ve BDT120, çevre duyarlılığını yansıtan tasarımları ve gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkıyor. Panasonic BDT320, kullanıcı hareketlerini algılayıp, otomatik olarak hızlı başlat moduna (yükleme süresi yaklaşık 0,5 saniye) geçilmesini sağlayan Akıllı Eko sensör özelliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca her iki ürün de 2D’den 3D’ye çevrim ve Panasonic’in IPTV platformu VIERA Connect özelliklerine sahip.

Akıllı Enerji Çözümleri
Bu yılki etkinlik aynı zamanda Panasonic’in 2018’e kadar kapsamlı enerji çözümleriyle elektronik sektöründe en çevreci şirket olma hedefini de ön plana çıkarıyor. Nisan ayında Avrupa’da Panasonic LED aydınlatma ürünlerinin satışına başlayacağı duyurularak ve E27 LED ampulü, E14 LED mum ampulü ve ödüllü nostaljik şeffaf LED ampulü Panasonic Convention’da sergileniyor.

Ayrıca HIT güneş enerji panelleri ve enerji verimli ısı pompalarının da dahil olduğu Akıllı Enerji Çözümleri portföyü de tanıtılıyor.



İlgili etiketler : Panasonic, Smartviera Tv, Lumix Fotoğraf Makinesi, Kamera, Ses Sitemi,

Haber Sahibi

Panasonic
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2391

Diğer Panasonic Haberleri

Benzer Haberler