Kipa Markalı Ürünlerden Memnun Kalmazsanız Paranız İade!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2721 defa incelendi
  • Puan : star star star 59 incelemede 2,98 puan almıştır.
Kipa, yeni yılda müşterilerine “Memnuniyet Garantisi” politikası çerçevesinde “koşulsuz iade hakkı” sunuyor.  

Kipa, yeni yılda başlattığı “Memnuniyet Garantisi” politikası ile, müşterilerine “Kipa” markalı ürünlerde koşulsuz iade hakkı tanıyor. Kipa’nın tüm mağazalarında 17 Ocak Cuma günü başlayacak “Memnuniyet Garantisi” kampanyası kapsamında, Kipa markalı ürünleri satın alan müşteriler, memnun kalmadıkları ürünü herhangi bir sebep belirtmeksizin, ellerinde fişleri olmasa dahi iade edebilecek. Fişsiz iadelerde, ürünün iade edildiği güne ait sistem fiyatı üzerinden işlem gerçekleşecek.

Kalite aynı, fiyat ucuz
Kipa CEO’su Jeff Adams, “Memnuniyet Garantisi” politikasının Kipa öz markaların kalitesine duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi. Adams, “Kipa öz markalı ürünlerimizin satışları giderek artıyor,müşterilerimizden aldığımız geribildirimler çok pozitif. Öz marka ürünlerimize, yeni kategoriler de ekledik. Müşterilerimizin “Büyük mağazalar pahalıdır” algısını değiştirecek derecede uygun fiyatlı bu ürünlerin beğenildiğine inancımız tam. Örneğin, Kipa Islak Mendil, piyasada lider. Kipa Su ise, Türkiye’de bir üniversite tarafından onaylanan ilk su. “Memnuniyet Garantisi” ile müşterilerimize yaptığımız teklifi bir adım daha öteye götürüyoruz,” dedi.

Lider markalı ürünler ile aynı kalitede olduğu halde tüketiciye yüzde 30’a varan daha hesaplı fiyatlarla sunulan Kipa markalı ürünler, kalite, fiyat ve aile ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitlendiriliyor.  

“Memnuniyet Garantisi” kapsamında sunulan Kipa markalı ürünler, yalnızca dünya standartlarında denetlenen, onaylı tedarikçiler tarafından üretiliyor. Kipa, kendi markasını taşıyan ürünleri rafa çıkarmadan önce karşılaştırmalı kör tadım ve ev kullanım testlerinden geçiriyor. Bu testler sonucunda yalnızca yüzde 90 beğeni düzeyini geçen ürünler satışa sunuluyor.

Ev temizlik ürünlerinden temel gıda maddelerine, deterjandan unlu mamullere, kişisel bakım malzemelerinden bebek ürünlerine, evcil hayvan ürünlerinden suya kadar bir çok kategoride bulunan 1,500’ün üzerinde çeşide sahip Kipa markalı ürünlerin kalitesi, satışa sunulduktan sonra da düzenli laboratuar testleri ve karşılaştırmalı testler ile titiz bir şekilde kontrol ediliyor. Bu ürünler içerisinde en çok tutulan ürünlerin başında ise, Kipa Islak Mendil, Kipa Su, Kipa Pirinç, bakliyatlar ve temizlik ürünleri  geliyor.  

Neden Öz Marka?
Günümüz tüketicisi, ödediği fiyata değen kalitede ürün satın alma beklentisi ile, “öz markalı” ürün satın alma yönündeki eğilimini artırıyor.  

Yapılan araştırmalara göre aile bütçesine de katkıda bulunan öz markalı ürünler, tüketicide hijyenik ve güvenli marka satın alma konusunda tatmin duygusu yaratıyor. Aynı zamanda, ağırlıklı olarak çok sık satın alınan temel ürünler başta olmak üzere, katma değerli ürünlerin de “öz marka” ürünlerden tercih edildiği görülüyor.

Tüm bu gelişmeler, özellikle gıda perakendeciliğini yenilikçiliğe sürüklüyor.

Müşterisinin bağlılığını ve memnuniyetini tercih eden perakendeciler, piyasadaki lider markalı ürünler ile aynı kalitedeki öz marka ürünlerini ortalama yüzde 15-25 oranlarında daha uygun fiyatlar ile raflarına taşıyor. Tanıtım, reklam ve taşıma maliyetlerinin düşük olması sebebiyle daha uygun fiyatlar ile müşteriyle buluşan ve “öz marka / private label (PL)” olarak tabir edilen bu ürünlerin Türkiye’deki pazarı geçtiğimiz yılın verilene göre 12 milyar dolara ulaştı.  

Türkiye’deki iştiraki Kipa olan uluslararası perakende devi Tesco, geçtiğimiz yıl PL ürünlerinin geliştirilmesi için yaklaşık 5 milyar TL’lik bütçe ayırdı. Tesco, öz markalı ürün çeşitlerine geçtiğimiz günlerde özel bir “sağlıklı yaşam” serisi de ekledi.




İlgili etiketler : Kipa, Kipa Market, Kipa Ürünleri, Para İadesi,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 2721

Diğer Kipa Haberleri

Benzer Haberler

  • Kipa Balçova AVM VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    Kipa AVM’lerdeki keyifli alışveriş deneyimi, İzmirli komedyen VefVef’in çocuklara özel sihir ve komedi gösterisiyle devam ediyor. Kipa’nın tatil sonrası okula dönen miniklere diğer sürprizi ...
    30 Eylül 20152248 defa incelendi
  • Kipa Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Perakende zinciri Kipa, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İzmir’de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Karabağlar Çamlık Kipa Süpermarket, kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ve cazip ka...
    6 Mart 20142528 defa incelendi
  • Kipa Çiğli AVM Kipa AVM'lerde Yaz Heyecanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

    Kipa AVM'lerde Yaz Heyecanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

    Akıllı telefon ödüllü selfie yarışmasından, Aşkım Kapışmak imza gününe, Kipa AVM’ler Ağustos ayında her yaşa hitap edecek birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin ...
    14 Ağustos 20151663 defa incelendi
  • Kipa Kipa’nın İstanbul  Beylikdüzü Süpermarket'i Açıldı

    Kipa’nın İstanbul Beylikdüzü Süpermarket'i Açıldı

    Kipa’nın İstanbul’daki İlk “Süpermarket”i Beylikdüzü’nde Açıldı. Mağaza yatırımlarına hızla devam eden Kipa , İstanbul’da kolay ulaşılır ve pratik alışveriş imkânı sunan “Süpermarket”...
    18 Mart 201120561 defa incelendi
  • Kipa Kipa Mandıra Lezzeti Serisi ile Özlenen Peynirleri Geri Getiriyor

    Kipa Mandıra Lezzeti Serisi ile Özlenen Peynirleri Geri Getiriyor

    Perakende zinciri Kipa; yerel lezzetlerle sofraları zenginleştirmeye devam ediyor. Ürün gamı genişleyen Kipa Mandıra Lezzeti serisi ile geleneksel peynir çeşitlerinden çift sarılı yumurtaya ...
    14 Nisan 20152187 defa incelendi