Kipa'da İstanbul Shopping Fest 2011 Fırsatları

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4178 defa incelendi
  • Puan : star star star 37 incelemede 3,08 puan almıştır.
Müşterilerine en iyi ürünleri her zaman en iyi fiyatlarla sunmayı hedefleyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Kipa'da "Shopping Fest" indirimleri başladı. Alışveriş çılgınlığının yaşandığı festival süresince Kurtköy ve Pendik Kipa mağazalarında yüzlerce üründe, inanılmaz indirim ve kampanya fırsatları müşterini bekliyor.

Keyifli ve güvenilir alışverişin adresi Kipa, müşterilerini taze ve kuru gıdada geniş ürün yelpazesinin yanı sıra tekstil, züccaciye ve  elektronik ürün çeşitliliğini yüksek kalite ve ucuz fiyatlarla hızlı ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın birçok noktasından yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlandığı Shopping Fest  kapsamında Kurtköy ve Pendik Kipa mağazalarında, Türkiye tanıtımına yönelik  turistik  hediyelik eşyalar, geleneksel türk lezzetleri arasında önemli bir yere sahip olan  turizm elçisi; lokum çeşitleri, paketli pişmaniye seçeneklerinin yanı sıra  usta aşçılar tarafından hijyen koşullarda günlük olarak  hazırlanan döner, sulu yemek çeşitleri,  mevsimlik otlardan  yapılmış sataların yer aldığı hazır yemek bölümüde geleneksel türk tatları müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Müşteri memnuniyetini herzaman ön planda  tutan Kipa, alışveriş festivali boyunca geniş ürün gamıyla tekstil bölümünde %50'ye varan indirim yapıyor.  Bu bölümde hiçbir kimyasal gübre veya böcek ilacı kullanılmadan, yüzde yüz organik pamuklu iplikten üretilen tescilli giyim ürünlerinin yanında, F&F ve Cherokee gibi Tesco'yo özel uluslararası markalarla birlikte çok çeşitli bebek, erkek ve bayan giyim ürünleri yer alıyor. Müşteriler, Tesco'nun "On the Road" markasını da diğer markalarla birlikte ayakkabı departmanında bulabiliyorlar. Üstelik nisan ayı sonuna kadar 50 TL ve üzeri gıdadışı alışverişini Kipa’dan yapanlar Maksimum kart'a 18 aya varan uygun ödeme seçenekleri elde edebilecek.




İlgili etiketler : Kipa, İstanbul Shopping Fest 2011, İstanbul Alışveriş Festivali 2011, Giyim, İndirim, Kipa Kurtköy, Kipa Pendik,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4178

Diğer Kipa Haberleri

Benzer Haberler