Kemoterapi Şampuanı Onko Şampuan Tanıtıldı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2296 defa incelendi
  • Puan : star star star 76 incelemede 2,54 puan almıştır.
Kemoterapi nedeniylekaybedilmiş saçların çok daha kısa sürede geri kazanılması için klinik olaraketkileri test edilmiş, bitkisel aktifler ve nano teknoloji kullanılarak formüle edilen ONKO şampuan hakkında merak edilenler hakkında bilgi alan onkologlar, özellikle kemoterapi sonrası saçlarını kaybeden hastaların moral ve motivasyon kaybettiklerini bildirdiler.

Kemoterapi nedeniyle kaybedilmişsaçların çok daha kısa sürede geri kazanılması için klinik olarak etkileri testedilmiş, bitkisel aktifler ve nano teknoloji kullanılarak formüle edilen ONKO şampuan, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve AraştırmaHastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi’nde görevli onkoloji uzmanlarına tanıtıldı.

LTS Teknoloji Grup’unGeo MASS ARGE Laboratuvarı’nda geliştirdiği Onko şampuanının Ürün Müdürü Tülin Baran, sunumunda, basit bir olgu olarak görünen saçdökülmesinin onkoloji hastalarının ciddi şekilde moral ve motivasyon kaybına nedenolduğunu söyledi.

Sorunun çözümü için tamamen Türkgirişimcisinin ve Türk mühendislerinin yürüttüğü arge çalışmaları sonrasında ONKO şampuanını ürettiklerini anlatan Baran, tamamen bitkisel olup hiçbir yanetkisi olmayan şampuanın İsviçre’de bağımsız ve AB’den yetkili enstitü yapılan etkinlik testlerinde oldukça çarpıcı sonuçlar aldığını belirtti.

Güçsüzleşmiş saç köklerini canlandırıp ihtiyacı olan besinleri sağlayarak saçlara ekstra parlaklık, canlılık ve elastikiyet kazandırdığı ispatlanan ONKO şampuanın güvenirlilik testlerinde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermediği, yapılan dermatolojik testler neticesinde ise 5.5 olan pH değeri ile saç derisi ve cilde uyumlu olduğunun belirlendiğini anlatan Baran, şunları kaydetti:

“ONKO şampuanın içeriğinde sağlığa zararlı hiçbir madde yok.Tamamen bitkilerle harmanlanarak ortaya çıkan bir ürün hazırladık. ONKO’nuniçerisinde, organik bezelyeden kazanılan ve yeni saç büyümesini başlatmak içingerekli olan spesifik sinyal moleküllerini gönderen ‘Pisum Sativum Sprout’ektsraktı, İsveç yulafından kazanılan eşsiz Beta Glucan aktifi, Şili’de yetişenve Saponin bakımından zengin olan ‘QuillajaSaponaria’ ve saç büyümesin eyardımcı, besleyici ve parlaklık verici birbirinden farklı bitkilerin ekstraktları bulunuyor.”




İlgili etiketler : Onko Şampuan, Şampuan,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2296

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri