IKEA 2014 Kataloğu Yayınlandı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2447 defa incelendi
  • Puan : star star star star 52 incelemede 3,65 puan almıştır.
Her zevke ve her bütçeye hitap eden kullanışlı ürün yelpazesiyle dekorasyonda herkese ilham kaynağı olan IKEA, 2014 yılı için yepyeni içerikte bir katalog hazırladı. Yeni ürün gamı ile binlerce dekorasyon fikrinin yanı sıra Türkiye’de ilk kez sanal dekorasyona uyarlanan akıllı cihazlar için tasarlanmış “Augmented Reality (artırılmış gerçeklik)”nin yer aldığı 327 sayfalık katalog, 2 Eylül 2013 tarihi itibariyle Türkiye’de milyonlarca eve ulaşmaya başladı.
 
2014 yılında 210 milyon kopyadan fazla basılarak Türkiye dahil 44 ülkede dağıtılan yeni IKEA kataloğu,  30 farklı dilde hazırlanarak tüm dünyada milyonlarla buluşuyor. 2 Eylül 2014 Pazartesi günü itibariyle Türkiye’de kapıdan kapıya dağıtılmaya başlanan 2014 IKEA kataloğu, yepyeni dekorasyon fikirlerinin yanı sıra akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar için tasarlanmış 3D uygulamalarıyla tüketicilere ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor.

2014 IKEA kataloğunun teması “Çocukla Yaşam”
Güzel tasarımları ve kullanışlı ürünleriyle hem günlük ihtiyaçları karşılayacak, hem de pratik önerileriyle evlere ilham kaynağı olacak yepyeni fikirler yeni 2014 IKEA kataloğunda tüketicilerle buluşuyor. Birbirinden farklı fikir, yaşam tarzı ve stille günlük yaşamdan ihtiyaçların ve en uygun dekorasyon çözümlerinin yer aldığı yeni IKEA kataloğu, herkesin içindeki tasarımcıyı uyandırarak ev dekorasyonuna olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. 

2014 IKEA kataloğundaki bir diğer özellik ise; bu yılın teması olan “Çocukla Yaşam” konseptiyle birlikte, “Çocuklarıyla Yaşayan Aileler” için anlamlı, pratik ve benzersiz çözümler yaratmaya dikkat çekecek alternatifler sunması… Katalogda aileler için evin her bölümünde çocuklarla daha fazla keyifli vakit geçirmeye olanak sağlayacak akıllı çözümler yaratıcılık ve fonksiyonellik göz önünde bulundurularak sıra dışı seçeneklerle sunuluyor.

3D teknolojisiyle sanal ortamda evinizi tasarlayın
Geliştirilmiş zengin içeriğiyle dijital IKEA katalog, mobil uygulama mağazasına girilerek akıllı telefonlara ve tablet bilgisayarlarla indirilebiliyor. Kullanıcılar indirdikleri dijital IKEA katalogdaki Augmented Reality 3D (Artırılmış Gerçeklik) uygulaması sayesinde sayfada seçtikleri ürünü taratarak evlerinin istedikleri noktasına dijital olarak yerleştirebiliyorlar. Böylece kullanıcılara IKEA mağazasına gitmeden ve istedikleri ürünleri satın almadan önce dijital ortamda evlerini tasarlama imkanı sunuluyor.
 
Görüntü tanıma özelliği sayesinde yaklaşık 80-100 adet IKEA ürününün “gerçek ölçüleriyle” görüntülenebildiği artırılmış gerçeklik uygulamasıyla, ev dekorasyonunda müşteriler tarafından en çok merak edilen “bu mobilya evimdekilere uyacak mı?” sorusuna da cevap bulunmuş oluyor.

“Play” tuşuyla gerçek hayata açılan pencere…
2014 IKEA kataloğunda, ürün görsellerinin olduğu seçili sayfalarda akıllı telefonlar okutularak ya da online IKEA kataloğunda seçili sayfalarda yer alan videolar yardımıyla, ürünlerin tasarlanma ve yapım aşamalarındaki usta işçilik uygulamaları ve gerçek yaşamdan kesitler kullanıcıyla buluşturuluyor.

Ekstra içeriklerle daha fazlasını keşfet!
Akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızla işaretli sayfaları okutarak ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarına ve fikirlere ulaşacak, odaları farklı açılardan görecek ve size özel IKEA fırsatlarından haberdar olacaksınız. İşaretli sayfaları bulun, telefonunuzla okutun ve ekstra içeriğin keyfini sürün!

2014 IKEA kataloğu dekorasyonda İskandinav stilini öneriyor
2014 IKEA kataloğunda, evdeki günlük yaşam ve ihtiyaçlara uygun çözüm önerilerinden yararlanarak yepyeni dekorasyon önerileri yer alıyor.  Katalogda küçük alanların konforlu ve fonksiyonel şekilde düzenlenmesi ve evde günlük yaşam için popüler ve geleneksel tasarımları bir arada kullanmaya fırsat veren fikirlerin yanı sıra evde bulunan diğer parçalarla kombinlenmesi kolay olan “eğlenceli” İskandinav stiliyle sunulan öneriler de mevcut.

Renk skalasında yeni sezonun dekorasyon trendleri arasında ön planda olan ”yeşil”in sürdürülebilirlik konseptiyle birleştirilerek sunulduğu yeni katalogda, doğal materyaller kullanılarak oluşturulan öneriler paylaşılıyor.

Tekstiller yine ön planda
IKEA 2014 kataloğu tekstille yaşam vurgusuyla da tüketicilere birçok alternatif sunuyor. IKEA mağazalarındaki tüm ürünler ve malzemeler mevsimsel renklere dönüşerek birçok dekorasyon alternatifine kapı açıyor. Katalogdaki öneriler arasında yer alan sıcak renkler, kadife koyu kılıflar, yünlü örtüler, halılar, bol aydınlatma ve mumlar ile sıcacık içimizi ısıtacak alanlar yaratma fırsatı sunuyor.
Bol aydınlatmaları, mumlar, bitki ve saksıları koyu renklerle birleştirerek nasıl kişiselleştirilebileceğini gösteren öneriler, mobilyalarınızı dekorasyonunuza uygun hale getirerek zengin bir görünüm elde edebilmenin yollarını da gösteriyor.

Dekorasyonda çığır açan ve herkesin evine ilham perisi olacak fikirler sunan 2014 IKEA kataloğu yepyeni uygulamalara sahip zengin içeriğiyle kapınızda…



İlgili etiketler : Ikea, İkea 2014 Kataloğu, Dekorasyon, Mobilya,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Eylül 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2013
  • Trafik

    : 2447

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • IKEA Yeni IKEA Kataloğu Çıktı

    Yeni IKEA Kataloğu Çıktı

    32 dile çevrilerek, tam 211 milyon adet basılan, farklı ülkelerde, farklı dillerde, farklı zevklere sahip milyonlarca insanın ilham kaynağı IKEA Kataloğu'nun heyecanla beklenen yeni sayısı ç...
    21 Eylül 20162940 defa incelendi
  • IKEA En Güzel Yılbaşı Dekorasyon Ürünlerini IKEA'da

    En Güzel Yılbaşı Dekorasyon Ürünlerini IKEA'da

    Ailenizle samimi bir yemek mi yoksa evinizde arkadaşlarınız için vereceğiniz kalabalık bir davet mi? Planınız ne olursa olsun, yeni yıl coşkusunu evinizin her köşesine IKEA'nın yılbaşı süs...
    10 Kasım 20142583 defa incelendi
  • IKEA IKEA'dan Evlenecek Çiftlere İlham Veren Fikirleri

    IKEA'dan Evlenecek Çiftlere İlham Veren Fikirleri

    Yaşam alanlarının her zevke ve bütçeye uygun dekore edilmesine yardımcı olan IKEA, ilham veren dekorasyon fikirleriyle, bu yaz evlilik planları yapanlara kolaylık sağlıyor. IKEA rengârenk dü...
    2 Haziran 20161900 defa incelendi
  • IKEA IKEA 2016 Balkon ve Bahçe Mobilyaları

    IKEA 2016 Balkon ve Bahçe Mobilyaları

    Beklenen yaz nihayet geldi... 2016 yazına, herkesin zevkine ve bütçesine hitap eden yüzlerce seçenekle merhaba diyen IKEA, balkon ve bahçe mobilyasından yaz akşamlarını aydınlatacak aydınla...
    16 Mayıs 20163870 defa incelendi
  • IKEA En Güzel Sabahlara IKEA ile Uyanmak

    En Güzel Sabahlara IKEA ile Uyanmak

    IKEA, yatak odalarında kişisel tercihlere, değişen ihtiyaçlara uygun pratik ve yaratıcı fikirler sunmaya devam ederken, hayatınızı da yeniliyor. Küçük değişiklikler ve yeni birkaç aksesuvarl...
    13 Temmuz 20162250 defa incelendi