En Güzel Sabahlara IKEA ile Uyanmak

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2252 defa incelendi
  • Puan : star star 139 incelemede 2,07 puan almıştır.
IKEA, yatak odalarında kişisel tercihlere, değişen ihtiyaçlara uygun pratik ve yaratıcı fikirler sunmaya devam ederken, hayatınızı da yeniliyor. Küçük değişiklikler ve yeni birkaç aksesuvarla yepyeni bir görünüme kavuşan yatak odaları, ruhunuzu canlandırıyor.

1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında, her 2.000 TL’lik yatak odası mobilyası alışverişine 200 TL hediye çeki veren IKEA, yaz bitmeden dilediği yatak odasına kavuşup kışı keyifle karşılamak isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor. Klasik, renkli, düzenli… Her zevke ve bütçeye göre bir yatak odası yaratmak mümkün.    

Klasik çizgilerden vazgeçmeyenler
Klasik, modern veya geleneksel... Evin diğer bölümlerine kıyasla çok daha kişisel olan yatak odaları, tüm yaşam alanları gibi ev sahibinin kişiliğini yansıtıyor. IKEA, sunduğu her tarza uygun yatak odası mobilyaları, tekstilleri ve aksesuvarlarıyla, fonksiyonel çözümler sunmanın yanı sıra, kişiye özel yatak odaları oluşturulmasında büyük kolaylık sağlıyor.

Aradığını bulmak isteyenler
IKEA, her sabah “Ne giysem?” telaşı yaşayanlara, mavi gömleğini bulamayanlara, “Dursun, bir ara lazım olur...” diye sık kullanılmayan eşyaların ele geçirdiği bir yatak odasına sahip olanlara, hayat kurtaran düzenleme çözümleri sunuyor. Her metrekaresi istenildiği gibi planlanabilen, ihtiyaca uygun raf ve çekmece sistemleriyle kişiselleştirilebilen, farklı renklerde kapak alternatifleriyle her zevke hitap eden PAX gardırop çeşitleri, dolap ve çekmece için düzenleyicileri, ekstra alan sağlayan çekmeceli yataklar ve raflı yatak başları, IKEA’nın sunduğu örnek çözümler arasında yer alıyor.

Özgürlük ve rahatlık arayanlar
Odanın bir bölümünde, mobilya, paravan duvar ya da perdeyle giysi bölümü oluşturularak, mekânın daha etkin kullanımı sağlanıyor. Aynı yöntemle, daha konforlu bir uyku için, perdeler yatağı çevreliyor.

Giysi dolabına yeterince yeri olmayan veya yatak odasında en büyük alanı yatağa ayırmayı tercih edenler ise IKEA’nın ayarlanabilir ve istenildiği kadar genişletilebilir rafları ve askı borularıyla, aradığı çözüme ulaşabiliyor.

IKEA, büyük odalarda, dolap ünitelerinin dışında kalan alanları verimli değerlendirmek isteyenlere birçok yaratıcı çözüm sunuyor.

Huzur ve konforu bir arada yaşamak isteyenler
Yatak odaları, günün karmaşasından, evin yoğunluğundan sıyrılıp kapısı aralandığında, kişinin kendisiyle baş başa kaldığı, huzur bulduğu özel alanlar... Yatak odasında pencerenin kenarında bir oturma köşesi oluşturarak, kitap okumak, çalışmak, TV seyretmek, bazen hobiler hatta çay keyfi için kullanılabilen kişisel bir alan yaratmak mümkün.   

“Uyku kalitesi her şeyden önemli” diyenler
Herkesin uyku alışkanlığının kendine özel olduğunu bilen IKEA, her ihtiyaca uygun yumuşaklık ve yükseklikte, farklı malzemelerden üretilen yataklar sunuyor. Lateks, paket yaylar ve sünger gibi seçenekler, kaliteli ve deliksiz bir uyku için ideal zemini oluşturuyor.

Stilden ödün vermeyenler
Seçilen tarza göre dekore edilen yatak odalarına son dokunuş, perdeler, yatak örtüleri, halı veya kilimler gibi tekstillerle geliyor. Halı ve kilim seçiminde perde ve yatak örtüleriyle uyumun gözetilmesi, stilden ödün vermeden fonksiyonelliği yatak odalarına taşıyor. Odanın genelinde saklama kutusu, renkli dolaplar ve örtüler gibi birkaç küçük dokunuş, düzenli ve güzel bir görüntü yaratmanın yanısıra mekânlara kişilik de kazandırıyor.



 IKEA - 1

IKEA - 1

 IKEA - 2

IKEA - 2

 IKEA - 3

IKEA - 3

 IKEA - 4

IKEA - 4

 IKEA - 5

IKEA - 5

 IKEA - 6

IKEA - 6

 IKEA - 7

IKEA - 7

 IKEA - 8

IKEA - 8

 IKEA - 9

IKEA - 9

 IKEA - 10

IKEA - 10

 IKEA - 11

IKEA - 11

 IKEA - 12

IKEA - 12

 IKEA - 13

IKEA - 13

İlgili etiketler : İkea, Yatak Odası, Mobilya,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Temmuz 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Temmuz 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 2252

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • Doğtaş Doğtaş Norway Yatak Odası

    Doğtaş Norway Yatak Odası

    Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor. Geomet...
    12 Kasım 20155459 defa incelendi
  • Evgör En Modern Yuvarlak Tasarımlı Ürünler Evgör Mobilyada

    En Modern Yuvarlak Tasarımlı Ürünler Evgör Mobilyada

    Yuvarlak Fikirler,Yuvarlak Tasarımlar,Yuvarlak Ürünler Yuvarlak yatak modelleri ile yatak odalarınıza farklı bir hava katmak isteyen evgör mobilya,tüm yuvarlak yatak modellerini görmeniz ...
    6 Nisan 20113466 defa incelendi
  • Koçtaş Koçtaş ile Evinize Yenilik Katın

    Koçtaş ile Evinize Yenilik Katın

    Evinizin ilham kaynağı Koçtaş, soğuk kış günleri öncesinde yatak odanıza şık bir dokunuş ve derinlik kazandırıyor. Koçtaş, yeni evlenecek çiftlere ve yatak odasını yenilemek isteyenlere, f...
    22 Ekim 20141706 defa incelendi
  • Çilek Çilek GTI Araba Karyola

    Çilek GTI Araba Karyola

    Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni ürün serisi “GTI Araba Karyola” ile otomobil tutkunu çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüy...
    18 Mayıs 20152520 defa incelendi
  • İstikbal İstikbal Yatak'tan Tek Yatakta Çifte Mutlulu

    İstikbal Yatak'tan Tek Yatakta Çifte Mutlulu

    İstikbal ’den Tek Yatakta Çifte Mutluluk İstikbal , uyku teknolojilerinde bir devrim niteliği taşıyacak yeni yatak tasarımları ideal Comfort, ideal Form ve Perform’la, ömrünün üçte...
    19 Mart 20118591 defa incelendi