Sevgililer Günü'ne Özel Hediyeler IKEA'da

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1111 defa incelendi
  • Puan : star star star 72 incelemede 3,18 puan almıştır.
IKEA Türkiye, bu yıl Sevgililer Gününde sadece çiftler için değil, birbirine değer veren herkes için birbirinden keyifli, birbirinden yaratıcı hediye seçenekleri sunuyor.

Herkesin sevgi günü kutlu olsun!  bu kutlu sevgi ayında onu düşündüğünüzü göstermek istiyorsanız haydi IKEA'ya!

Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Gününde IKEA ile ezberleri bozup sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Sadece sevgiliniz ya da eşiniz için değil sevdiğiniz herkes için çeşitli hediye alternatifleri sunan IKEA'dan, kendi tarzınız ve zevkinize göre seçeceğiniz hediyelerle tüm sevdiklerinizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Biricik sevgiliniz için, Sara Fager tarafından yaratılan motifleri üzerinde taşıyan VASBY kolaj çerçeve hediye etmeye ne dersiniz!

Birbirinden güzel bu üç çerçeveye, sevdiğinizle en özel anlarınızda çekilmiş fotoğrafları yerleştirerek yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz.

Düğünü için geri sayan bir dostunuza, tek başına ya da bir mumla birlikte kullanılabilen PARLBAND tealight mumluk hediye ederek, yeni evinin dekorasyonuna yardımcı olabilirsiniz.

Mesai arkadaşınıza farklı renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine çeken, elinden bırakmak istemeyeceği FRAMKALLA kupa hediye ederek, sizi daima hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

SNOFSA masa saati, her sabah erken uyanmakta zorluk çeken çocuğunuz için sizce de ideal bir hediye değil mi? Anneniz de bu özel sevgi gününde onu düşündüğünüzü gösteren bir hediyeyi hak ediyor, değil mi? Her yıkamadan sonra daha da yumuşak hale gelen, doğal ve yüzde 100 pamuktan yapılmış FJALLVED çift kişilik nevresim takımı, sakinlik veren pastel rengiyle annenizin sağlıklı ve keyifli uykularına eşlik edecek.

Ev alma komşu al demişler! Sevincinize, kederinize ortak olan, bir fincan kahveyi keyifle paylaştığınız komşunuza bir güzellik yapmak istemez misiniz" Öyleyse kolları sıvayın ve onun için kalp şeklinde bir kek pişirin. Tabii ki SOCKERKAKA kek kalıbı ile" Şimdi kapıyı çalın, önce birbirinize sıkıca sarılın, sonra da leziz keki birlikte afiyetle yiyin!

Tatlı süprizlere hazır olun
IKEA'nın şubat ayı boyunca tüm tatlıseverlere de bir sürprizi var!
IKEA Restoranlarında 28 Şubat tarihine kadar ikinci tatlıda yüzde 50 indirim fırsatıyla tüm tatlı sever dostlarınızı mutlu edebilirsiniz.

IKEA Türkiye, tüm sevdiklerinize kendini değerli hissetirmek ve birlikte keyifli bir gün geçirmek için her gün olduğu gibi Sevgililer Gününde de yanınızda!

Ayrıca Büyük IKEA İndirimi'nin 3 Şubat'a kadar uzadığını duyuran IKEA?da, tüm mobilyalarda KDV indirimi de devam ediyor.



İlgili etiketler : İkea, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Hediyesi, Sevgililer Günü 2019,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2019
  • Trafik

    : 1111

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212973 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Cep veya Garanti İnternet Şube Sevgililer Günü Kampanyası

    Garanti Cep veya Garanti İnternet Şube Sevgililer Günü Kampanyası

    Sevdikleriniz için ÇiçekMarket ve Godiva’da %25 indirim fırsatı! Sevgililer gününde ne hediye alacağınıza hala karar vermediyseniz 1 - 14 Şubat 2019 tarihleri arasında Garanti Cep veya Gar...
    2 Şubat 20191341 defa incelendi
  • Beko Beko'dan Sevgililer Günü'ne Özel Hediye Önerileri

    Beko'dan Sevgililer Günü'ne Özel Hediye Önerileri

    Beko Sevgililer Günü için hediye arayışı içinde olanlara Crystal serisi ürünlerini sunuyor. Tasarım ve gücü buluşturan Crystal Serisi Küçük Ev Aletleri mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor. ...
    5 Şubat 20191574 defa incelendi
  • Desa Deri Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Deri giyim ve aksesuar modasında 40. Yılını kutlayan DESA, yıllardır aynı aşk’la moda severlerle birlikte Sevgililer Günü’nü kutluyor… Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan bileklikler,...
    29 Ocak 20132399 defa incelendi
  • Özsüt Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nü...
    4 Şubat 20134048 defa incelendi