IKEA'dan Evlenecek Çiftlere İlham Veren Fikirleri

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1898 defa incelendi
  • Puan : star star 125 incelemede 2,49 puan almıştır.
Yaşam alanlarının her zevke ve bütçeye uygun dekore edilmesine yardımcı olan IKEA, ilham veren dekorasyon fikirleriyle, bu yaz evlilik planları yapanlara kolaylık sağlıyor. IKEA rengârenk dünyasında, tarzı ne olursa olsun evine en uygun ürün ve aksesuvarları seçmek isteyen çiftleri bekliyor.

En mutlu anlar, sofrada paylaşılanlar.
IKEA’nın farklı tarzlardaki masaları, emek ve sevgiyle hazırlanan enfes lezzetleri gururla sunmak ve ihtiyaç anında zahmetsizce konukları ağırlamak için ideal.

Huzur veren salonlar
Evlerin buluşma noktası oturma odaları, uzun bir günün ardından rahat kanepesinde yorgunluk atmak, biraz sohbet etmek ve film keyfi yapmak isteyen çiftleri ağırlıyor. IKEA’da, tekdüzelikten hoşlanmayanlar için zıt ve canlı renklerde yüzlerce seçenek sunulurken, sadeliği seven çiftlere hitap eden nötr renklerdeki koltuklar ise minderlerle renklendirilebiliyor.

Her şey yerli yerinde!
IKEA’nın, yatak odasında düzeni sağlamak ve eşyaları birbirine karıştırmadan saklamak için onlarca kullanışlı çözüm önerisi var. Sepetlerden çekmece içi düzenleyicilere, kancalardan askı ve raflara kadar tüm açık veya kapalı saklama çözümleri, yeni evlenecek çiftlerin beraber yaşamaya kolayca uyum sağlayabilmeleri için ideal. Genç çiftler, çok fonksiyonlu IKEA saklama çözümleri sayesinde aradığını kolayca buluyor.

Evlerin her köşesi değerleniyor.
Doğal materyallerden üretilen, kullanılmadığı zaman katlanarak saklanan ve yer kaplamayan portatif merdivenler, evin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Mutfak ve yatak odasında ulaşılması güç üst raflara kolayca erişilmesine olanak sağlayan merdivenler, eve ilk yerleşmeden günlük kullanıma kadar her aşamada çiftlerin ihtiyacını karşılıyor.

Şık ve fonksiyonel aydınlatmalar!
Modern veya klasik.... Evin dekorasyonunu doğru aydınlatma seçimi tamamlıyor. Mekânın ruhunu en iyi şekilde yansıtan ışık, evin havasını bir anda tamamen değiştirebiliyor. Çalışma masalarında, başucunda veya salonda, sarkıt, masa lambası veya ayaklı köşe lambalarıyla tüm evi aydınlatan ve ışığıyla göz yormayan IKEA lambalar, evin her odasında kolayca kullanım alanı buluyor.

Misafirlerle dolu sofralar
Bolca misafir ağırlayan yeni evli çiftlerin en çok dikkat etmesi gereken alanlardan birini, yemek odası oluşturuyor. IKEA’nın güzel ve uygun fiyatlı yemek takımları, misafiri eksilmeyen yeni evli çiftlerin en büyük yardımcısı oluyor. Mevsimsel çeşitlilik gösteren renkleriyle birçok dekorasyon fikrine kapı aralayan takımlar, birbirleriyle kolayca kombine edilebiliyor.  

Dekorasyonunun tamamlayıcı parçaları, minderler.
Rengarenk kumaşlardan farklı formlarda üretilen, dekorasyonun vazgeçilmezi minderler, koltukları zenginleştirmenin yanı sıra evde yaşayanların tarzını da ortaya koyuyor. Yer minderleri ise kalabalık buluşmalarda ekstra oturma alanı sağlıyor.

Doğayı evlere taşıyan saksılar!
IKEA, şehir hayatından bunalan doğasever çiftlerin imdadına yetişiyor. Dekoratif saksılar, çiçeklikler ve tohumların büyümesi için uygun ortam sağlayan SOCKER mini sera, çiçek yetiştirmeye meraklı çiftlere şık çözümler sunuyor.

Mutluluğu dostlarla paylaşmak için
Mutluluk fotoğraflarını çerçeveletip evlerinin dört bir köşesinde sergileyen çiftler, hem onları ziyaret edecek dostlarıyla mutluluklarını paylaşabiliyor, hem de yeni evlerinin her köşesinde mutlu anılarını görebiliyor.  

Dekorasyonda son dokunuş, mis kokulu mumlar!
Rengarenk ve mis kokulu mumlar, evlerin belki de en zahmetsiz dekorasyon objeleri.

Evlenecek çiftlere ilham verecek daha pek çok dekorasyon fikri IKEA'da...


 IKEA - 1

IKEA - 1

 IKEA - 2

IKEA - 2

 IKEA - 3

IKEA - 3

 IKEA - 4

IKEA - 4

 IKEA - 5

IKEA - 5

 IKEA - 6

IKEA - 6

 IKEA - 7

IKEA - 7

 IKEA - 8

IKEA - 8

 IKEA - 9

IKEA - 9

 IKEA - 10

IKEA - 10

 IKEA - 11

IKEA - 11

 IKEA - 12

IKEA - 12

 IKEA - 13

IKEA - 13

 IKEA - 14

IKEA - 14

 IKEA - 15

IKEA - 15

 IKEA - 16

IKEA - 16

 IKEA - 17

IKEA - 17

 IKEA - 18

IKEA - 18

 IKEA - 19

IKEA - 19

 IKEA - 20

IKEA - 20

 IKEA - 21

IKEA - 21

 IKEA - 22

IKEA - 22

 IKEA - 23

IKEA - 23

 IKEA - 24

IKEA - 24

 IKEA - 25

IKEA - 25

 IKEA - 26

IKEA - 26

 IKEA - 27

IKEA - 27

 IKEA - 28

IKEA - 28

 IKEA - 29

IKEA - 29

İlgili etiketler : İkea, Dekorasyon, Aksesuvar,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1898

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • Deichmann Aksesuvara Dair Her Şey Deichmann'da

    Aksesuvara Dair Her Şey Deichmann'da

    Çantadan eldivene, şaldan melon şapkalara kıyafetlerin en özel tamamlayıcısı olan aksesuvarlar, enerjisiyle DEICHMANN’da kadınların rengarenk dünyasını aydınlatıyor. Kıyafetler kadar aksesuv...
    24 Ekim 20124495 defa incelendi
  • Tepe Home Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Dekorasyon severlerin merakla beklediği İlkbahar koleksiyonu Tepe Home mağazalarında yerini aldı. Doğanın renklerinden ve floral etkilerinden esinlenilen koleksiyonda; Yeşiller, maviler, c...
    10 Mart 20142210 defa incelendi
  • Boyner Evde Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından dekorasyona kadar uzanan zengin ürün yelpazesi ve her sezon yenilenen konseptleriyle evlerin çehresini küçük dokunuşlarla değiştiren Boyner...
    10 Eylül 20142322 defa incelendi
  • Mall of İstanbul AVM Ev Dekorasyonunun En İyileri  Mall of İstanbul'da Buluştu

    Ev Dekorasyonunun En İyileri Mall of İstanbul'da Buluştu

    Türkiye’nin en büyük eğlence, alışveriş ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, içerisinde yer alan 350 mağazası ve binlerce markası ile ziyaretçilerine keyifli alışverişler sunuyor. Türkiye’de i...
    30 Haziran 20141999 defa incelendi
  • Koçtaş Koçtaş 2013 Dekorasyon Ekstra Kataloğu Çıktı

    Koçtaş 2013 Dekorasyon Ekstra Kataloğu Çıktı

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, sonbaharın gelmesiyle birlikte evinizde planladığınız değişikliklere yol göstermek amacıyla ‘2013 Dekorasyon Ekstra Kataloğu’nu çıkard...
    18 Eylül 20131648 defa incelendi