Hyundai Kredi'den Türkiye'de İlk: Yepyeni Hyundai Modelleri Maksimum Avantajlarla

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2040 defa incelendi
  • Puan : star star star star 72 incelemede 3,69 puan almıştır.
“New Thinking. New Possibilities – Yeni Yaklaşım. Yeni Olanaklar” anlayışı çerçevesinde ürün yelpazesini her geçen gün daha da geliştiren ve tüm modelleri için 5 Yıl Garantili Ultra Servis programını sunan Hyundai, modelleri için sunduğu avantajlardan daha da fazla yararlanılabilmesi için kredi hizmetini bir adım daha ileriye taşıyor.

“Hyundai Capital Europe” ile birlikte yürütülen çalışmalar sonucunda, Avrupa’da ve Türkiye’de sektör lideri olarak yüksek hizmet kalitesi ile farklılık yaratan TEB Cetelem ile yapılan anlaşma doğrultusunda artık Türkiye’de satılan tüm Hyundai modellerinde “Hyundai Kredi” için hazırlanan özel avantajlar sunulacak. “Hyundai Kredi” sayesinde Hyundai’ye özel kredili ürünler tasarlanabilecek, tüketicilerin yetkili satıcılarda öncelikli olarak kredi imkanlarından yararlanması sağlanacak, alınan kredilerde daha uygun kredi faiz oranları sunulabilecek ve işlemler çok daha kısa sürede bitirilebilecek. “Hyundai Kredi”nin bir diğer avantajı ise kredi onaylarında sağlanan avantaj olacak.

Türkiye’de satılan araçların yüzde 80’lik bölümü kredilerle alıma dönüşüyor. TEB Cetelem’in 2005 yılından beri Türk otomotiv sektöründe edindiği deneyim ile Hyundai Capital Europe’un uluslararası tecrübelerinden faydalanarak oluşturulan “Hyundai Kredi”nin sunduğu koşullar sayesinde daha çok kredi başvurusunun onaylanması da sağlanmış olacak. Daha uzun vadeli krediler, daha uygun faiz oranları ve daha yüksek kabul oranları ile Hyundai müşterilerine avantaj sağlayacak olan “Hyundai Kredi” sayesinde önümüzdeki dönemlerde Avrupa ve Amerika’da uygulanmakta olan belirli taşıt kredisi ürünlerinin Türkiye pazarına uygun hale getirilmesi planlanmakta. TEB Cetelem ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde; BNP Grubunun uluslararası bilgi birikiminin bu ürünleri oluşturmak için kullanılması ve Hyundai müşterilerine yeni avantajlı ürünler sunulması hedeflenmekte. Yepyeni kredili ürünlerin oluşturulması ve böylece “Hyundai Kredi”nin kısa bir süre içinde taşıt kredisi alanında öncü bir marka haline getirilmesi de öncelikler arasında.

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan, “Hyundai Kredi ile ilgili “2011 yılı Mayıs ayında Hyundai Finans olarak başladığımız uygulamamızı artık bir adım daha ileriye taşıyoruz. “Hyundai Kredi” sayesinde Türkiye çapındaki tüm yetkili satıcılarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla artık daha fazla müşteriye daha fazla avantaj sunacağız” dedi. Karaarslan ayrıca şunları söyledi: “Hyundai Kredi sayesinde yeni nesil Hyundai modellerimizi en uygun avantajlarla sunmayı planlıyoruz. Rekabetçi koşullarımız artarak devam edecektir. Müşteri memnuniyetinde 1 numara olma hedefimizde Hyundai Kredi bize önemli destek sağlayacaktır”.


İlgili etiketler : Hyundai, Hyundai Kredi,

Haber Sahibi

Hyundai
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2040

Diğer Hyundai Haberleri