Goody Çocuk Tiyatrosu, Caddebostan Kültür Merkezi Yarıyıl Çocuk Şenliği'ne Katılıyor

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1780 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 3,45 puan almıştır.
Goody kedi – köpek mamaları markasının çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirdiği Goody Çocuk Tiyatrosu “Bir Dostluk Hikâyesi” adlı müzikli çocuk oyunu Caddebostan Kültür Merkezi Yarıyıl Çocuk Şenliği kapsamında 26 Ocak 2015, Pazartesi günü miniklerle buluşuyor.

Şimdiye kadar 25.000’den fazla ilkokul öğrencisine hayvan sevgisinin önemini anlatan Goody kedi – köpek mamalarının kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu, çocukların sömestr tatili coşkusunu artırmaya hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Caddebostan Kültür Merkezi “Yarıyıl Çocuk Şenliği”nde minik izleyicilerle buluşacak Goody Çocuk Tiyatrosu, tüm çocukları hem eğlendirici hem de bilgilendirici tiyatro gösterisine davet ediyor.

26 Ocak 2015, Pazartesi günü saat: 16.00’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) sahne alacak Goody Çocuk Tiyatrosu, çocuklara dünyayı paylaştığımız hayvanlarla dost olmanın önemini anlatıyor.
 
Senaryosu Tiyatro Sanatçısı Nedim Saban tararından yazılan ve bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğunu konu alan “Bir Dostluk Hikâyesi”, La Fontaine eserlerine de atıfta bulunuyor. Nedim Saban yönetimindeki Tiyatrokare oyuncularının performanslarıyla renklenen oyuna; Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar da fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi karakterleri canlandırarak destek veriyor.

“Bir Dostluk Hikâyesi” son iki yılda 40’a yakın eğitim kurumunda ve sayısız kültür merkezinde sahnelendi. Oyun alanında en saygın kurumlardan biri olan DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nün Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık Merkezi uzmanları tarafından incelenip pedagojik açıdan uygunluğu onaylandı.  Oyunun biletleri 15 TL’den satışa çıkıyor.



İlgili etiketler : Caddebostan Kültür Merkezi, Çocuk Tiyatrosu, Goody Çocuk Tiyatrosu, Çocuk Etkinliği, Etkinlik,

Haber Sahibi

Goody Mama
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1780

Diğer Goody Mama Haberleri

Benzer Haberler