AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu Kahramanmaraşlı Öğrencilerle Buluşuyor!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1809 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3,17 puan almıştır.
AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun teknik tiyatro oyunu “Çanakkale Destanı”, çıktığı Anadolu turnesi kapsamında Kahramanmaraş’ı ziyaret etmeye hazırlanıyor. Oyun, 24 Mart 2015, Salı günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun Çanakkale Savaşı’nın 100. yılı nedeniyle projelendirdiği yeni oyunu “Çanakkale Destanı”, Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor. 24 Mart 2015, Salı günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Kahramanmaraş’a özel üç temsil düzenleyecek oyun, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde izleyici karşısına çıkacak.

11.00- 14.00- 18.00 saatlerinde sahnelenecek temsillerden ilk ikisi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, akşam etkinliği ise halka açık ücretsiz olarak gerçekleşecek. Dev perdede gölge oyunu ve sinevizyon desteği yanında zengin anlatım ve ışık efektleri, mor ışık ve dijital ses tekniklerinin de kullanıldığı farklı bir tiyatro türü ile sahnelenen "Çanakkale Destanı", çocukların ve gençlerin rahatlıkla anlayacağı bir teknikte sunuluyor. Oyun, 1.Dünya Savaşı’nı ve Çanakkale Savaşları’nın farklı kesitlerini sahneye taşıyor.

Çocuklara ve gençlere hem o dönemi hem de dönemin kahramanlarını anlatan ve İshak 2. Tekgül tarafından oyunlaştırıp, yönetilen teknik tiyatro oyunu “Çanakkale Destanı”, Haziran sonuna kadar AnadoluJet'in uçtuğu farklı noktalarda turne programına devam edecek.

AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu, AnadoluJet uçuşları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye anadolujet.com resmi internet sitesinden ulaşılabilir.



İlgili etiketler : Antares Avm, Anadolujet Çocuk Tiyatrosu, Tiyatro, Kahramanmaraş, Çanakkale Destanı, Çocuk Tiyatrosu,

Haber Sahibi

AnadoluJet
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1809

Diğer AnadoluJet Haberleri

Benzer Haberler