Goody Çocuk Tiyatrosu Mart Ayı Programı Dopdolu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1584 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,5 puan almıştır.
Goody Çocuk Tiyatrosu’nun, çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen müzikli çocuk oyunu Bir Dostluk Hikâyesi Mart ayında Caddebostan Kültür Merkezi ve Beykoz Belediyesi’nde miniklerle buluşacak.

Goody kedi – köpek mamaları tarafından projelendirilen ve şimdiye kadar 25.000’den fazla ilkokul öğrencisine hayvan sevgisinin önemini anlatan Goody Çocuk Tiyatrosu’nun sevilen müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikayesi”nin Mart ayı ilk çeyrek programı belli oldu.

Tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan ve ücretsiz olarak sahnelen müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikâyesi”, Mart ayındaki ilk temsilini 1 Mart 2015 tarihinde Beykoz Belediye’sinde saat 14:00’de düzenleyecek.
Çocuklarda hayvan sevgisini pekiştirmek amacıyla sahneye konulan ve bir ev köpeği ile sokak kedisinin dostluğunu konu alan oyun “Bir Dostluk Hikâyesi”, 7 ve 8 Mart 2015 tarihlerinde ise Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) saat 14.00 ve 16.00’da ikişer temsille çocuklarla buluşacak.

Hem eğlendirici hem de bilgilendirici bir tiyatro gösterisi olan “Bir Dostluk Hikâyesi”, La Fontaine eserlerine atıfta bulunuyor. Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar da fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi karakterleri canlandırarak oyuna destek veriyor. Goody Çocuk Tiyatrosu’nun “Bir Dostluk Hikâyesi” oyunu son iki yılda 40’a yakın eğitim kurumunda ve sayısız kültür merkezinde sahnelendi. Çocuklara sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlattı.

Oyunlarla ilgili rezervasyon yaptırmak için CKM: (0216) 467 25 68 ve Beykoz Belediyesi: 444 666 1 numaralı gişe telefonları aranabilinir.



İlgili etiketler : Goody Çocuk Tiyatrosu, Goody, Çocuk Tiyatrosu,

Haber Sahibi

Goody Mama
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1584

Diğer Goody Mama Haberleri

Benzer Haberler