Full ve İş Bankası İşbirliği ile KOBİ'lere Full Destek

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2915 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 2,85 puan almıştır.
Akaryakıt sektörünün en yeni ve yenilikçi oyuncusu şimdi de KOBİ'lere destek veriyor. İş Bankası ile ortaklaşa başlattığı “Cep Filo Hizmeti” ile FULL kobilere 15 bin TL’ye kadar akaryakıt alımı için kredi veriyor.

Akaryakıt sektörünün yenilikçi oyuncusu FULL hizmet ve uygulamalarına her gün bir yenisini ekliyor. İstasyon açılışlarında yüzde 25 indirimli akaryakıt satarak sektörde ses getiren uygulamalarına başlayan FULL, diğer zamanlarda da yüzde 7’ye varan indirimlerle akaryakıt satmaya devam ediyor. FULL, şimdi de İş Bankası ile başlattığı “Cep Filo Hizmeti” kampanyasıyla KOBİ'lere 15 bin TL’ye kadar yakıt kredisi veriyor.

Cep Filo Hizmeti kapsamında firmalar, Turkcell, Vodafone ve Avea hatlarından 1579'a gönderdikleri SMS ile Cep Filo kredisi için başvuruda bulunabiliyorlar. 'CEPFILO (boşluk) ,vergi no (boşluk) ,firma tam ünvanı' yazıp 1579 kısa mesaj numarasına SMS gönderen  katılımcıların talepleri alınarak AR Faktoring ve İş Bankası arasında değerlendirilip olumlu olanlara CRM tarafından bilgilendirme yapılıyor. Ve kredisi onaylanan KOBİ'ler FULL’den tam destek ile akaryakıtlarını hem kredili hem de uygun fiyatlı olarak alıyorlar.

Kısa bir sürede İstanbul’daki istasyon sayısını 29’a çıkartan FULL, Avrupa yakasında Taksim’den Beylikdüzü’ne, Anadolu Yakasında Göztepe’den Gebze’ye her noktada kalitesini ve ayrıcalığını müşterileri ile buluşturuyor. FULL, uzun vadede ağırlıkla İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara’da 100 noktada sektörün hacmi yüksek bir oyuncusu olmayı hedefliyor.





İlgili etiketler : Full Petrol, İşbankası, Kobi, Cep Filo Hizmeti, Akaryakıt Kredisi,

Haber Sahibi

FULL Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 2915

Benzer Haberler