Bimeks Bi İmza ile Peşinatsız, Kredi Kartsız Alışveriş Fırsatı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2957 defa incelendi
  • Puan : star star star star 37 incelemede 3,68 puan almıştır.
Teknoloji alışverişinde dram bitiyor!

Bi' imza ile alışverişinizi kredi kartsız, peşinatsız, 24 aya varan taksitlerle yapın. Dilediğiniz teknolojiye, üzülmeden, sıkılmadan rahat rahat ulaşın.

Bimeks ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş arasında yapılan anlaşma ile, Bimeks mağazalarında alışveriş yaptığınızda, kredi kartı veya nakit ödeme yerine, 750TL ile 15.000TL aralığındaki alışverişlerinizi Paytrust ile 12 veya 24 aya kadar taksitlendirebileceksiniz.

Taksitlendirme işlemi için yanınıza bulundurmanız gereken tek evrak kimlik belgesidir ( kimlik belgesinin arka yüzündeki bilgiler gerekli olduğu için sürücü belgesi ile işlem yapılamamaktadır ) İşlemleriniz geçerli bir kimlik ve imzalarınız dakikalar içerisinde sonuçlandırılacaktır.

Paytrust sisteminde;
Müşterilerimizin kendi rıza ve onayları ile muhtelif kamu ve özel kuruluşlar nezdinde Enigma tarafından risk analizleri yapılmaktadır ve analiz neticesi Şirketimiz’e iletilmektedir.
Bunun için müşterilerimizin bir bankada kayıtlı olan cep telefonun SMS gönderilmektedir.
Bankalarda kayıtlı bir cep telefonu bilgisi bulunmayan müşterilerimiz için Paytrust ile ödeme seçeneği uygulanamayacaktır.

Analiz sonrasında taksitli alışveriş talepleri onaylanan müşterilerimiz için ölüm, sürekli sakatlık istem dışı işsizlik, maaş farkından doğan finansal yetersizlik ve kritik hastalık durumları için Ferdi Kaza ve Borç Ödeme Sigortası Genel Şartları çerçevesinde lehdarı Şirketimiz olmak üzere S.S.Koru Sigorta Kooperatifi'nce sigorta yapılmaktadır.

Bu sayede yukarıda anılan durumlarda müşterilerimiz kendileri veya yakınları için sigorta güvencesi tahtında borç endişesi yaşamamış olacaklardır.

Paytrust 12 veya 24 ay taksit imkanının yanısıra, senet, kefil, evrak gibi prosedürleri de içermediği için müşterilerimiz için hem yeni hem de cazip bir seçenektir. Ayrıca kredi kartı kullanımı söz konusu olmadığı için müşterilerimizin kredi kartı limitini veya banka kredi limitini etkilememektedir.





İlgili etiketler : Bimeks, Bimeks Bi İmza, Taksit,

Haber Sahibi

Bimeks
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2957

Diğer Bimeks Haberleri

Benzer Haberler

  • Bimeks Bimeks Diyarbakır Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Diyarbakır Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks 3. Franchise Mağazasını Diyarbakır'da 25 Aralık 2010 Cumartesi saat 09:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni p...
    21 Aralık 201013975 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Franchise Mağazası 21 Mayıs 2011 Cumartesi saat 09:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler,...
    17 Mayıs 20116305 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Mersin Teknoport Mağazası Açılıyor

    Bimeks Mersin Teknoport Mağazası Açılıyor

    Bimeks Mersin'de Yeni mağazasını KİPA AVM'de 25 Mayıs Cumartesi Günü Açıyor... 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni m...
    16 Mayıs 20133501 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Kütahya Merkez'de Yeni Mağazasını Açıyor!

    Bimeks Kütahya Merkez'de Yeni Mağazasını Açıyor!

    Fırsatlarla Dolu Büyük Açılış 18 Ocak Cumartesi saat 10:00'da Kütahya Merkezde.. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler,...
    17 Ocak 20142165 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Balıkesir Akçay Mağazası Açılıyor

    Bimeks Balıkesir Akçay Mağazası Açılıyor

    Bimeks Balıkesir Akçay  Mağazası Açılıyor Bimeks Balıkesir Akçay  Mağazası 29 Ekim Cumartesi saat 10:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi...
    28 Ekim 20115749 defa incelendi