En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü +bidown Projesiyle Bimeks'in

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2206 defa incelendi
  • Puan : star star star star 75 incelemede 3,85 puan almıştır.
Perakende Günleri kapsamında her yıl düzenlenen Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu. Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği törende, teknoloji perakendesinin öncü ismi Bimeks, +Bi Down Projesi ile ‘En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin en büyük iş dünyası organizasyonlarından olan Perakende Günleri, bu yıl 20 – 21 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Perakende Günleri çerçevesinde verilen Perakende Güneşi Ödülleri ise sektörün öncü şirketlerinin başarılarını taçlandırdı.  Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile dikkat çeken Bimeks’in  +Bi Down projesi ‘En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması’ kategorisinde birinci oldu. 

Türkiye’de, teknoloji perakendesinde attığı adımlarla adından söz ettiren Bimeks’in 2012 yılından bu yana sürdürdüğü +Bi Down projesi down sendromlu gençlerin istihdam edilmesini sağlıyor. Bimeks, büyük mağaza konseptli 11 Teknoport mağazasında hayata geçirdiği proje ile insanların hayatlarını farklılaştırmaya ve hayat standartlarını iyileştirmeye katkı sağlıyor.

Bimeks İnsan Kaynakları Yöneticisi Nisa Dizdar, alınan ödül ile ilgili; “Bimeks’in dört temel değeri; Aile, Memnuniyet, Samimiyet, Deneyim’dir. +Bi Down Projesi’ni de bu dört temel değer üzerine oturttuk. Bizim için çok anlamlı olan bu projenin, dört temel değerimizin her birini ayrı ayrı yansıttığını düşünüyoruz. Down’lu gençlerimize, ailelerine,  Down Sendromu Derneğine, personellerimize, Soysal’a ve jüri üyelerimize çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Bimeks ailesinin birer üyesi olan bu gençlerin, sorumlu oldukları farklı reyonlarda düzenleme müşteri karşılama ve satış yapma gibi birçok işi başarıyla yürüttüğünü belirten Dizdar,  “Bimeks, down sendromlu gençlerin azmiyle birlikte yeteneklerinin ortaya çıkmasına olanak tanıyor. Kurumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde başarılı bir İnsan Kaynakları Uygulaması ile desteklenen bu projeyle down sendromlu gençlerimizin yanı sıra bizler de gelişiyor ve değişiyoruz, hayata daha farklı bakıyoruz” dedi.




İlgili etiketler : Bimeks, +bidown Projesi, Ödül,

Haber Sahibi

Bimeks
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2206

Diğer Bimeks Haberleri

Benzer Haberler