Anadolu Ulaşım Limuzin Peronda Hizmeti

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3444 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,49 puan almıştır.
Sektörde, ilklere attığı imzalarla fark yaratan Anadolu Ulaşım, yine sektörde ilk ve tek olan bir hizmet ile konuklarını şaşırtıyor. Anadolu Ulaşım ile yolculuk etmenin ayrıcalığını yaşayan konuklar, artık bu keyifli yolculuklarını çok özel bir sürpriz ile tamamlıyorlar; çünkü Günün Konuğu’nu limuzin peronda bekliyor…

Koşulsuz konuk memnuniyeti için hizmetin yolculuk öncesi ve sonrasını da içine alan bir bütün olduğunun olan Anadolu Ulaşım, bu doğrultuda konuklarına sunduğu kusursuz servis hizmeti ile de büyük takdir topluyor. Konuklarından aldığı pozitif mesajlar doğrultusunda çok özel bir sürpriz hazırlayan Anadolu Ulaşım, peronda bekleyen limuzin ile konuklarını evlerine kadar bırakıyor. Günün Konuğu’na özel sunulan bu hizmet ile konuklar, Anadolu Ulaşım için ne denli özel ve ayrıcalıklı olduklarını bir kez daha fark ediyor.

İlk konuklarını Uşak Anadolu Mola’da karşılayan Limuzinimiz çekilişle belirlenen iki şanslı çifti evlerine kadar bıraktı.

Keyifli yolculuklarına baş kaptanımız eşliğinde devam eden şanslı çiftimiz, sunduğumuz hizmetten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Anadolu Ulaşım’ın hizmette sınır tanımadığını bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

Tüm ulaşım ağımızı dolaşacak olan Limuzin Peronda hizmetimiz farklı zaman ve farklı yerlerde, yeni şanslı çiftlerini bekliyor olacak.

Limuzin Peronda hizmetinden yararlanabilmek istiyorsanız, gelin Anadolu Ulaşım ile keyifli yolculuklarda buluşalım…


İlgili etiketler : Anadolu Ulaşım, Limuzin, Limuzin Peronda,

Haber Sahibi

Anadolu Ulaşım
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2011
  • Trafik

    : 3444

Diğer Anadolu Ulaşım Haberleri