Alışverişin Güvenli Adresinden 11 Güvence

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1683 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 3,5 puan almıştır.
5 bine yakın sanal mağazada,  5 milyonu aşkın ürünün sunulduğu Alışverişin uğurlu adresi n11.com,  daha güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamaları için üyelerine “11 Güvence” veriyor.
Türkiye’de e-ticaret sektörünün yeniden şekillendirilmesine öncülük etme misyonu ile yola çıkan n11.com, online alışverişte güven olgusunu artırmak için 11 Güvence başlıklı bir çalışmaya imza attı. Platform üzerinden sunulan hizmetlerin ve n11.com’un ticari bakış açısı yansıtıldığı çalışmada, üyelerle sağlam bir güven ilişkisinin kurulması için gerçekleştirilen faaliyetler 11 ana başlıkta toplandı.

E-Ticaretin Önündeki Engel: “Güven”
GfK 2012 Tüketici Araştırması sonuçlarına göre tüketicilerin yüzde 90’ına göre online alışverişin tercih edilmemesinin en büyük sebebi güvensizlik. Bu sorunun başlıca sebepleri olarak da; kişisel verilerin izin dışı iletişimde kullanımı, satıcı ve platform güvenilirliği, ulaşılabilirlik ve sahte-taklit ürün endişesi sıralanıyor. n11.com bu sorunların aşılması için hayata geçirdiği uygulamalarla tüketicilere alışveriş sürecinin başından sonuna ihtiyaç duyduğu desteği verip daha mutlu bir alışveriş deneyimi taahhüt ediyor.

“Alışverişin Güvenli Adresi”
n11.com paydaşlarına verdiği taahhütleri platformda ilan ederek, uygulamalarını garanti ediyor. Buna göre her zaman tüketicinin yanında, orijinal ürüne % 100 destek vereceğini ilan eden n11.com, 7/24 Çağrı Merkezi ile her an ulaşılabilirlik garantisi veriyor. Ödeme Koruma Sistemi ile alıcının mağduriyetini önleyen n11.com, platformda sadece güvenilir onaylı satıcıların yer alabileceğini, kişisel verilerin en yüksek düzeyde korunacağını taahhüt ediyor. Türkiye-Kore ortaklığında sağlam bir sermaye yapısı ile devamlılık garantisi veren n11.com, Destek Merkezleri ile satıcılara yönelik eğitimler sayesinde online ticareti geliştirmeyi hedeflemekte. Şirketten alıcıya iş modeli (B2C) ile güvenli alışverişi sağlayan n11.com, müşterilerine dinle-anla-uygula yöntemi ile kulak vermeyi ve kullanıcı odaklı hizmet vermeyi taahhüt ediyor.

n11.com Güven Yönetim Merkezi Müdürü ve Hukuk Danışmanı, Avukat Emre Berk şu bilgileri aktarıyor: “n11.com olarak alışverişin sadece “Uğurlu” değil, aynı zamanda “Güvenli” adresi olduğumuzu da göstermek istiyoruz. Müşterilerimizin güvenliği ve mutluluğu bizim için çok önemli. Biz satılsın da nasıl satılırsa satılsın yaklaşımında değiliz.  Güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak adına, açıldığımız günden beri birçok ciddi adım attık ve atmaya da devam edeceğiz. Bu yöndeki yaklaşımlarımızı da ifade etmek adına bu yöndeki faaliyetlerimizi ve değerlerimizi, 11 Güvence başlığı altında topladık. Bu konsept bizim için bir tür manifesto, e-ticaretteki “güven”  sorununun aşılması için bir tür sosyal sorumluluk ve en önemlisi de n11.com ticari yaklaşımının yansımasıdır. “

İŞTE 11 GÜVENCE  
 Alışverişin uğurlu adresi n11.com olarak, 11 konuda size güvence veriyoruz. Bu 11 Güvence ile başından sonuna daha mutlu bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor.

1- Tüketicinin Yanında
Tüketici haklarına saygılıyız, kullanıcı memnuniyeti odaklı ve yasalara uygun hareket ederiz.

2- Orijinal Ürüne %100 Destek
Sahte ve taklit ürünlerin satışını ve Mağazalar arasında haksız rekabeti engellemek için Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek veriyoruz.

3- 7/24 Çağrı Merkezi
Türkiye’de ilk ve tek olan 7/24 Çağrı Merkezimiz ile kesintisiz bir iletişim kanalı sunuyoruz. Her zaman ulaşılabiliriz.

4- Ödeme Koruma Sistemi
Ödeme Koruma Sistemi ile siz alışverişi tamamlayıp onay verdikten sonra paranız Mağazaya aktarılır. Bu süreçte ödemeleriniz n11.com güvencesinde olur.

5- Onaylanmış Satıcılar
Sadece aktif ticarette olan şirketlerin mağaza açıp satış yapabildiği, kontrol edilen ve güvenilir bir “Açık Pazar” sunuyoruz.

6- Türkiye-Kore ortaklığı
n11.com, Doğuş Holding ile Güney Kore’nin en büyük şirketlerinden SK Group ortaklığıyla hayata geçirildi. Türkiye’nin en büyük internet yatırımlarından biriyiz.

7- Destek Merkezleri
Mağazalar ve Alıcılar, n11.com ile tüm soruları için Destek Merkezlerine danışabiliyor. n11.com Stüdyo ile Mağazalara, eğitim ve ücretsiz fotoğraf çekimi hizmeti veriyoruz.  

8- Kişisel Veri Güvenliği
Kişisel verilerinizi güvenli bir şekilde saklar, korur ve asla izniniz dışında kullanmayız.

9- Mağazadan Alıcıya
n11.com’da sadece B2C (şirketten kişiye satış) mümkün olduğu için, hem vergi kaybını hem de sizin mağduriyetinizi engeller, sorumluluk alırız.

10- Dinle-Anla-Uygula
Size en iyi hizmeti sunmak için hep mükemmelin peşindeyiz. Hatalarımızdan ders alıyor ve daha iyisi için çalışıyoruz. Sizi dinliyor, öneri ve yorumlarınızla platformumuzu geliştiriyoruz.

11- Kullanıcı Odaklı Hizmet
Türkiye’nin Açık Pazarı olarak e-ticarete katkı değer sağlayacak kullanıcı odaklı yeni hizmetler geliştirerek öncü olmaya çalışıyoruz.  




İlgili etiketler : N11.com, Online Alışveriş, Güvenli Alışveriş,

Haber Sahibi

N11.com
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1683

Diğer N11.com Haberleri

Benzer Haberler

  • N11.com n11.com'da Parfüm Alışverişlerinde Test Dönemi Başladı

    n11.com'da Parfüm Alışverişlerinde Test Dönemi Başladı

    Alışverişin uğurlu adresi n11.com, tüketicilere sağladığı güvenli alışveriş deneyimi ile Türkiye’de e-ticaret alanında öncülüğünü sürdürüyor. n11.com, Parfüm Kategorisinde yer alan ürünlerin...
    1 Nisan 20151461 defa incelendi
  • Markafoni İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da Artırıyor

    İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da

    Yurtdışında yapılan bir araştırmaya göre özel alışveriş kulüpleri markaların sadece internet üzerindeki satışlarını değil, mağazalardaki satışlarını da artıyor. Türkiye’nin ilk ve lider öz...
    22 Mart 20116231 defa incelendi
  • Gurunzi Yeni Bir Özel Alışveriş Kulübü - Gurunzi.com

    Yeni Bir Özel Alışveriş Kulübü - Gurunzi.com

    Her geçen gün bir yenisinin ortaya çıktığı özel alışveriş külüplerine farklı bir konsept ile Gurunzi.com katıldı. Gurunzi.com'da takip ettiğiniz ünlülerin tavsiye etmiş olduğu ürünleri %5...
    5 Mart 20123698 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi Yılın ikinci Webrazzi Gündem toplantısında konuşan Hepsiburada Genel Müdürü Aytuğ İğneli, “Türkiye’de son bir yılda 1,5 milyon kadın ilk online alışveriş...
    18 Mart 20114503 defa incelendi
  • N11.com Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Online alışverişin ‘açık pazarı’ n11.com’un verilerine göre Ramazan ayında en çok alışveriş öğle ve sahur saatlerinde yapıldı. Ramazan alışverişlerinde gıda ürünlerinin yanı sıra kozmetik ve...
    8 Ağustos 20132289 defa incelendi