Adidas'tan Basketbolcular İçin En Son Yenilik; Crazyquick Basketbol Ayakkabısı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2698 defa incelendi
  • Puan : star star 240 incelemede 2,42 puan almıştır.
adidas’ın en son yeniliği Crazyquick basketbol ayakkabısı, özel taban yapısıyla oyunculara sahada çeviklik kazandırarak hızlarını artırmaya odaklanıyor ve bu özelliği ile bir ilk niteliği taşıyor. Crazyquick, sporculara performanslarını geliştirecek hamleleri yapabilmeleri için daha kontrollü esneklik ve daha iyi zemin tutuşu sağlıyor, ayağı daha iyi kavrıyor.

Crazyquick’in özel tasarlanan tabanında, sahada daha çabuk hareketler için azami zemin tutuşu ve esneklik sağlamak üzere üst saya ile birlikte çalışan dört özgün alan bulunuyor. Crazyquick’in balık sırtı şeklindeki taban yapısının yanı sıra, birbirinden farklı ve bağımsız 17 esnek bölmesi sayesinde oyuncuların farklı yönlere hareket edebilmelerini ve daha hızlı olmalarını sağlıyor.

•    Parmak alanının kademeli esneme sağlayan malzemesi, ileri ve geriye doğru esneyerek daha hızlı hareket olanağı sağlıyor.
•    Ön ayak alanı dış taban esnekliğinin artırılması, yanal zemin tutuşu ve TECHFIT üst kısım ile mümkün kılınan bağımsız süspansiyon yoluyla, hızlı duruş ve yana doğru agresif hareketlere imkan veriyor.
•    Orta ayak alanı ayağın esnemesine izin verirken, denge sağlamak üzere tasarlanan geniş yüzey alanı ve daha iyi yanal zemin tutuşu ayağa daha fazla destek sağlıyor.
•    Topuk alanı esnekliği ve ileri-geri doğru hareket kolaylığı sağlayarak ani duruşa imkan veriyor.

adidas, oyuncuların daha çevik hareket etmesini sağlayan yeni bir teknoloji sunabilmek için ayakkabının topuğundan burnuna kadar her bölümünü hassas bir tasarım süreci ve mühendislik ile ele aldı. Eşsiz dört hız alanına ek olarak, Crazyquick şu performans unsurlarını da içeriyor:

•    Basketboldaki çevik hareketler için özel olarak üretilen ilk TECHFIT üst kısım dengeyi artırırken, daha fazla konfor ve performans için esneme kolaylığı sunuyor.
•    Ayak bileğini daha iyi sarması ve konfor için 3D kalıplı bilek desteği bulunuyor.
•    Daha fazla hareket özgürlüğü için yeni çentikli topuk tasarımına sahip
•    Büyütülmüş, yeniden yapılandırılan SPRINTFRAME, hareketleri yumuşatarak optimum destek sağlıyor.
•    319 gramlık ağırlığı ile basketbol sahalarındaki en hafif bilekli basketbol ayakkabılarından biri olma özelliği taşıyor.

Crazyquick’i önümüzdeki sezon NBA’de, Washington Wizards’tan John Wall, Portland Trail Blazers’tan Damian Lillard gibi ünlü basketbolcular giyiyor olacak.

“NBA’de beni diğer oyunculardan ayıran en önemli özelliğim hız” diyen Washington Wizards oyun kurucusu John Wall şunları söyledi: “Rakibimden daha hızlı olmam, basketbol hayatımın her döneminde kazanmama yardımcı oldu. Daha da hızlı olmamı sağlamak üzere tasarlanmış Crazyquick de artık bana sahada büyük bir avantaj sağlayacak.”

"İster üç saniye alanına bomba gibi dalışlar yapmak, ister boştaki topu kapmak, isterse de rakibi kilitleyen bir savunmacı olmak… Basketbolda bir üst düzeye ulaşmanın anahtarı ‘hız’da yatıyor” diyen adidas ileri teknolojili ayakkabı tasarımcısı olan ve Crazyquick’i de tasarlayan Robbie Fuller sözlerini şöyle sürdürdü:“Crazyquick’i tüm basketbol oyuncularını göz önünde bulundurarak tasarladık. Her oyuncunun sahada hızlı olması gerekiyor ve bu ayakkabı o avantajın sağlanmasına yardımcı oluyor.”




 Adidas - 1

Adidas - 1

 Adidas - 2

Adidas - 2

İlgili etiketler : Adidas, Ayakkabı, Spor Ayakkabı, Basketbol Ayakkabısı,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 2698

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Kevin Durant’ın Dönüşüme En Açık Ayakkabısı: KD VI

    Kevin Durant’ın Dönüşüme En Açık Ayakkabısı: KD VI

    Nike’ın görücüye çıkarttığı Kevin Durant serisindeki altıncı basketbol ayakkabısı KD VI hassasiyetle performansı buluşturuyor. Durant’ın gelişen oyun tarzına göre tasarlanan ayakkabının göz ...
    29 Haziran 20132736 defa incelendi
  • Adidas Adidas D Rose 4.5'u Basketbol Dünyası ile Buluşturdu

    Adidas D Rose 4.5'u Basketbol Dünyası ile Buluşturdu

    adidas, Chicago Bulls oyun kurucusu Derrick Rose’un imzası taşıyan ve Rose’un basketbol aşkını temsil eden yeni D Rose 4.5’u basketbol dünyası ile buluşturdu. adidas, Chicago Bulls oyun ku...
    17 Şubat 20142600 defa incelendi
  • Nike Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Nike, Durant’ın yedinci imza serisi ayakkabısını En Değerli Oyuncu ve en dinamik basketbol oyuncularına hitap edecek kriterlere uygun şekilde tasarladı. KD7 Nike’ın öncü performans yenilikle...
    26 Haziran 20142232 defa incelendi
  • Nike Nike'tan LeBron James'a Yeni Ayakkabı: Lebron 12

    Nike'tan LeBron James'a Yeni Ayakkabı: Lebron 12

    Nike Basketbol All-Star LeBron James için en iyi performanslı ayakkabısını sunuyor. LEBRON 12, James’in patlayıcı gücünü geliştirirken üç önemli avantajı da bir araya getiriyor: kuvvetli ta...
    25 Eylül 20143118 defa incelendi
  • Reebok Reebok ZPump Fusion Koşu Ayakkabısı

    Reebok ZPump Fusion Koşu Ayakkabısı

    Kişiye Özel Fit İle Öne Çıkan ZPump Fusion, Koşucuların Performansını En Üst Seviyeye Taşıyor! Yüksek teknolojiye sahip fitness ürünleriyle öne çıkan Reebok, 2015 yılında yeni bir adım atıyo...
    11 Mart 20153100 defa incelendi